Win een heerlijk Welzorg Junior weekend

Even onbeperkt genieten in een van de drie vakantiehuizen van het Ronald McDonald KinderfondsWelzorg Junior cmyk

Welzorg Junior biedt gezinnen met een zorgintensief kind in 2018 de kans een weekend lang te genieten in één van de drie vakantiehuizen van Ronald McDonald Kinderfonds. Hier kun je samen op adem komen en nieuwe dingen ontdekken.

actie-welzorg-kindervallei-6Meedoen is heel eenvoudig: klik op de button hieronder om de kleurplaat te downloaden. Versier de kleurplaat zo mooi mogelijk. Kleuren, plakken, verven, jij mag het weten! Natuurlijk mogen broertjes, zusjes, vriendjes of vriendinnetjes ook mee helpen. Stuur de kleurplaat uiterlijk 31 januari 2018 in een gesloten envelop naar: Welzorg, T.a.v. Welzorg Junior weekend, Antwoordnummer 6071, 1320 VB Almere.

button_download-de-kleurplaat


Vakantiehuizen Ronald McDonald Kinderfonds

De Kindervallei in het Limburgse Valkenburg aan de Geul, de Hoeve in het Friese Beetsterzwaag en Huis Arnhem op de Gelderse Veluwe zijn stuk voor stuk locaties waar je met je hele gezin prettig op vakantie bent. De appartementen in deze vakantiehuizen zijn niet alleen aangepast, maar ook gezellig. En alles is aanwezig om onbeperkt te kunnen genieten. Van de meest praktische zaken zoals een bedbox, tillift, hoog-laag bedden tot funfactoren zoals een inpandige glijbaan over twee verdiepingen, rolstoeltoegankelijke boomhut en dito speeltuin, snoezelruimten, spelkamers met voetbaltafel en computers. Het enige wat ontbreekt zijn drempels….

Elke locatie heeft diverse aantrekkelijke mogelijkheden voor uitstapjes in de omgeving, ook als je rolstoel gebonden bent. De hartelijke vrijwilligers staan voor iedereen klaar met maar één doel: jullie laten genieten van een welverdiende vakantie.

De mooiste momenten beleef je samen…

Voorwaarden:

  • Een deskundige jury beoordeelt de kleurplaten
  • Insturen kan t/m 31 januari 2018
  • De inzendingen worden eigendom van Welzorg. Winnaars geven toestemming hun namen, inzendingen en eventuele foto’s te gebruiken bij publicaties over deze actie.
  • Winnaars krijgen uiterlijk 2 februari 2018 bericht van Welzorg en/of het Ronald McDonald Kinderfonds. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk.
  • Het Ronald McDonald vakantiehuis neemt contact op met de winnaar om de reservering definitief te maken.

Ons aanbod

Meer producten

Mogen wij u een paar korte vragen stellen?

Als dank ontvangt u 10% korting op een aankoop in onze webwinkel.

Ja, ik doe mee Nee, ik doe liever niet mee