Toyota rolstoelbus zelf rijden met rolstoel

Toyota rolstoelbus

De Toyota rolstoelbus is perfect voor mensen die vanuit een rolstoel achter het stuur willen plaatsnemen, meerdere personen vervoeren en/of grote hulpmiddelen willen meenemen. En als dochteronderneming van Louwman, beschikken bij over een enorm aanbod aanpasbare en aangepaste rolstoelbussen.

  • Het grootste aanbod aangepaste en aanpasbare rolstoelauto’s
  • Altijd een oplossing op maat
  • Je kunt terecht in ruim 70 vestigingen

Wanneer je geen transfer wenst te maken

Voor rolstoelgebruikers die tijdens een autorit in hun rolstoel blijven zitten, is een rolstoelbus het ideale vervoermiddel. Met name wanneer je zelf de bestuurder bent. Vaak kunnen er in rolstoelbussen ook nog andere passagiers meerijden. Of je kunt er grote hulpmiddelen in kwijt, zoals een handbike of scootmobiel. Dit is uiteraard afhankelijk van het type rolstoelbus dat je kiest. De Toyota rolstoelbus betreft de ProAce. Bij Welzorg Auto op Maat hebben we een ruim aanbod aan rolstoelbussen. Je vindt bij ons voor iedere situatie passend rolstoelvervoer, zoals de Toyota rolstoelbus.

Toyota rolstoelbus met rolstoellift

Hoe kom je aan een Toyota rolstoelbus

Ford Transit Rolstoelbus

Een rolstoelbus kopen

We hebben Toyota rolstoelbussen die aangepast kunnen worden óf al aangepast zijn.

Meer over aangepaste auto of bus

Ik wil mijn eigen bus laten aanpassen

Door je kenteken in te voeren kun je direct zien welke aanpassingen aan jouw auto aan te brengen zijn.

aangepaste auto

Een rolstoelbus leasen

Tegen een vast bedrag per maand leasen inclusief onderhoud, belasting, verzekering en service.

Een greep uit onze Toyota rolstoelbussen

Aangepast

Het label ‘aangepast’ houdt in dat de getoonde auto over één of meerdere autoaanpassingen beschikt. Welke aanpassingen dat precies zijn lees je op de pagina van de auto. Het getoonde tarief is inclusief de aanpassing(en).

Aanpasbaar

Het label ‘aanpasbaar’ houdt in dat de getoonde auto nog niet over aanpassingen beschikt. Je kunt dus zelf de aanpassingen kiezen, waardoor de auto perfect bij jouw situatie past. Onze adviseurs helpen hier graag bij.

Daarnaast is aanbod van aanpasbare auto’s erg groot, zo kun je altijd een geschikte auto vinden bij Welzorg Auto op Maat!

Toyota rolstoelbus zelf rijden met transfer

Reeds aangepast of op maat maken

Het aanbod van Welzorg Auto op Maat bestaat voor een groot deel uit occasions. De Toyota rolstoelbus is daarbij in verschillende modellen en uitvoeringen verkrijgbaar. Denk hierbij aan de Toyota PROACE Shuttle en de PROACE Worker. De rolstoelbussen zijn in sommige gevallen al voor een deel op het vervoer van rolstoelen aangepast. Als deze aanpassingen niet voldoende zijn, kun je dit naar eigen wens en behoefte verder uitbreiden. Is de auto nog helemaal in originele staat? Dan kun je ook zonder problemen de Toyota rolstoelbus op maat laten maken. Als aanpasbedrijf is geen aanpassing te gek.

Voor ieder budget

Een rolstoelbus is een grote, maar vaak ook een onmisbare investering. Met het diverse aanbod van Toyota rolstoelbussen heb je bij Welzorg Auto op Maat keuze uit bussen in verschillende prijsklassen. Aanvullend hierop is het niet altijd noodzakelijk om het aankoopbedrag, inclusief de aanpassingen, in één keer te voldoen. Je hebt de optie om de aangepaste rolstoelbus te leasen. In het leasebedrag is de belasting, verzekering, onderhoud en service inbegrepen. Dit geldt zowel voor de nieuwe rolstoelbussen als voor de occasions. Kun je om gezondheidsredenen de rolstoelauto niet meer gebruiken? Dan kun je de leaseovereenkomst afbreken.

Private lease rolstoelbus

Aanpassingen bestuurder

Ben je rolstoelgebruiker en wil je zelfstandig een auto besturen? Ook dan is er heel veel mogelijk. Je laat bijvoorbeeld de bediening omzetten van voetbediening naar een bedrijfsrem en een handgas. En het mooie? Vaak kunnen ook anderen de bus blijven besturen. Ben je in iedere situatie de enige bestuurder van de bus? Dan is het ook mogelijk om vanuit je rolstoel veilig achter het stuur plaats te nemen.

Aanpassingen rolstoelvervoer

Om het in- en uitrijden voor rolstoelgebruikers eenvoudiger te maken, kies je voor een bodemverlaging. Dit passen we vaak toe bij het kleinere broertje: de Toyota rolstoelauto. Bij een rolstoelbus maak je vaak gebruik van een rolstoellift. Dit is een stevig plateau dat je omhoog en omlaag lift. Net zo belangrijk: alle aanpassingen zijn ISO 9001 & ISO 14001 gecertificeerd en vallen onder het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen.

Jetze Plat ambassadeur Welzorg

Een aangepaste auto geeft mij alle vrijheid om mijn topsport te kunnen blijven beoefenen, ik kan overal naar toe.

Jetze Plat

Drievoudig winnaar Olympische Spelen

Daarom Welzorg Auto op Maat

45-jaar-expertise

45 jaar expertise

Wij hebben meer dan 45 jaar ervaring in maatwerk oplossingen voor aangepaste auto's.

Gratis passing en proefrit

Gratis passing en proefrit

Een aangepaste auto is volledig maatwerk. Daarom ontvang je altijd een gratis passing en proefrit.

Alles onder 1 dak

Alles onder één dak

Je kunt terecht voor auto aanpassingen, occasions, private lease en onze rijschool.

Vrijblijvend en deskundig advies

Ruim 2.000 auto's

Het grootste aanbod van Nederland in aangepaste en aanpasbare auto's verspreid over 70 vestigingen.

Advies op maat bij Welzorg

Een Toyota rolstoelbus op maat laten maken, is geen dagelijkse bezigheid voor je. Gelukkig hebben we bij Welzorg Auto op Maat daar veel ervaring mee. Onze medewerkers helpen je niet alleen graag om de meest geschikte rolstoelbus uit te zoeken. Ze adviseren je ook over de aanpassingsmogelijkheden. Daarnaast denken ze met je mee over structurele oplossingen, financiering en vergoedingen.

Vergeet ook niet dat je voor het rijden in een aangepaste rolstoelauto aanvullende rijlessen moet volgen. Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Maak vrijblijvend een afspraak en ontmoet een van onze specialisten voor een adviesgesprek in een showroom bij je in de buurt.

Aanpassing aan toyota auto stuur
Gratis rolstoel autosticker

Gratis rolstoel-autosticker

Je kunt nu geheel gratis officiële Welzorg rolstoel-autostickers aanvragen.

Auto op maat brochure

Gratis brochure

Vraag de brochure aan voor meer informatie over onze auto’s en aanpassingen.