Handicare traplift

Veilig thuis wonen met de Handicare traplift

Voor iedere trap heeft Handicare een geschikte traplift. Ben je benieuwd welke het meest geschikt is in jouw situatie? Ontdek het in een vrijblijvend gesprek met Welzorg Woning op Maat.

 • Ruim 20 jaar ervaring
 • Deskundige hulp bij aanvragen vergoedingen
 • Van advies tot offerte, plaatsing en onderhoud
 • Spoed aanpassing mogelijk
 • Huren, kopen of leasen

Handicare trapliften voor iedere situatie

Traplopen is soms niet vanzelfsprekend. Een Handicare traplift biedt hierbij de ideale oplossing. Het zorgt ervoor dat je veilig en comfortabel thuis kunt blijven wonen. Handicare is een producent van een groot assortiment liften voor de trap, waardoor ze voor iedere situatie en budget een passende oplossing hebben. Het maakt dus niet uit of je een rechte trap of een met bochten hebt. De trapliften van Handicare is altijd op maat gemaakt, zodat deze ook geschikt is voor jouw situatie.

Welzorg Woning op Maat is officieel dealer van de Handicare. Of je deze nu wilt huren, kopen of leasen: bij ons ben je aan het juiste adres. Voor alle woningaanpassingen. Op deze pagina vertellen we je graag meer over de mogelijkheden. Liever met iemand in gesprek? Maak dan meteen vrijblijvend een afspraak.

Diverse trapliften van Handicare

Een vervanger van de bestaande drempel in huis heeft diverse voordelen. We vertellen je hieronder er graag meer over:

traplift kopen voor meer zelfstandigheid

Voor trappen met een bocht

De Freecurve van Handicare is een traplift die geschikt is voor een trap met bochten. Deze past op iedere trap. De rails van de Freecurve Handicare wordt volgens de bochten van de trap gevormd. Trapliften voor een wenteltrap of spiltrap behoort ook tot de mogelijkheden.

Traplift kopen ThyssenKrupp of Handicare

Voor rechte trappen

Ook voor rechte trappen heeft Handicare diverse mogelijkheden. Een nieuwe aanwinst in het assortiment is de 1100 traplift. Met de revolutionaire rail is dit op het moment de slankste en stilste traplift. Hierdoor is deze traplift ook geschikt voor de smalle rechte trappen.

Traplift plaatsen door specialisten

Op maat gemaakt

Handicare is geschikt voor iedere trap en past in elk interieur. De rails worden op maat gemaakt. Daarnaast heb je keuze uit verschillende stoeltypen, zodat je comfortabel en veilig gebruikt kunt maken van de traplift. Tot slot heb je keuze uit diverse kleuren, zodat het perfect aansluit op je interieur.

Voordelen Handicare traplift

Voordelen Handicare trapliften

 • Snelle levertijd en installatie
 • Veiligheid staat voorop
 • De beste prijs garantie
 • Een stijlvol en compact traplift ontwerp
 • De lift gaat vrijwel geruisloos over de trap

Bij het installeren van een stoellift op de trap komt geen grote verbouwing om de hoek kijken. Onze specialisten meten eerst alles in, daarna installeren ze de traplift. Ook na het plaatsen zijn onze specialisten je graag van dienst. Denk aan vragen, onderhoud en service. Maar ook voor een traplift verwijderen zijn ze je graag van dienst. Het is ook mogelijk om je gebruikte traplift terug te laten kopen door Handicare.

Service, garantie en kwaliteit

Handicare produceert hun liften met de grootst mogelijke zorg. De producten zijn voorzien van een ISO certificaat, waardoor ze hun kwaliteit kunnen garanderen. Met hun jarenlange ervaring heeft Handicare hun producten verder kunnen perfectioneren. De kwaliteit wordt continu gemonitord. Zo weet je zeker dat je veilig gebruikt kunt maken van de traplift. De liften hebben een garantietermijn van 2 jaar. Binnen de garantietermijn wordt de lift bij een storing door onze monteur hersteld. Het is ook mogelijk om de garantie op Handicare uit te breiden. Tijdens een vrijblijvend gesprek kunnen de specialisten van Welzorg Woning op Maat meer vertellen over de servicecontracten.

Handicare garantie en kwaliteit
Gebruik handicare traplift

Veilig in gebruik

Handicare trapliften zijn veilig in gebruik. De liften zijn voorzien van diverse veiligheidsmaatregelen, zoals bijvoorbeeld:

 • noodstopknop
 • veiligheidsgordel
 • klembeveiliging
 • sleutelvergrendeling
 • startblokkering

Alle veiligheidsmaatregelen zijn uitvoerig getest door Handicare. Zo weet je zeker dat je veilig gebruik kunt maken van de lift. Verder is het niet mogelijk dat je kleding tussen het motorsysteem vast komt te zitten. De lift is zo ontworpen dat dit niet mogelijk is. Zonder sleutel zal de lift ook nooit zomaar naar boven of beneden rijden. Tot slot zal de stoel automatisch afremmen wanneer er een obstakel op de trap of rails ligt.

Kopen, huren of leasen?

Bij Welzorg kun je een traplift van Handicare kopen, huren of leasen. Het kopen van een lift is niet altijd voor iedereen mogelijk. Je kunt ook kiezen voor een tweedehands traplift, maar ook het leasen of huren voor een korte of langere periode behoort tot de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden van het kopen, huren of leasen van een dergelijke traplift.

Adviesgesprek handicare traplift
Wmo traplift

Wmo vergoeding voor traplift

Een vergoeding voor een traplift behoort vaak tot de mogelijkheden. Deze vergoeding verloopt via de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) of de Wet langdurige zorg (Wlz). De zwaarte en aard van je zorg die je nodig hebt is bepaalt of je recht hebt op een vergoeding. Dit is niet aan ons om te bepalen, daarom adviseren we om met je gemeente contact op te nemen. Bij de gemeente kunnen je alles vertellen over de Wmo of Wlz-vergoeding. En of jij ook recht hebt op een vergoeding voor een traplift van Handicare.