Toyota rolstoelauto op maat

Toyota rolstoelauto of rolstoelbus

Ben je op zoek naar een rolstoelauto of een rolstoelbus die aangepast kan worden? Een Toyota is hier geschikt voor. Zo rijd je, ook als je lichamelijke beperkingen hebt, zelfstandig in een auto. Een auto laten aanpassen om een rolstoel te vervoeren? Dan is een Toyota ProAce hier bijvoorbeeld een goede keuze voor.

Kies voor het gemak van een auto op maat

Bij Welzorg Auto op Maat maken we je eigen auto graag zoals jij dat wilt. Soms is het echter praktischer om je huidige auto in te ruilen en voor een ander merk of model te kiezen. Dit kan zijn omdat bepaalde aanpassingen in je huidige auto niet mogelijk zijn, bijvoorbeeld door ruimtegebrek of technische beperkingen. Een andere auto heeft misschien meer ruimte voor de aanpassingen die voor je persoonlijke situatie noodzakelijk zijn. Zo staan er ook Volkswagen Caddy rolstoelauto’s of Renault Master rolstoelbussen op voorraad.

Deze auto hoeft overigens niet helemaal nieuw te zijn. Ook occasions zijn geschikt om aan je wensen aan te passen. Afhankelijk van het type Toyota zijn diverse aanpassingen mogelijk.

Aangepaste Toyota rolstoelauto

Een greep uit Toyota rolstoelauto's en rolstoelbussen

Aangepast

Het label ‘aangepast’ houdt in dat de getoonde auto over één of meerdere autoaanpassingen beschikt. Welke aanpassingen dat precies zijn lees je op de pagina van de auto. Het getoonde tarief is inclusief de aanpassing(en).

Aanpasbaar

Het label ‘aanpasbaar’ houdt in dat de getoonde auto nog niet over aanpassingen beschikt. Je kunt dus zelf de aanpassingen kiezen, waardoor de auto perfect bij jouw situatie past. Onze adviseurs helpen hier graag bij.

Daarnaast is aanbod van aanpasbare auto’s erg groot, zo kun je altijd een geschikte auto vinden bij Welzorg Auto op Maat!

Bekende aanpassingen

Rolstoellift of kofferbaklift

Een Toyota-rolstoelbus voorzie je gemakkelijk van een rolstoellift om met een rolstoel in de bus te rijden. Deze lift is combineerbaar met een verlaagde bodem. Heb je een Toyota met een kofferbak? Kies dan voor een kofferbaklift.

Draaistoel voor in- en uitstappen auto

Aangepaste autostoel

Zowel de stoel van de bestuurder als de stoel van de bijrijder komt in aanmerking voor aanpassingen. Je hebt op deze manier een ergonomische zithouding in een stoel die helemaal op maat is gemaakt.

Handgas en rem aangepaste auto

Handgas en bedrijfsrem

Met deze aanpassingen ben je in staat om met de hand gas te geven en te remmen. Dit is een ideale oplossing als je niet voldoende kracht in je benen hebt om een van deze, of beiden handelingen met een voetpedaal uit te voeren.

Toyota rolstoelbus met rolstoellift

De voordelen van een rolstoelbus van Welzorg

Welzorg Auto op Maat heeft een grote voorraad tweedehands auto’s die al aangepast zijn of die geschikt zijn om aan te passen naar een rolstoelauto of rolstoelbus. Je krijgt dan een auto op maat, waarbij je het voordeel hebt dat je zelfstandig in je auto rijdt. Bovendien vervoer je dankzij de specifieke aanpassingen eenvoudig een rolstoel met de auto.

De aankoop van de aangepaste auto reken je ineens af. Of je kiest voor aankoop via een leaseconstructie. Daarbij betaal je een vast bedrag per maand over een vooraf vastgestelde periode. Op de aanpassingen is garantie van toepassing. Daarnaast profiteer je minimaal een half jaar van BOVAG-garantie op de auto zelf.

Vind je Toyota rolstoelbus bij Welzorg Auto op Maat

Bij Welzorg Auto op Maat koop je een aangepaste Toyota-rolstoelbus nadat je een proefrit hebt gemaakt. Hiervoor komen we naar je huis als je dat wenst.

Wil je weten wat je opties zijn voor een passende rolstoelbus? Neem vrijblijvend contact met Welzorg op en geef aan wat je wensen zijn. Onze specialisten helpen je een keuze te maken en adviseren je over de mogelijkheden om een Toyota aan te passen. Neem hiervoor telefonisch contact op of kom persoonlijk langs voor een adviesgesprek in een van onze showrooms.

Rolstoelbus Toyota aangepast om zelf te rijden

Daarom Welzorg Auto op Maat

45-jaar-expertise

45 jaar expertise

Wij hebben meer dan 45 jaar ervaring in maatwerk oplossingen voor aangepaste auto's.

Gratis passing en proefrit

Gratis passing en proefrit

Een aangepaste auto is volledig maatwerk. Daarom ontvang je altijd een gratis passing en proefrit.

Alles onder 1 dak

Alles onder één dak

Je kunt terecht voor auto aanpassingen, occasions, private lease en onze rijschool.

Vrijblijvend en deskundig advies

Ruim 2.000 auto's

Het grootste aanbod van Nederland in aangepaste en aanpasbare auto's verspreid over 70 vestigingen.

Gratis rolstoel autosticker

Gratis rolstoel-autosticker

Je kunt nu geheel gratis officiële Welzorg rolstoel-autostickers aanvragen.

Auto op maat brochure

Gratis brochure

Vraag de brochure aan voor meer informatie over onze auto’s en aanpassingen.