Opel Movano rolstoelbus

Met de Opel Movano rolstoelbus gaat u veilig en comfortabel op pad. Langsgaan bij familie, een dagje uit of een bezoek aan een restaurant wordt een stuk eenvoudiger in een ruime rolstoelbus. De Opel Movano rolstoelbussen van Welzorg Auto op Maat zijn aangepast zodat een rolstoelgebruiker comfortabel mee kan rijden. De Opel Movano is dus niet geschikt om als rolstoelgebruiker zelf in te rijden. Wel is deze bus volledig op Maat te maken. Benieuwd naar de mogelijkheden van een rolstoelbus? Bekijk ons volledige aanbod rolstoelbussen of neem vrijblijvend contact met ons op.

Autoaanpassingen Opel Movano rolstoelbus

We voeren meerdere aanpassingen door om de Opel Movano rolstoeltoegankelijk te maken. Aan de achterzijde is een plateaulift geïnstalleerd waarmee de rolstoel eenvoudig naar binnen getild kan worden. Deze rolstoellift is inklapbaar met dubbel vouwend oprij plateau. Dit zorgt ervoor dat het achteruitzicht niet wordt beperkt tijdens het rijden. De Opel Movano is voorzien van bevestigingssystemen zodat de rolstoel stevig op zijn plek blijft staan. Verder is een 3-puntsveiligheidsgordel toegevoegd voor de rolstoelgebruiker. De binnenzijde is geheel geïsoleerd en netjes bekleed. In de Opel Movano is het mogelijk om extra zitplaatsen te creëren, naast de rolstoelplaats. Alle aanpassingen die door Welzorg Auto op Maat worden doorgevoerd, zijn RDW-gekeurd.

Naast bovengenoemde aanpassingen, zijn er ook vele andere autoaanpassingen mogelijk. Zo kunnen wij voor iedere situatie maatwerk leveren.