Oprijplaten voor rolstoelen en scootmobielen

Met een oprijplaat van Welzorg Auto op Maat kunt u uw (elektrische) rolstoel of scootmobiel veilig en eenvoudig achterin uw aangepaste auto rijden. De platen hebben een hoog maximum draaggewicht en zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar.  Ook kunt u een lift voor uw rolstoel of scootmobiel laten installeren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan eens op onze pagina met alle autoaanpassingen of neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier

Opvouwbare oprijgoten

De aluminium oprijplaten zijn gemakkelijk te gebruiken. Doordat de oprijplaten opvouwbaar zijn, kunt u deze gemakkelijk in de kofferbak van uw auto meenemen. Bovendien zijn de platen gemaakt van lichtgewicht aluminium. Hierdoor zijn ze zeer sterk en eenvoudig op te tillen. Heeft u een auto of bus met een hoge instap? Dan kunt u het beste kiezen voor een langere oprijplaat. De hellingshoek is daardoor kleiner waardoor de oprijplaat minder steil is. Dit maakt het in- en uitrijden eenvoudiger.

Met een oprijplaat gaat u veilig op pad

Het is natuurlijk van groot belang dat u uw rolstoel of scootmobiel veilig in- en uit kunt rijden. De aluminium oprijplaten van Welzorg Auto op Maat zijn voorzien van antislipprofilering. Dit voorkomt wegglijden en zorgt voor voldoende grip tijdens het in- en uitrijden van uw rolstoel of scootmobiel. Ook wanneer het regent en de oprijplaten glad zijn. Daarnaast hebben de oprijplaten een opstaande rand aan weerszijden waardoor de rolstoel of scootmobiel niet van de plaat af kan rijden.

Neem gerust contact op voor advies op maat

Iedere situatie is anders en vraagt om een andere aanpassing aan uw auto. Wij bieden daarom gratis advies om tot de beste oplossing voor u te komen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of vraag een adviesgesprek aan. Wij komen graag bij u langs om u te informeren over uw mogelijkheden.