Peugot Partner rolstoelauto

Wanneer u een mobiliteitsbeperking heeft kan dit grote gevolgen hebben op uw vrijheid. Een dagje erop uitgaan of een familiebezoek is niet eenvoudig als u geen passend vervoer heeft. Een Peugeot Partner rolstoelauto biedt dan oplossing. Bij Welzorg Auto op Maat voeren we diverse autoaanpassingen door om onze modellen rolstoeltoegankelijk te maken. De Peugeot Partner rolstoelauto is alleen geschikt om als rolstoelgebruiker als passagier mee te rijden. Zelf rijden is niet mogelijk. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk ons aanbod rolstoelauto’s of neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Vele aanpassingen mogelijk bij de Peugot Partner rolstoelauto

Bij Welzorg Auto op Maat voeren we diverse autoaanpassingen door om de auto rolstoeltoegankelijk te maken. Om meer ruimte in de Peugeot Partner te creëren, is de bodem verlaagd en een inklapbare oprijplaat gemonteerd. In de binnenzijde is een rolstoelvergrendelingssysteem ingebouwd zodat de rolstoel tijdens de rit goed op zijn plek blijft staan. Verder is de Peugeot Partner rolstoelauto goed geïsoleerd en netjes bekleed. Alle autoaanpassingen van Welzorg Auto op Maat zijn RDW-gekeurd.

Er zijn ook vele andere maatoplossingen mogelijk. Zo is kunnen wij voor iedere situatie een passende rolstoelauto of -bus leveren. Alle aanpassingen zijn los van de auto te factureren.