Scootmobiel meenemen in de auto

Wanneer je afhankelijk bent van een scootmobiel, dan blijf je vaak dichtbij huis omdat dat zoveel makkelijker is. Ook in verband met de actieradius van een scootmobiel. Helaas voel jij je gedwongen om sommige uitnodigingen af te moeten slaan, omdat je niet mobiel genoeg bent. Welzorg Auto op Maat zorgt ervoor dat je wel flexibel wordt. Wij bieden diverse oplossingen om jouw scootmobiel mee te nemen in de auto. Op deze manier zul je niets meer hoeven missen!

Aanpassing aan de auto

Bent u al voorzien van een auto of bus waar een scootmobiel in past? Dan is het mogelijk om de nodige veranderingen aan te brengen zodat u de scootmobiel gemakkelijk mee kunt nemen in de auto. Daarnaast is het ook mogelijk om bij Welzorg Auto op Maat een aangepaste auto aan te schaffen of te leasen.

Volkswagen Caddy Maxi met oprijplaat

Oprijplaten

De oprijplaten zorgen ervoor dat de scootmobiel makkelijk de auto in kan rijden. De platen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en maten. Ze zijn er in pvc, rubber of aluminium. De platen zijn ook los leverbaar.

Mercedes Sprinter rolstoellift

Liften

Met een kofferbak- of rolstoellift kun je jouw scootmobiel of ander hulpmiddel eenvoudig in de auto laten tillen. Dit gebeurt middels een hijskabel in de auto. Een rolstoellift bestaat uit een elektrisch bedienbaar platform.

draaistoel instaphulp voor scootmobiel

Instaphulpen

Om veilig in- en uit te stappen, kun je een instaphulp laten monteren. Zoals een draaistoel, handgreep en een verlengde stoelslede. Dit is een uitkomst wanneer je niet in de scootmobiel zit tijdens het rijden.

Een greep uit ons aanbod

Aangepast

Het label ‘aangepast’ houdt in dat de getoonde auto over één of meerdere autoaanpassingen beschikt. Welke aanpassingen dat precies zijn lees je op de pagina van de auto. Het getoonde tarief is inclusief de aanpassing(en).

Aanpasbaar

Het label ‘aanpasbaar’ houdt in dat de getoonde auto nog niet over aanpassingen beschikt. Je kunt dus zelf de aanpassingen kiezen, waardoor de auto perfect bij jouw situatie past. Onze adviseurs helpen hier graag bij.

Daarnaast is aanbod van aanpasbare auto’s erg groot, zo kun je altijd een geschikte auto vinden bij Welzorg Auto op Maat!

Leasen van een auto voor scootmobiel

Beschik je niet over die grote auto, dan is er altijd de mogelijkheid om een aangepaste auto voor scootmobielen aan te schaffen of te leasen. Dat is wel zo makkelijk. We hebben hiervoor voornamelijk Caddy’s en bussen in ons assortiment.

Onze specialisten zorgen ervoor dat je de beste uitvoering tot jouw beschikking krijgt. Uiteraard maken we de auto volledig naar wens. Je bent van harte welkom voor een vrijblijvende offerte of advies.

Aangepaste auto leasen voor scootmobiel
Advies over aangepaste auto voor scootmobiel

Meer informatie of advies op maat?

Ben je geïnteresseerd geraakt in één of meer van de autoaanpassingen? Of ben je op zoek naar een auto of bus waar je jouw scootmobiel in mee kunt nemen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek. Onze specialisten nemen uitgebreid de tijd en adviseren wat de beste oplossing voor je is.