Welzorg Rogplus (gemeenten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam)

Welzorg is de leverancier voor hulpmiddelen en mobiliteitsoplossingen voor de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) in de gemeenten Nieuwe waterweg (Rogplus). In de volgende gemeenten leveren wij onze dienstverlening: Maassluis, Vlaardingen en Schiedam (MVS).  

Wmo-hulpmiddelen in Rogplus

Welzorg is dé specialist in de gemeenten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam (Rogplus) op het gebied van WMO hulpmiddelen, diensten en services voor mobiliteit, wonen en zelfredzaamheid. Wij bieden voor iedereen met een lichamelijke beperking een oplossing op maat. Via de gemeente worden de voorzieningen toegekend en Welzorg verstrekt de hulpmiddelen. Als de gemeente heeft bepaald dat u gebruik mag maken van een hulpmiddel vanuit de WMO. Dan neemt Welzorg contact met u op om samen met u te bepalen wat de meeste adequate oplossing voor u is. Wij hopen uiteraard dat de persoonlijke service van Welzorg u aanspreekt. Op deze pagina vindt u meer informatie over de dienstverlening van Welzorg in de gemeenten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam (Rogplus)

De persoonlijke aanpak van Welzorg in de gemeenten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam (Rogplus)

Welzorg in Rogplus brengt u graag verder met oplossingen op maat. Wij geloven in een persoonlijke aanpak waarbij een goede match tussen u en één van onze adviseurs het belangrijkste is. Samen met uw adviseur kijkt u naar uw wensen en behoeften om zo tot de juiste hulpmiddelen te komen. Dit hoeft niet alleen een WMO hulpmiddel te zijn. Ook voor aanpassingen in huis of een auto op maat kunt u contact met ons opnemen.

Woningaanpassingen in Rogplus-gemeenten

Als Wmo-leverancier in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam bieden we ook woningaanpassingen aan. Aan onze klanten kunnen wij de volgende aanpassingen leveren:

 • Vlonders
 • Opritten
 • Aangepaste keukens

Wil je hier meer informatie over? Neem dan contact op met Welzorg Woning op Maat.

Welzorg servicebus

Welzorg verzorgt voor Rogplus, met het inzetten van de servicebus, de reparatie- en onderhoudsdiensten voor hulpmiddelen die verstrekt zijn aan inwoners van Schiedam, Vlaardingen en Maassluis.

De servicebus kunt u vinden op de volgende locaties:

Schiedam

 • Elke oneven week op dinsdagochtend van 9:00 tot 11:00* uur.
  Sint Linduinastraat 10 te Schiedam
 • Elke even week op dinsdagochtend van 9:00 tot 11:00* uur bij Harg-Spaland,
  Willem Andriessenlaan 2 te Schiedam

Vlaardingen

 • Elke oneven week op woensdagochtend van 9:00 tot 11:00* uur.
  Zorgcentrum Soenda, Soendalaan 2 te Vlaardingen

In de winter ( 01-12 tot 01-03) staat de servicebus er van 09.00-10.00 uur!

Wat mag u van Welzorg in Rogplus verwachten?

 • Welzorg is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar via telefoonnummer 088 – 0016 700. Voor spoedeisende storingen (buiten kantooruren) wordt u in contact gebracht met de monteur bij u in de buurt.
 • Persoonlijk contact met onze gespecialiseerde adviseurs
 • Onze ervaren servicemonteurs staan 24/7 voor u klaar
 • Ook helpen wij u graag via Whatsapp op 088 – 0016 700 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:30)
 • Met de Welzorg Pechhulp app voor smartphones en tablets, heeft u altijd het servicenummer binnen handbereik (te downloaden via de
 • App Store of Play Store )
 • U heeft de mogelijkheid om zelf afspraken in te plannen wanneer het u uitkomt met ons klantportaal: Mijn Welzorg

Nieuw: klantportaal ‘Mijn Welzorg’

Vol trots bieden wij u onze nieuwe en unieke dienst aan: Mijn Welzorg. In dit online portaal kunt u zelf uw gegevens inzien en wijzigen, afspraken voor reparaties of innames inplannen wanneer het u het beste uitkomt en leveringen volgen. Wilt u meer informatie over Mijn Welzorg? Klik dan hier.

https://www.youtube.com/watch?v=K9NsKCegboo

Eigen bijdrage WMO

In 2020 is de eigen bijdrage voor hulp en ondersteuning vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) voor iedereen maximaal € 19,00 per maand. Kijk op de site van het CAK voor meer informatie.

Handige Links:

Gemeente Maassluis

Gemeente Vlaardingen

Gemeente Schiedam