Instaphulp voor de auto

Instaphulp voor de auto om veilig in en uit te stappen

Welzorg heeft diverse oplossingen op maat als instaphulp voor de auto. Zoals een draaistoel, verlengde stoelslede of een extra handgreep. Bekijk de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op.

Instaphulp voor de auto bij Welzorg Auto op Maat

Heeft u steeds meer moeite met het in- en uit stappen bij uw auto? Het kan een belemmering in uw dagelijkse bezigheden zijn. U krijgt misschien het gevoel dat u niet meer zo gemakkelijk kunt doen wat u zou willen. Als het instappen in de auto al een obstakel is, dan wordt het plezier om op weg te gaan ook minder.

Gelukkig is er een oplossing in de vorm van een instaphulp voor de auto. Hiermee kunt u makkelijk in en uit de auto stappen, zonder al te veel aanpassingen.

Instaphulp Welzorg Auto op Maat

Een instaphulp of uitstaphulp op maat

Het in - of uitstappen hoeft niet alleen voor uzelf wat minder comfortabel te zijn. Het kan natuurlijk ook voor jouw partner of passagier lastig zijn. De oplossingen die Welzorg Auto op Maat biedt zijn dan ook voor zowel de bestuurdersstoel als voor de bijrijdersstoel toepasbaar.

Draaistoel voor in- en uitstappen auto

Instappen met een draaistoel

De beweging om in de auto te gaan zitten kan voor sommige mensen lastig zijn. Ook rolstoelgebruikers maken deze beweging vaak niet zonder dat zij daarbij hulp nodig hebben. Met de draaistoel is in- en uitstappen een stuk eenvoudiger. De stoel draait volledig, zodat de passagier zonder moeilijke beweging plaatsneemt. Daarna draait u de stoel met de hand of automatisch in de juiste positie terug. U behoudt het comfort van de originele stoel, want deze kan op de draaischijf gemonteerd worden.

extra handgreep auto

Een handgreep voor extra zekerheid

Makkelijk in en uit de auto stappen lost u soms al op door het aanbrengen van een extra handgreep aan de binnenzijde van het portier. Deze handgreep is extra breed en zwaar, zodat u deze met vertrouwen gebruikt als instaphulp voor de auto. Deze handgreep vangt meer kracht op dan de standaard handgreep. Afhankelijk van het type auto dat u heeft, bekijken wij hoe dit in de auto kan worden toegepast. De handgreep is voor zowel de bestuurder als voor de passagier een oplossing.

Verlengde stoelslede instappen auto

Verlengde stoelslede voor extra instapruimte

Heb je een mobiliteitsbeperking? Of heb je door jouw lichaamslengte misschien wat meer moeite om makkelijk in en uit de auto te stappen? De stoelslede schuift jouw stoel extra ver naar achteren, waardoor je meer ruimte krijgt. De rail kan zowel aan de bestuurderskant als aan de passagierskant geplaatst worden. De extra instapruimte geeft je meer comfort en maakt het autorijden weer iets om met plezier naar uit te kijken.

Autostoel aanpassingen instaphulp

Autostoel aanpassingen als instaphulp

Bij een oplossing zoals een draaistoel, bestaan er ook nog andere mogelijkheden met een autostoel. Zo kunt u de autostoel verhogen of verlagen om het in- en uitstappen gemakkelijker te maken. Het is zelfs mogelijk om de positie van het portier te verplaatsen om het comfort te vergroten. Bij Welzorg op Maat bieden wij altijd een maatwerk oplossing. Dat betekent dat wij uw situatie persoonlijk doornemen en altijd met een passende oplossing komen.

  • Altijd een oplossing op maat
  • 40 jaar expertise in autoaanpassingen
  • 2 jaar garantie op nieuwe aanpassingen
  • Jaarlijks gratis controle

Pas uw eigen auto aan of lease een auto via Welzorg

Uw auto aanpassen is over het algemeen vrij eenvoudig. Maar het kan ook zijn dat de wensen die u heeft, niet uitvoerbaar zijn bij het merk of type auto dat u heeft. De oplossing daarvoor bieden wij in de vorm van het leasen of aanschaffen van een auto met de gewenste aanpassingen. Neem vrijblijvend contact op met Welzorg om de mogelijkheden voor uw persoonlijke wensen te bespreken. Met de op maakt gemaakte aanpassingen geniet u nog langer van het autorijden.

Aanpassingen auto of leasen Welzorg

Daarom Welzorg Auto op Maat

45-jaar-expertise

45 jaar expertise

Wij hebben meer dan 45 jaar ervaring in maatwerk oplossingen voor aangepaste auto's.

Gratis passing en proefrit

Gratis passing en proefrit

Een aangepaste auto is volledig maatwerk. Daarom ontvang je altijd een gratis passing en proefrit.

Alles onder 1 dak

Alles onder één dak

Je kunt terecht voor auto aanpassingen, occasions, private lease en onze rijschool.

Vrijblijvend en deskundig advies

Ruim 2.000 auto's

Het grootste aanbod van Nederland in aangepaste en aanpasbare auto's verspreid over 70 vestigingen.

Gratis rolstoel autosticker

Gratis rolstoel-autosticker

Je kunt nu geheel gratis officiële Welzorg rolstoel-autostickers aanvragen.

Auto op maat brochure

Gratis brochure

Vraag de brochure aan voor meer informatie over onze auto’s en aanpassingen.