Aanpassingen bedrijfswagen

Aanpassingen aan uw bedrijfswagen nodig? Van de auto of bus een rijdend kantoor of werkplaats maken? Of gaat het u vooral om autoaanpassingen die uw voertuig beschermen? Welzorg Auto op Maat heeft jarenlange ervaring met bedrijfswageninrichting, onder andere met de servicebussen van Welzorg Nederland.

Bescherming aangepaste auto tegen beschadiging

Een door Welzorg Auto op Maat aangepaste laadruimte en laadvloer beschermt tegen het beschadigen van uw auto en materialenAuto op Maat is gespecialiseerd in het monteren van zijwandpanelen, laadruimte bekleding, laadvloeren en wielkastbetimmeringen. Deze autoaanpassingen beschermen uw auto en materialen tegen beschadigingen. Uiteraard zijn al onze autoaanpassingen van hoogwaardige kwaliteit, met uitgebreide garantie. En de beschermende producten voor uw auto op maat worden vervaardigd uit duurzame materialen.

Beveiliging auto op maat

Beveiliging tegen onder andere diefstal van uw auto en materialen met de beveiliging van Auto op MaatEr zijn verschillende mogelijkheden om uw voertuig te beschermen. Denk aan beveiliging(inbraak)roosters, side-bars, alarmsystemen en track- en tracesystemen. Deze autoaanpassingen zorgen voor een veilige en mooie wijze om uw auto op maat te beschermen.

 

Inrichting bedrijfswagen

Aangepaste bedrijfswagen in de vorm van een laadruimte of rijdend kantoorIedere ondernemer heeft andere wensen en eisen voor een aangepaste auto. Welzorg Auto op Maat koppelt elke wens aan de juiste inrichting. Of het nu gaat om het fixeren van een lading, of om een rijdend kantoor. Wij zorgen voor de juiste autoaanpassingen.

Uw voordelen

- Snelle levering
- Veilig en comfortabel
- Deskundig advies

Occasions

Ons aanbod

Mogen wij u een paar korte vragen stellen?

Als dank ontvangt u 10% korting op een aankoop in onze webwinkel.

Ja, ik doe mee Nee, ik doe liever niet mee