Welzorg Social Ride Jetze Plat

Fiets mee met de Welzorg Social Ride

Op zaterdag 17 juni organiseren we de Welzorg Social Ride met Jetze Plat. Iedereen met een eigen (aankoppel)handbike of aangepaste fiets is welkom. Wil je meerijden, maar heb je geen hulpmiddel? Reserveer dan een plekje door contact met ons op te nemen. Tijdens de Social Ride draait het niet om snelheid, maar om gezelligheid. Er zijn twee afstanden: 25 of 30km. Deelname aan de Welzorg Social Ride is gratis. Geef je snel op! Inschijven kan t/m 11 juni. 

Welzorg-ambassadeur Jetze Plat

Jetze Plat is sinds 2022 ambassadeur van Welzorg: ‘Naast mijn topsportcarrière vind ik het belangrijk en leuk om zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken voor Paralympische sport. De mensen met een beperking wil ik helpen door hen de mogelijkheid te geven om te kunnen sporten. Welzorg draagt hier, met de hulpmiddelen die zij hebben, aan bij.’

De Paralympisch kampioen handbiken en triathlon is 17 juni aanwezig om jou te voorzien van tips/tricks en je kan Jetze het hemd van het lijf vragen.

Ben jij benieuwd welke ambities Jetze nog meer heeft en wie zijn voorbeeld is? Bekijk dan deze video!

Programma

Zaterdag 17 juni ontvangen we je graag bij de Welzorg Shop in Vianen, adres: Lange Dreef 12, 4131 NH Vianen. Het programma ziet er als volgt uit:

  • Vanaf 09:30 uur: verzamelen in Vianen bij de Welzorg Shop; koffie met gebak
  • 10. 30 uur: Start fietstocht van circa 2 uur met een korte pauze tussendoor met snack en koffie
  • Aansluitend aan de fietstocht is er een lunch in de Welzorg Shop

Onze ambassadeur Jetze Plat zal aanwezig zijn en meefietsen om je van de nodige tips te voorzien. Ook zijn er medewerkers aanwezig om technische vragen te beantwoorden en om kleine reparaties uit te voeren.

Social Ride Welzorg Jetze Plat

Fietsen voor iedereen

Of je nou gebruik maakt van een (aankoppel)handbike of een aangepaste fiets: sporten en bewegen is gezond en leuk voor iedereen.

Het is, met een lichamelijke beperking, niet altijd makkelijk om de juiste sport te vinden. En daarnaast is het aanschaffen van een hulpmiddel ook niet altijd makkelijk. Daarvoor is de gratis uitleenservice Uniek Sporten Uitleen dé oplossing. Je probeert een hulpmiddel tot 4 maanden lang gratis uit. Zo kun je rustig ontdekken of handbiken bij jou past. Uniek Sporten Uitleen is een initiatief van Fonds Gehandicaptensport, NOC*NSF, Welzorg en Sunrise Medical.

Bas van Loosdrecht is een mooi voorbeeld van één van onze klanten die via Uniek Sporten Uitleen is gaan handbiken. Wil je meer weten over zijn verhaal, kijk dan de video.

Jetze Plat ambassadeur Welzorg

Een aangepaste auto geeft mij alle vrijheid om mijn topsport te kunnen blijven beoefenen, ik kan overal naar toe.

Jetze Plat

Drievoudig winnaar Olympische Spelen

Schrijf je in voor de Welzorg Social Ride met Jetze Plat

Op zaterdag 17 juni organiseren wij de Welzorg Social Ride in Vianen. Heb jij een eigen handbike en/of aangepaste fiets én altijd al een keer met Paralympisch kampioen Jetze Plat willen fietsen? Dan is dit je kans! Schrijf je hier in!

Heb je geen eigen (aankoppel)handbike of aangepaste fiets, dan vragen wij jou contact op te nemen met ons zodat we een hulpmiddel kunnen reserveren. Neem je iemand mee naar de Social Ride, laat het ons dan weten.