Rijschool

Rijschool voor auto op maatRijschool met aangepaste auto’s

De lesauto’s van Welzorg Auto op Maat zijn modulair aan te passen aan vrijwel iedere lichamelijke beperking. Bijvoorbeeld door aanpassingen aan de bediening van het sturen, gas geven, remmen en richtingaanwijzen. De ervaren instructeurs van Welzorg Auto op Maat hebben uitstekende kennis van autoaanpassingen.

Wij verzorgen uw complete rijopleiding, maar bieden ook proeflessen en gewenningslessen aan. Onze instructeur komt met een aangepaste auto naar u toe voor een rijles, zodat wij u overal in het land kunnen bereiken.

button (1)

rij instructeur van Welzorg Auto op MaatDe instructeurs

De instructeurs van de autorijschool van Welzorg Auto op Maat hebben jarenlange ervaring in het geven van aangepaste autorijlessen.

Ook begeleiden wij u in de contacten met het CBR. Voor rijles in een aangepaste auto bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in rijlessen voor:

  • Mensen met een lichamelijke beperking;
  • Mensen met een visuele beperking (www.visio.org);
  • Mensen met faalangst;
  • Mensen met leerproblemen;
  • Senioren (met of zonder beperking) met behoefte aan opfrislessen.

Meer informatie over rijlessen vindt u op de websites van het CBR en het UWV. En hier kunt u alvast de codelijst en alle regeling en eisen vinden, voor het rijden in een aangepaste auto.

Ik heb nog geen rijbewijs

Samen met onze rijinstructeur gaat u de weg op. In een aangepaste auto leert u veilig en stap voor stap aan het verkeer deel te nemen. Tijdens speciale pasdagen, die samen met Welzorg Auto op Maat worden georganiseerd, beoordeelt het CBR de rijgeschiktheid . Uiteindelijk geeft het CBR een verklaring van rijgeschiktheid af. Hierop staat aangetekend welke autoaanpassingen noodzakelijk zijn. Neem voor meer informatie over het halen van uw rijbewijs in een aangepaste auto vrijblijvend contact met ons op.

Ik heb al een rijbewijs

Wel in het bezit van een rijbewijs, maar bent u door een ongeval of ziekte lichamelijk beperkt? Dan hoeft u niet opnieuw examen te doen. Het is wel verstandig om een aantal proeflessen of gewenningslessen bij Welzorg Auto op Maat te nemen. Hiermee kunt u straks vol vertrouwen in uw aangepaste auto op een veilige manier deelnemen aan het verkeer.

Welzorg Auto op Maat verzorgt alle aspecten. Van de Eigen Verklaring en een rijtest tot het aanpassen van uw auto. Neem voor meer informatie over rijlessen in een aangepaste auto vrijblijvend contact met ons op.

Betrouwbaar en veilig rijden in uw auto op maat

Welzorg Auto op Maat werkt nauw samen met de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) en het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR). Dit betekent dat u de garantie heeft dat Welzorg de autoaanpassingen uitvoert volgens de meest recente Europese veiligheidsnormen. Ook de administratieve afwikkeling naar deze instanties toe kunnen wij voor u verzorgen. Kortom, Welzorg maakt het u zo makkelijk mogelijk. Bovendien zijn wij ISO 9001 gecertificeerd. Voor u betekent dit een extra kwaliteitsgarantie en veilig autorijden in uw aangepaste auto.

Uw voordelen

- Snelle levering
- Veilig en comfortabel
- Deskundig advies

Occasions

Ons aanbod

Mogen wij u een paar korte vragen stellen?

Als dank ontvangt u 10% korting op een aankoop in onze webwinkel.

Ja, ik doe mee Nee, ik doe liever niet mee