Volledige vrijheid met de MAX Mobiel

Zelf of samen boodschappen doen? Even langs bij de familie voor een kop koffie? Of een bezoek aan de huisarts brengen? Met de MAX Mobiel rijd je rijbewijsvrij van A naar B, waardoor je weer geniet van jouw vrijheid.

Welzorg Auto op Maat doet er alles aan om de mobiliteit van mensen te verbeteren. Om uit te blinken in grenzeloze vrijheid en bereikbaarheid in iedere situatie. De MAX Mobiel is daarom speciaal gemaakt voor mensen die zonder rijbewijs toch op pad willen.

Private lease vanaf €409,-* per maand bij een looptijd van 84 maanden

Met private lease rijd je een volledig nieuwe MAX Mobiel tegen een aantrekkelijk vast tarief per maand. Zonder verborgen kosten en verrassingen. Je hoeft op deze wijze geen hoog aankoopbedrag te financieren. Alleen een verzekering dien je via Welzorg Auto op Maat af te sluiten. De adviseurs maken een passende aanbieding voor je.

Je weet exact waar je aan toe bent. Private lease is namelijk een alles-in-een constructie, dat alles bevat behalve de kosten voor het elektrisch opladen van de accu. Het is inclusief:

  • Onderhoud, reparatie en bandenservice
  • Persoonlijke en professionele begeleiding van Welzorg Auto op Maat
  • Mogelijke vergoeding vanuit Wmo

*Disclaimer MAX Mobiel Lease maandtarieven
MAX Mobiel leasetarief per maand, 84 maanden, 5.000 km/jaar, tarieven kunnen afwijken bij wijziging van opties, looptijd en kilometrage • (Actie)voorwaarden van toepassing • Toetsing en registratie BKR • (Prijs)wijzigingen en typefouten voorbehouden