Traplift leasen

Traplift leasen voor comfortabel wonen

Bespreek de mogelijkheden van het leasen van een traplift in een vrijblijvend gesprek.

  • Deskundige hulp bij aanvragen vergoedingen
  • Van advies tot offerte, plaatsing en onderhoud
  • Spoed aanpassing mogelijk
  • Huren, kopen of leasen

Traplift leasen voor vast of tijdelijk gebruik

Een traplift vormt een levensveranderende toevoeging aan jouw woning. Hierdoor kun je comfortabel blijven genieten van je eigen woning. Simpelweg eenvoudig verplaatsen tussen de verdiepingen op een veilige manier.  Wij begrijpen ook dat het niet voor iedereen mogelijk is om een traplift te kopen. Of dat gewoon niet willen. Daarom bieden we ook de mogelijkheid om een traplift te leasen. Hierdoor kun je evengoed genieten van alle voordelen van een traplift, zonder dat je deze direct aankoopt.

Voordelen van traplift leasen

Het leasen van een traplift biedt verschillende voordelen, zoals:

De aanschaf

Leasen stelt je in staat om de initiële kosten van een traplift te spreiden over een periode, zodat je niet direct een grote som geld hoeft uit te geven.

Flexibele leaseperiodes

Of je nu een traplift voor korte of langere tijd nodig hebt: leasen biedt opties die passen bij jouw persoonlijke behoeften.

Onderhoud inbegrepen

Bij het leasen van een traplift zijn de onderhoudskosten inbegrepen. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over onverwachte extra kosten.

Nieuwste technologie

Met het leasen van een traplift heb je ook de beschikking over de nieuwste technologische ontwikkelingen en functies. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Voordelen Handicare traplift

Hoe werkt het traplift leasen?

Het leasen van een traplift is eenvoudig. Samen met een specialist van Welzorg Woning op Maat bespreek je de mogelijkheden van het leasen. Daarbij wordt gekeken naar welke traplift het meeste voldoet aan jouw wensen en behoeften. Vervolgens wordt er een leaseovereenkomst opgesteld met duidelijke afspraken over de leaseperiode, maandelijkse betalingen en het onderhoud. Gedurende de leaseperiode kun je onbezorgd gebruikmaken van de traplift en genieten van meer mobiliteit in je eigen huis.

Verschillende trapliften beschikbaar

ThyssenKrupp traplift

Rechte traplift

Met Handicare trapliften beschikken we onder andere over betrouwbare trapliften voor een rechte trap. Ze staan bekend om een goede prijs-kwaliteit verhouding en daarmee ook de lease mogelijkheden.

Handicare traplift

Traplift met bocht

Als Thyssenkrupp / TKE specialist, bieden we zowel rechte trapliften aan als met een bocht. De Freecurve is geschikt voor een trap met bochten. Trapliften voor een wenteltrap of spiltrap behoort ook tot de mogelijkheden.

Traplift plaatsen door specialisten

Traplift op maat

Een traplift is er niet altijd kant-en-klaar. Onze ervaren vakmensen helpen je graag om de mogelijkheden van maatwerk te bekijken. Geen huis is hetzelfde en daarom is persoonlijk advies van grote waarde.

Waarom een traplift leasen via Welzorg?

Bij Welzorg Woning op Maat bieden we diverse opties op het gebied van trapliften leasen. Wij begrijpen als geen ander dat iedereen unieke behoeftes heeft. Daarom zorgen we voor een advies op maat, dat perfect aansluit op jouw wensen en behoeften. Wil je liever een traplift aanschaffen? Dat behoort ook tot onze mogelijkheden.

Traplift met bocht leasen
Adviesgesprek handicare traplift

Traplift leasen: advies op maat

Een traplift leasen biedt een flexibele en betaalbare manier om te genieten van alle voordelen, zonder daarbij direct een traplift aan te hoeven schaffen. Met diverse leaseopties is het een praktische keuze voor iedereen die zijn comfort en mobiliteit in huis wilt vergroten. Bij Welzorg Woning op Maat staan we klaar om je te helpen op het gebied van traplift leasen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Daarom Welzorg Woning op Maat

Alles onder één dak

Welzorg Woning op Maat is een full-service partij waarbij je terecht kunt voor advies, installatie en onderhoud van woningaanpassingen.

Voorziening onafhankelijk

Wij kijken wat écht bij jouw persoonlijke situatie past en op korte en lange termijn verder helpt. Welzorg is niet afhankelijk van vaste voorzieningen en merken.

Landelijk actief

Welzorg Woning op Maat is actief door het hele land. Onze specialisten zijn dus overal te vinden. Voor zowel gemeenten, particulieren en woningcorporaties.

15-jaar-ervaring

15 jaar expertise

15 jaar expertise in woning-aanpassingen voor ouderen en mensen met een fysieke beperking. Ook adviseren wij over eventuele vergoedingen binnen de Wmo.