Toyota rolstoelauto voor beperking

Toyota rolstoelauto

De Toyota rolstoelauto is een uitzonderlijke uitvoering vooral geschikt voor meerijd situaties. En als dochteronderneming van Louwman, beschikken bij over een enorm aanbod aanpasbare en aangepaste rolstoelauto’s.

  • Het grootste aanbod aangepaste en aanpasbare rolstoelauto’s
  • Altijd een oplossing op maat
  • Je kunt terecht in ruim 70 vestigingen

Meerijden in een Toyota rolstoelauto

Als je een beperking hebt, heb je mobiliteitsbehoeften om je vrijheid te behouden. Een aangepaste auto is dan een goede keuze. Welzorg Auto Op Maat is een bedrijf dat niet alleen je eigen auto aanpast voor verschillende behoeften en vaardigheidsniveaus. Bij ons ben je ook aan het juiste adres voor het kopen of leasen van nieuwe aangepaste rolstoelauto’s en occasions die je op maat laat maken, zoals de Toyota rolstoelauto. En is dit merk onverhoopt niet geschikt? Dan hebben wij ook rolstoelauto’s van Volkswagen, Opel, Renault en meer op voorraad.

Meerijd situatie Toyota rolstoelauto

Hoe kom je aan een Toyota rolstoelauto

Rolstoelauto met transfer mogelijk

Een rolstoelauto kopen

We hebben Toyota rolstoelauto's die aangepast kunnen worden óf al aangepast zijn.

Meer over aangepaste auto of bus

Ik wil mijn eigen bus laten aanpassen

Door je kenteken in te voeren kun je direct zien welke aanpassingen aan jouw auto aan te brengen zijn.

aangepaste auto

Een rolstoelbus leasen

Tegen een vast bedrag per maand leasen inclusief onderhoud, belasting, verzekering en service.

Een greep uit onze Toyota rolstoelauto's

Aangepast

Het label ‘aangepast’ houdt in dat de getoonde auto over één of meerdere autoaanpassingen beschikt. Welke aanpassingen dat precies zijn lees je op de pagina van de auto. Het getoonde tarief is inclusief de aanpassing(en).

Aanpasbaar

Het label ‘aanpasbaar’ houdt in dat de getoonde auto nog niet over aanpassingen beschikt. Je kunt dus zelf de aanpassingen kiezen, waardoor de auto perfect bij jouw situatie past. Onze adviseurs helpen hier graag bij.

Daarnaast is aanbod van aanpasbare auto’s erg groot, zo kun je altijd een geschikte auto vinden bij Welzorg Auto op Maat!

Toyota rolstoelauto zelf transfer maken

Een aangepaste rolstoelauto op maat

Alle rolstoelauto’s zijn bij ons op maat te maken. De auto’s zijn nieuw of tweedehands. De occasions kunnen al bepaalde aanpassingen hebben die er al in hebben gezeten of welke wij op voorhand er al ingebouwd hebben. Dat neemt niet weg dat je de auto, binnen de mogelijkheden, nog naar eigen wens en behoefte aan kunt laten passen. Is desondanks de mogelijkheden de rolstoelauto niet wat je zoekt? We helpen je graag in het maken van de juiste keuze. Zo kan ook de Opel Combo of Peugeot Rifter als rolstoelauto geschikt zijn.

Aanpassingen zijn mogelijk voor zowel de bestuurder als de bijrijder. Achter de tweede zitrij is er onder andere ruimte voor de rolstoel, maar kun je ook gebruiken voor grote hulpmiddelen.

Toyota rolstoelauto kopen of leasen

Welzorg Auto Op Maat biedt allerlei mogelijkheden voor mensen met een mobiliteitsbeperking. We willen namelijk graag dat je te allen tijde geniet van je vrijheid. Een aangepaste auto of rolstoelbus maakt dat mogelijk. Daarom kun je bij ons een Toyota rolstoelauto kopen of leasen. Dat geldt ook voor de grotere broer: de Toyota rolstoelbus. Het voordeel van leasen, is dat je het bedrag niet in één keer betaalt, maar wel meteen je onafhankelijkheid herwint of behoudt. Hiermee ga je als bestuurder of als bijrijder de weg op wanneer je maar wilt.

