Uw scootmobiel meenemen in de auto

Wanneer u afhankelijk bent van uw scootmobiel, dan blijft u vaak u dichtbij huis omdat dat zoveel makkelijker is. Ook in verband met de actieradius van uw scootmobiel. Helaas voelt u zich gedwongen om sommige uitnodigingen af te moeten slaan, omdat u niet mobiel genoeg bent. Welzorg Auto op Maat zorgt ervoor dat u wel flexibel wordt. Wij bieden diverse oplossingen om uw scootmobiel mee te nemen in de auto. Op deze manier zult u niets meer hoeven missen!

Aanpassing aan de auto

Bent u al voorzien van een auto of bus waar een scootmobiel in past? Dan is het mogelijk om de nodige veranderingen aan te brengen zodat u de scootmobiel gemakkelijk mee kunt nemen in de auto. Daarnaast is het ook mogelijk om bij Welzorg Auto op Maat een aangepaste auto aan te schaffen of te leasen.

Volkswagen Caddy Maxi met oprijplaat

Oprijplaten

De oprijplaten zorgen ervoor dat de scootmobiel makkelijk de auto in kan rijden. De platen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en maten. Ze zijn er in pvc, rubber of aluminium. De platen zijn ook los leverbaar. Hierdoor hoeft u geen enkele gelegenheid meer te missen en bent u met gemak overal bij.

Mercedes Sprinter rolstoellift

Liften

Met een kofferbak- of rolstoellift kunt u uw scootmobiel of ander hulpmiddel eenvoudig in de auto laten tillen. Met een kofferbaklift kunt u uw hulpmiddel middels een hijskabel in de auto hijsen. Een rolstoellift bestaat uit een elektrisch bedienbaar platform waarop het hulpmiddel omhoog getild wordt.

draaistoel instaphulp voor scootmobiel

Instaphulpen

Om eenvoudig en veilig in- en uit te stappen, kunt u een instaphulp laten monteren. Tot de mogelijkheden behoren een draaistoel, een handgreep en een verlengde stoelslede. Dit is een uitkomst wanneer u gebruik maakt van een scootmobiel, maar er niet in hoeft te zitten wanneer u zich in de auto begeeft.

Leasen van een auto voor uw scootmobiel

Beschikt u niet over die grote auto, dan is er altijd de mogelijkheid om een aangepaste auto voor scootmobielen aan te schaffen of te leasen. Dat is wel zo makkelijk. We hebben hiervoor voornamelijk Caddy’s en bussen in ons assortiment.

Onze specialisten zullen ervoor zorgen dat u de beste uitvoering tot uw beschikking krijgt. Uiteraard kunnen we de auto voor u op wens maken. U bent van harte welkom voor een vrijblijvende offerte of advies.

Aangepaste auto leasen voor scootmobiel
Advies over aangepaste auto voor scootmobiel

Meer informatie of advies op maat?

Bent u geïnteresseerd geraakt in één of meer van de autoaanpassingen? Of bent u op zoek naar een auto of bus waar u uw scootmobiel in mee kunt nemen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek. Onze specialisten nemen uitgebreid de tijd voor u en adviseren wat de beste oplossing voor u is.