Gehandicaptenauto's Auto op Maat

Gehandicaptenauto's: aangepaste uitvoeringen, met en zonder rijbewijs

Welzorg heeft diverse gehandicaptenauto’s op voorraad. Van aangepaste auto’s en busjes tot aan voertuigen zonder rijbewijs.

Gehandicaptenauto’s van Welzorg: met en zonder rijbewijs

Bij Welzorg Auto op Maat doen we er alles aan om de mobiliteit van mensen te vergroten. Daarom bieden wij vele oplossingen waardoor je weer zorgeloos op pad kunt. Of je nu slecht ter been bent en afhankelijk bent van een rollator of wanneer je een rolstoel of scootmobiel gebruikt. Wij vinden altijd de oplossing die jou weer verder helpt.

Wij bieden verschillende typen gehandicaptenauto’s aan die jouw mobiliteit vergroten. Ook als je niet in het bezit bent van een rijbewijs, zijn er talloze opties waardoor je weer zelfstandig op pad kunt.

Gehandicaptenauto Welzorg

45 km gehandicaptenauto's

De 45 km auto’s zijn zeer populaire gehandicaptenauto’s. Met deze compacte voertuigen verplaatst u zich eenvoudig en comfortabel van A naar B. Bij Welzorg Auto op Maat vind je verschillende soorten die te leasen zijn. Dit zijn de Canta, elektrische MAX mobiel en de brommobiel. Deze lease je refurbished vanaf €269,- en nieuw vanaf €389,- per maand.

Rijbewijsvrij voertuig Canta

Canta

Een Canta is een gehandicaptenvoertuig dat je zonder rijbewijs mag besturen. Een Canta biedt plaats aan twee personen en mag op de stoep en het fietspad rijden. Je mag dit gehandicaptenvoertuig zelfs op de stoep parkeren, mits dit de doorgang niet belemmert.

Elektrische MAX Mobiel

Elektrische MAX Mobiel

De Max Mobiel is een elektrische gehandicaptenvoertuig. Hiervoor gelden dezelfde regels als voor de Canta. De maximumsnelheid is 45 km/u en je kunt hiermee fietspaden en trottoirs betreden. Je mag de MAX Mobiel op de stoep parkeren, mits dit de doorgang niet belemmert.

brommobiel gehandicaptenauto

Brommobiel

Om een brommobiel te besturen, moet je in het bezit zijn van het AM rijbewijs (bromfietsrijbewijs). Je mag met een brommobiel op wegen rijden waar een maximum snelheid van 80 km/u geldt. Een brommobiel mag niet op de stoep of het fietspad rijden / geparkeerd worden.

Gehandicaptenauto's aangepast

Aangepaste gehandicaptenauto’s en -bussen

Naast de 45 km auto’s bieden we bij Welzorg Auto op Maat ook vele soorten aangepaste gehandicaptenauto’s en -bussen aan. Hierbij zijn meerdere aanpassingen doorgevoerd, zodat deze toegankelijk zijn voor rolstoelen en scootmobielen. In sommige gevallen is het ook mogelijk om als rolstoelgebruiker zelf te rijden.

Kijk voor de aanschaf van een gehandicaptenauto bij ons overzicht met aangepaste occasions. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een aangepaste auto of bus te leasen.

Uw huidige auto laten aanpassen naar gehandicaptenauto

Wilt u geen gehandicaptenauto aanschaffen of leasen? Dan kun je ook jouw huidige auto laten aanpassen. Welzorg Auto op Maat is specialist op het gebied van aanpassingen om jouw auto of bus rolstoeltoegankelijk te maken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

  • 40 jaar expertise in autoaanpassingen
  • 2 jaar garantie op nieuwe aanpassingen
  • Jaarlijks gratis controle
Gehandicaptenauto laten aanpassen
Rolstoelauto's Auto op Maat

Rolstoelauto's

Een rolstoelauto biedt plaats aan één rolstoelgebruiker in de achterzijde van de auto. Afhankelijk van het model is er vaak ook plaats voor andere passagiers. Veelvoorkomende aanpassingen zijn een verlaagde bodem, een kofferbaklift, inklapbare oprijplaten en vastzetsystemen.

Populaire rolstoelauto’s:

Rolstoelbussen

In een rolstoelbus is het in sommige gevallen ook mogelijk om als rolstoelgebruiker zelf achter het stuur plaats te nemen. Hierdoor ben je compleet onafhankelijk en ervaar je optimale mobiliteitsvrijheid. Er zijn diverse aanpassingen te realiseren waaronder handbediening zoals handgas en -rem, joystickbesturing of gas/remschuif. Om als rolstoelgebruiker zelf te rijden zul je rij- of gewenningslessen moeten volgen. Een standaard ombouw voor een rolstoelbus bestaat uit hoogwaardige binnenbekleding, inclusief isolatie, een inrijplateau of rolstoellift aan de achterzijde en vastzetsystemen.

Populaire rolstoelbussen:

Rolstoelbussen Auto op Maat
Gratis rolstoel autosticker

Gratis rolstoel-autosticker

Je kunt nu geheel gratis officiële Welzorg rolstoel-autostickers aanvragen.

Auto op maat brochure

Gratis brochure

Vraag de brochure aan voor meer informatie over onze auto’s en aanpassingen.