Instaphulp voor de auto

Instaphulp voor de auto om veilig in en uit te stappen

Welzorg heeft diverse oplossingen op maat als instaphulp voor de auto. Zoals een draaistoel, verlengde stoelslede of een extra handgreep. Bekijk de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op.

Instaphulp voor de auto bij Welzorg Auto op Maat

Heb je steeds meer moeite met het in- en uit stappen bij uw auto? Het kan een belemmering in de dagelijkse bezigheden zijn. Je krijgt misschien het gevoel dat je niet meer zo gemakkelijk kunt doen wat je graag zou willen. Als het instappen in de auto een obstakel is, dan wordt het plezier om op weg te gaan ook minder.

Gelukkig is er een oplossing in de vorm van een instaphulp voor de auto. Hiermee kun je makkelijk in en uit de auto stappen, zonder al te veel aanpassingen.

Instaphulp Welzorg Auto op Maat

Hoe kom je aan een instaphulp aanpassing?

auto op maat en aanpassingen

Ik zoek een aanpasbare / aangepaste auto

Je kan kiezen uit ruim 2.000 occasions die we op maat aanpassen. Ook hebben we occasions die al aangepast zijn.

Meer over aangepaste auto of bus

Ik wil mijn eigen auto laten aanpassen

Door je kenteken in te voeren kun je direct zien welke aanpassingen aan jouw auto mogelijk zijn.

Een instaphulp of uitstaphulp op maat

Het in - of uitstappen hoeft niet alleen voor uzelf wat minder comfortabel te zijn. Het kan natuurlijk ook voor jouw partner of passagier lastig zijn. De oplossingen die Welzorg Auto op Maat biedt zijn dan ook voor zowel de bestuurdersstoel als voor de bijrijdersstoel toepasbaar.

Draaistoel voor in- en uitstappen auto

Instappen met een draaistoel

De beweging om in de auto te gaan zitten kan voor sommige mensen lastig zijn. Ook rolstoelgebruikers maken deze beweging vaak niet zonder dat zij daarbij hulp nodig hebben. Met de draaistoel is in- en uitstappen een stuk eenvoudiger. De stoel draait volledig, zodat de passagier zonder moeilijke beweging plaatsneemt. Daarna draai je de stoel met de hand of automatisch in de juiste positie terug. Je behoudt het comfort van de originele stoel, want deze kan op de draaischijf gemonteerd worden.

extra handgreep auto

Een handgreep voor extra zekerheid

Makkelijk in en uit de auto stappen los je soms al op door het aanbrengen van een extra handgreep aan de binnenzijde van het portier. Deze handgreep is extra breed en zwaar, zodat je deze met vertrouwen gebruikt als instaphulp voor de auto. Deze handgreep vangt meer kracht op dan de standaard handgreep. Afhankelijk van het type auto dat je hebt, bekijken wij hoe dit in de auto kan worden toegepast. De handgreep is voor zowel de bestuurder als voor de passagier een oplossing.

Verlengde stoelslede instappen auto

Verlengde stoelslede voor extra instapruimte

Heb je door meer moeite om de auto in en uit te stappen? Bijvoorbeeld doordat je een jaartje ouder wordt of misschien door jouw lichaamslengte? De stoelslede schuift jouw stoel extra ver naar achteren, waardoor je meer ruimte krijgt. De rail kan zowel aan de bestuurderskant als aan de passagierskant geplaatst worden. De extra instapruimte geeft je meer comfort en maakt het autorijden weer iets om met plezier naar uit te kijken.

Autostoel aanpassingen instaphulp

Autostoel aanpassingen als instaphulp

Bij een oplossing zoals een draaistoel, bestaan er ook nog andere mogelijkheden met een autostoel. Zo kun je de autostoel verhogen of verlagen om het in- en uitstappen gemakkelijker te maken. Het is zelfs mogelijk om de positie van het portier te verplaatsen om het comfort te vergroten. Bij Welzorg op Maat bieden wij altijd een maatwerk oplossing. Dat betekent dat wij uw situatie persoonlijk doornemen en altijd met een passende oplossing komen.

  • Altijd een oplossing op maat
  • 40 jaar expertise in autoaanpassingen
  • 2 jaar garantie op nieuwe aanpassingen
  • Jaarlijks gratis controle

Eigen auto aanpassen, auto schaffen of leasen

Een auto aanpassen om het instappen makkelijker te maken is over het algemeen vrij eenvoudig. Maar het kan ook zijn dat de wensen die je hebt, niet uitvoerbaar zijn bij het merk of type auto dat je beschikt. De oplossing daarvoor bieden wij in de vorm van het leasen of aanschaffen van een auto met de gewenste aanpassingen. Neem vrijblijvend contact op met Welzorg om de mogelijkheden voor jouw persoonlijke wensen te bespreken. Met de op maakt gemaakte aanpassingen geniet je nog langer van het autorijden.

Aanpassingen auto of leasen Welzorg
Jetze Plat ambassadeur Welzorg

Een aangepaste auto geeft mij alle vrijheid om mijn topsport te kunnen blijven beoefenen, ik kan overal naar toe.

Jetze Plat

Drievoudig winnaar Olympische Spelen

Daarom Welzorg Auto op Maat

45-jaar-expertise

45 jaar expertise

Wij hebben meer dan 45 jaar ervaring in maatwerk oplossingen voor aangepaste auto's.

Gratis passing en proefrit

Gratis passing en proefrit

Een aangepaste auto is volledig maatwerk. Daarom ontvang je altijd een gratis passing en proefrit.

Alles onder 1 dak

Alles onder één dak

Je kunt terecht voor auto aanpassingen, occasions, private lease en onze rijschool.

Vrijblijvend en deskundig advies

Ruim 2.000 auto's

Het grootste aanbod van Nederland in aangepaste en aanpasbare auto's verspreid over 70 vestigingen.

Gratis rolstoel autosticker

Gratis rolstoel-autosticker

Je kunt nu geheel gratis officiële Welzorg rolstoel-autostickers aanvragen.

Auto op maat brochure

Gratis brochure

Vraag de brochure aan voor meer informatie over onze auto’s en aanpassingen.