Rolstoelvervoer

Rolstoelvervoer bij Welzorg: kopen, leasen en huren

Rolstoelvervoer nodig, maar heeft u niet te mogelijkheden om een eigen rolstoelauto of – bus te aan te schaffen of te leasen? Dan is er ook de Zonnebloemauto via Welzorg Auto op Maat.

Rolstoelvervoer mogelijkheden

Reizen in een rolstoel vraagt om heel wat organisatie. Je kunt dan kiezen voor bijvoorbeeld een aangepaste auto waarbij je zelf achter het stuur gaat zitten. Of je kiest voor een eigen vervoermiddel waar je met de rolstoel gemakkelijk in en uit kunt rijden, zoals een rolstoelbus. Maar je kunt er ook voor kiezen gebruik te maken van rolstoelvervoer in de vorm van een rolstoeltaxi. Bij Welzorg Auto op Maat zijn er diverse mogelijkheden:

  • Het kopen of leasen van een rolstoelauto of – bus
  • Het huren van rolstoelvervoer via onze betrouwbare partner de Zonnebloemauto

Individueel op reis of een groepsuitstapje

Heb je plannen om op familiebezoek te gaan elders in het land? Of wil je met meerdere mensen een gezellig dagje uit? Als een aantal van de mensen in het reisgezelschap in een rolstoel zit dan is het prettig als je met de hele groep met dezelfde auto kunt reizen. Dankzij de verschillende soorten auto's die de Zonnebloem in het assortiment heeft, kun je met drie personen op weg. Maar ook met een gezelschap van bijvoorbeeld zes personen. Ook voor de rolstoelen en scootmobielen is voldoende plaats.

zonnebloemauto

Vervoer voor rolstoelgebruikers

Reserveer je vervoer voor rolstoelgebruikers dan geef je de datum op dat je de reis gepland hebt. Ook is het belangrijk om aan te geven met hoeveel personen je bent en hoeveel mensen er in rolstoelen of scootmobielen meereizen. Hier wordt de grootte van de auto of bus op afgestemd. Je kunt ook aangeven of je een chauffeur wilt hebben.

Zonnebloemauto huren online

Rolstoelbus huren voor een vast bedrag

Bij Welzorg Auto op Maat kun je een rolstoelbus huren voor een vast bedrag per dag, waarbij je ook nog de eerste honderd kilometer vrij rijdt. Heb je voorkeur voor elektrisch rolstoelvervoer dan is dat ook mogelijk op een aantal locaties in Nederland. Ook bij deze auto kun je kosteloos een vrijwillige chauffeur aanvragen.

Zonnebloemauto vakantie

Op vakantie met rolstoelvervoer

Of je nu alleen een dag op pad wilt of een weekje op vakantie gaat. Het rolstoelvervoer van de Zonnebloem kan ook voor langere periodes aangevraagd worden. Dus is het ook geen enkel probleem om met de gehuurde auto naar het buitenland te gaan.

Verschil canta en brommobiel

Profiteer van het gemak van rolstoelvervoer

Rolstoelvervoer via de Zonnebloem reserveer je eenvoudig online. Je vult daar de gegevens in die nodig zijn om de auto te reserveren en daarnaast kun je ook aangeven welke auto je wilt hebben. Daarnaast geef je aan of je gebruik wilt maken van een vrijwillige chauffeur. Bij een eerste aanvraag meld je je aan bij de Zonnebloem en vraag je een Zonnebloempas aan. Deze moet op naam van degene staan die de rolstoel of scootmobiel gebruikt. Deze Zonnebloempas kost eenmalig € 10,00 en geeft je voor alle toekomstige ritten alle voordelen bij het huren van rolstoelvervoer via de Zonnebloem.

Gratis rolstoel autosticker

Gratis rolstoel-autosticker

Je kunt bij ons GRATIS de officiële Welzorg Auto op Maat rolstoel-autostickers aanvragen.

Auto op maat brochure

Gratis brochure

Vraag gratis de brochure aan om meer te weten over onze aangepaste auto’s en aanpassingen.

Advies nodig? Wij helpen je graag verder

Heb je hulp nodig bij het reserveren van rolstoelvervoer of wil je weten wat de verschillende mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder als je vragen hebt over het huren van een taxi. Ook als je wilt kijken wat de mogelijkheden zijn om zelf een rolstoelbus wilt aanschaffen, zijn we je graag van dienst.

Auto op maat team