Citroën Berlingo rolstoelauto

Met de Citroën Berlingo rolstoelauto geniet u als rolstoelgebruiker van extra vrijheid. De Berlingo is dusdanig aangepast dat deze geschikt is voor rolstoelvervoer. Een bezoekje aan familie of een dagje erop uit wordt zo een stuk eenvoudiger. De Citroën Berlingo is geschikt om als rolstoelgebruiker in mee te rijden. Zelf rijden is dus niet mogelijk in de Citroën Berlingo. Bij Welzorg Auto op Maat heeft u de keuze uit diverse aangepaste rolstoelauto’s. Daarnaast leveren wij ook maatwerk voor uw Citroën Berlingo. Neemt u daarvoor gerust contact met ons op.

Aanpassingen op maat

Om de Citroën Berlingo rolstoeltoegankelijk te maken, voeren we bij Welzorg Auto op Maat diverse aanpassingen door. Aan de achterzijde is een inklapbare oprijplaat toegevoegd waarover de rolstoel eenvoudig naar binnen gereden kan worden. De bodem is verlaagd voor extra binnenruimte. Ook is de originele achterbank volledig in te klappen om plaats te creëren voor de rolstoelgebruiker. De Citroën Berlingo rolstoelauto is voorzien van bevestigingssystemen zodat de rolstoel stevig op zijn plek blijft staan. Ook is een 3-puntsveiligheidsgordel gemonteerd voor de rolstoelgebruiker.

Naast bovengenoemde aanpassingen, zijn er bij Welzorg Auto op Maat vele andere autoaanpassingen mogelijk. Zo kunnen wij voor iedere situatie een oplossing op maat leveren. Alle aanpassingen zijn overigens los van de auto te factureren. Dit kan voordelig zijn voor vergoedende instantie of de belastingdienst.