Aangepaste auto toyota leasen
Rolstoelauto met oprijplaat om mee te rijden

Het gemak van oprijplaten, een rolstoellift en oprijgoten

Er zijn oprijplaten en oprijgoten speciaal ontworpen voor auto’s en bussen. Het type oprijplaat dat gebruikt wordt, is afhankelijk van de rolstoelgebruiker, de auto en de veiligheidsmaatregelen. Over het algemeen zorgen oprijplaten ervoor dat de rolstoelgebruiker gemakkelijk in en uit de auto kan komen zonder de rolstoel te moeten verlaten.

Wil je de rolstoelauto zelf besturen? Dan biedt een auto met rolstoellift een uitkomst. Na het omhoog heffen kun je direct de auto inrijden en met rolstoel achter het stuur plaatsnemen. Dit betekent dat een rolstoelgebruiker met een rijbewijs niet langer afhankelijk is van een verzorger, familielid of vriend om mee te gaan voor hulp. Onze oprijplaten, -goten of lift zijn voorzien van een antislip met een opstaande rand aan de zijkanten, waardoor je je rolstoel veilig in en uit rijdt. Ook als het regent.

Jetze Plat ambassadeur Welzorg

Een aangepaste auto geeft mij alle vrijheid om mijn topsport te kunnen blijven beoefenen, ik kan overal naar toe.

Jetze Plat

Drievoudig winnaar Olympische Spelen

Daarom Welzorg Auto op Maat

45-jaar-expertise

45 jaar expertise

Wij hebben meer dan 45 jaar ervaring in maatwerk oplossingen voor aangepaste auto's.

Gratis passing en proefrit

Gratis passing en proefrit

Een aangepaste auto is volledig maatwerk. Daarom ontvang je altijd een gratis passing en proefrit.

Alles onder 1 dak

Alles onder één dak

Je kunt terecht voor auto aanpassingen, occasions, private lease en onze rijschool.

Vrijblijvend en deskundig advies

Ruim 2.000 auto's

Het grootste aanbod van Nederland in aangepaste en aanpasbare auto's verspreid over 70 vestigingen.

Hulp bij het rijden

Welzorg Auto Op Maat biedt een ruime keuze aan adaptieve apparatuur voor het automerk Toyota. Dit betekent dat je de controle over je eigen vervoer dus niet kwijt hoeft te raken. Onze medewerkers werken nauw met je samen om je Toyota rolstoelauto op maat uit te rusten met de uitrusting die aan je specifieke behoeften en eisen voldoet. We bieden een scala aan rijhulpmiddelen, zoals handbedieningen, pedaalverlengingen, rempedaalbeschermers en extra stuur- en rembekrachtiging.

Aanpassing aan toyota auto stuur
Leren autorijden in een aangepaste auto

Rijles of gewenningsles volgen

Heb je al een (aangepast) rijbewijs, maar schrikken de rijhulpmiddelen in de auto je nog af? Geef dan je vertrouwen een boost door onze gespecialiseerde gewenningslessen te volgen. Hiervoor heb je zelf nog geen aangepaste auto nodig.

Wil je het aangepaste rijbewijs behalen? Dan helpen we je hier van A tot Z bij. Naast het volgen van de rijlessen, begeleiden we je in het traject en helpen we je graag aan de benodigde documenten. Onze specialisten staan voor je klaar.

De voordelen van een auto op maat

Voor rolstoelgebruikers helpen speciale voertuigaanpassingen om mobiel te blijven. Met de Toyota rolstoelauto heb je dan ook als bestuurder of passagier een beter toegankelijk voertuig. Veel voorkomende aanpassingen die Welzorg Auto Op Maat doet, zijn onder meer het makkelijker maken van het in- en uitstappen. Met bijvoorbeeld oprijplaten indien je geen transfer uit een rolstoel kunt maken. Of een draaistoel, mocht je wel zonder rolstoel in de auto kunnen komen, maar daar extra hulp bij nodig hebt. Maar ook aangepaste autostoelen, smartsteer en hand- en voetbedieningen zijn veelgevraagde aanpassingen.

Toyota rolstoelbus met smart steer bediening
Gratis rolstoel autosticker

Gratis rolstoel-autosticker

Je kunt nu geheel gratis officiële Welzorg rolstoel-autostickers aanvragen.

Auto op maat brochure

Gratis brochure

Vraag de brochure aan voor meer informatie over onze auto’s en aanpassingen.