Rolstoelauto met lift

Rolstoelauto met lift

Heb je een scootmobiel of rolstoel? Je wilt dan vooral je rolstoel eenvoudig mee kunnen nemen en dat kan dat op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door achterin een rolstoelbus of -auto ruimte te creëren voor een rolstoel. Of door de auto of bus aan te laten passen om hier als rolstoelgebruiker zelf in te rijden. In beide situaties kun je gebruikmaken van een rolstoelauto met een lift.

Een oplossing voor iedere situatie

Het is mogelijk om via Welzorg Auto op Maat een aangepaste rolstoelauto met een lift aan te schaffen. Je kunt deze aangepaste auto kopen of leasen. Maar ook als je zelf een auto hebt die geschikt is voor rolstoelvervoer, dan zijn er mogelijkheden om de auto aan te passen. Zo kun je zonder problemen als rolstoelgebruiker met de auto op pad gaan.

Rolstoellift

De rolstoellift is inklapbaar, zodat deze zo weinig mogelijk ruimte inneemt. Deze rolstoellift bedien je elektrisch. De rolstoelgebruiker wordt via het plateau de bus in getransporteerd. Bovendien ligt het draaggewicht hoog en daardoor is de rolstoellift geschikt voor ieder type rolstoel. Als extra veiligheidsgarantie kun je door Welzorg een keer per jaar de verplichte technische keuring laten uitvoeren.

Auto met kofferbaklift

Heb je een opvouwbare rolstoel en een auto met een kofferbak? Dan kun je kiezen voor een lift waarmee de rolstoel in de kofferbak wordt getild. Met deze praktische oplossing hoef je het zware tilwerk niet alleen te doen. Bovendien ben je hierdoor niet afhankelijk van anderen om je te helpen je rolstoel in de auto te tillen. De elektrische hoog-laag bediening maakt het extra eenvoudig.

Hoe kom je aan een rolstoelauto met lift?

Ford Transit Rolstoelbus

Aangepaste / aanpasbare auto kopen

We hebben auto's en bussen die aangepast kunnen worden óf al aangepast zijn.

Meer over aangepaste auto of bus

Mijn eigen auto laten aanpassen

Door je kenteken in te voeren zie je direct welke aanpassingen aan jouw auto aan te brengen zijn.

aangepaste auto

Aangepaste / aanpasbare auto leasen

Tegen een vast bedrag per maand leasen inclusief onderhoud, belasting, verzekering en service.

Verschil canta en brommobiel

Een praktische auto voor meer gemak

Naast het installeren van een rolstoel- of kofferbaklift, heb je bij Welzorg nog meer mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een draaibare stoel, zelfs als je zelf achter het stuur gaat zitten. Datzelfde geldt ook voor pedaalaanpassingen of de optie om het gas en de rem handmatig te bedienen. En om extra comfortabel onderweg te zijn, laat je een stoel in de juiste zithouding op maat maken. Dit kan zijn in de vorm van een verlengde zitting of door bijvoorbeeld extra ondersteuning in de rugleuning te plaatsen.

Rolstoelauto's geschikt voor een lift

Kies uit het grootste aanbod van Nederland. De meeste auto's bevatten nog geen aanpassing en zijn volledig op maat te maken. Kom er hier achter welke aangepaste auto bij jou past.

Aangepast

Het label ‘aangepast’ houdt in dat de getoonde auto over één of meerdere autoaanpassingen beschikt. Welke aanpassingen dat precies zijn lees je op de pagina van de auto. Het getoonde tarief is inclusief de aanpassing(en).

Aanpasbaar

Het label ‘aanpasbaar’ houdt in dat de getoonde auto nog niet over aanpassingen beschikt. Je kunt dus zelf de aanpassingen kiezen, waardoor de auto perfect bij jouw situatie past. Onze adviseurs helpen hier graag bij.

Daarnaast is aanbod van aanpasbare auto’s erg groot, zo kun je altijd een geschikte auto vinden bij Welzorg Auto op Maat!

Kies voor Welzorg

Ook als je zelf nog geen auto hebt die geschikt is als rolstoelauto met lift, vind je via Welzorg een geschikte auto. Dit kan in de vorm van het kopen van een auto die zowel tweedehands als nieuw verkrijgbaar zijn. Daarnaast is er ook de optie om rolstoelauto’s met een lift te leasen.

Neem contact op met onze medewerkers om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Op deze manier weet je zeker dat je een auto krijgt waarin je je rolstoel in een rolstoelwagen eenvoudig kunt vervoeren. En niet alleen dat, je weet ook met zekerheid dat je er als passagier comfortabel in kunt zitten, zowel in een aangepaste passagiersstoel als veilig in je rolstoel achter in de auto.

Auto op maat team
Jetze Plat ambassadeur Welzorg

Een aangepaste auto geeft mij alle vrijheid om mijn topsport te kunnen blijven beoefenen, ik kan overal naar toe.

Jetze Plat

Drievoudig winnaar Olympische Spelen

Daarom Welzorg Auto op Maat

45-jaar-expertise

45 jaar expertise

Wij hebben meer dan 45 jaar ervaring in maatwerk oplossingen voor aangepaste auto's.

Gratis passing en proefrit

Gratis passing en proefrit

Een aangepaste auto is volledig maatwerk. Daarom ontvang je altijd een gratis passing en proefrit.

Alles onder 1 dak

Alles onder één dak

Je kunt terecht voor auto aanpassingen, occasions, private lease en onze rijschool.

Vrijblijvend en deskundig advies

Ruim 2.000 auto's

Het grootste aanbod van Nederland in aangepaste en aanpasbare auto's verspreid over 70 vestigingen.

Een rolstoelbus leasen? Dat kan al vanaf €529,- per maand

Met private lease via Welzorg Auto op Maat rijd je voordelig in een nieuwe rolstoelbus.

  • Vast maandbedrag zonder verrassingen
  • Inclusief autoaanpassingen
  • Inclusief hulp bij het aanvragen van vergoedingen bij instanties
Private lease rolstoelbus
Gratis rolstoel autosticker

Gratis rolstoel-autosticker

Je kunt nu geheel gratis officiële Welzorg rolstoel-autostickers aanvragen.

Auto op maat brochure

Gratis brochure

Vraag de brochure aan voor meer informatie over onze auto’s en aanpassingen.