Fiat Doblo rolstoelauto

Fiat Doblo rolstoelauto

Een Fiat Doblo is een veel gekozen rolstoelauto. Bij Welzorg Auto op Maat vind je een breed aanbod aan aangepaste auto’s, waaronder de Fiat Doblo en vergelijkbare merken en modellen. Zowel aangepast of nog volledig op maat aan te passen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Fiat Doblo rolstoelauto op maat

De Fiat Doblò is een zeer geschikt model om als rolstoelauto te gebruiken. Dankzij de grote laadbak is er genoeg ruimte om een rolstoelgebruiker comfortabel en veilig te vervoeren. Om de Fiat Doblò rolstoeltoegankelijk te maken, zijn er diverse aanpassingen mogelijk. Benieuwd naar alle mogelijkheden van dit model? Bekijk dan ons volledige aanbod aangepaste occasions of neem vrijblijvend contact met ons op.

Een greep uit onze rolstoelauto's

Aangepast

Het label ‘aangepast’ houdt in dat de getoonde auto over één of meerdere autoaanpassingen beschikt. Welke aanpassingen dat precies zijn lees je op de pagina van de auto. Het getoonde tarief is inclusief de aanpassing(en).

Aanpasbaar

Het label ‘aanpasbaar’ houdt in dat de getoonde auto nog niet over aanpassingen beschikt. Je kunt dus zelf de aanpassingen kiezen, waardoor de auto perfect bij jouw situatie past. Onze adviseurs helpen hier graag bij.

Daarnaast is aanbod van aanpasbare auto’s erg groot, zo kun je altijd een geschikte auto vinden bij Welzorg Auto op Maat!

Aanpassen Fiat Doblo rolstoelauto

Diverse autoaanpassingen op maat

Bij de Fiat Doblò is een aantal verschillende aanpassingen mogelijk om deze rolstoeltoegankelijk te maken. De occasions zijn zó ingericht dat de rolstoelgebruiker in de achterzijde van de auto plaatsneemt. De bodem is aan de achterzijde verlaagd voor extra binnenruimte. Via een oprijplateau kan de rolstoel naar binnen worden gereden. Verder is de Fiat Doblò uitgevoerd met rolstoelvastzetsysteem en driepuntsgordel. Zo kun je met dit model veilig en comfortabel op pad.

Daarnaast zijn er ook modellen waarbij een rolstoel of scootmobiel middels een lift in de achterzijde van de auto getild kan worden. De rolstoelgebruiker neemt daarbij niet plaats in de rolstoel zelf, maar op de voorste autobank.

Aantal zitplaatsen

De Fiat Doblò rolstoelauto is een model waarbij ook meerdere passagiersstoelen ingebouwd kunnen worden. Naast de rolstoelgebruiker kunnen dus ook andere passagiers mee in de Fiat Doblò. In sommige gevallen kan één van de passagiersstoelen ingeklapt worden.

Dit geldt ook voor onze overige modellen. Zoals de Peugeot Partner, Citroen Berlingo, Renault Kangoo en Volkswagen Caddy.

fiat-doblo-rolstoelauto
handgeschakeld of automaat rolstoelauto

Handgeschakelde of automaat rolstoelauto

Bij Welzorg Auto op Maat vind je de Fiat Doblò of vergelijkbare modellen met verschillende transmissies. Je hbet de keuze tussen een automaat en een handgeschakelde versnellingsbak. Ook qua brandstof zijn er verschillende opties. De Doblò is beschikbaar als benzine- en als dieselauto.