Welzorg in de Noordkop

Welzorg is per 1 oktober 2019 de nieuwe leverancier van hulpmiddelen voor de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) in de Noordkop.

Welzorg is specialist op het gebied van WMO hulpmiddelen, diensten en services voor mobiliteit, wonen en zelfredzaamheid. Wij bieden voor iedereen met een lichamelijke beperking een oplossing op maat. Op deze pagina vindt u meer informatie over de dienstverlening van Welzorg in de gemeente Den Helder, Schagen, Hollands Kroon en Texel.

De persoonlijke aanpak van Welzorg in de Kop van Noord-Holland

Welzorg in de Kop van Noord-Holland brengt u graag verder met oplossingen op maat. Wij geloven in een persoonlijke aanpak waarbij een goede match tussen u en één van onze adviseurs het belangrijkste is. Samen met uw adviseur kijkt u naar uw wensen en behoeften om zo tot de juiste hulpmiddelen in Kop van Noord-Holland te komen. Dit hoeft niet alleen een WMO hulpmiddel te zijn. Ook voor aanpassingen in huis of een auto op maat kunt u contact met ons opnemen

Wat heeft Welzorg in de Noordkop u te bieden?

  • Welzorg is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar via telefoonnummer 088 – 0016 700 . Voor spoedeisende storingen (buiten kantooruren) wordt u in contact gebracht met de monteur bij u in de buurt.
  • Persoonlijk contact met onze gespecialiseerde adviseurs.
  • Onze ervaren servicemonteurs staan 24/7 voor u klaar.
  • Ook helpen wij u graag via Whatsapp op 06-22415870 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:30).
  • Met de Welzorg Pechhulp app voor smartphones en tablets, heeft u altijd het servicenummer binnen handbereik (te downloaden via de
    App Store of Play Store).
  • U heeft de mogelijkheid om zelf afspraken in te plannen wanneer het u uitkomt met ons klantportaal: Mijn Welzorg

Nieuw: klantportaal ‘Mijn Welzorg’

Vol trots bieden wij u onze nieuwe en unieke dienst aan: Mijn Welzorg. In dit online portaal kunt u zelf uw gegevens inzien en wijzigen, afspraken voor reparaties of innames inplannen wanneer het u het beste uitkomt en leveringen volgen. Wilt u gebruikmaken van deze dienst? Bezoek Mijn Welzorg en meld u aan.

Eigen bijdrage WMO

In 2019 is de eigen bijdrage WMO maximaal € 17,50. Vanaf 2019 is de eigen bijdrage voor hulp en ondersteuning vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) voor iedereen maximaal € 17,50 per periode van 4 weken. Kijk op de site van het CAK voor meer informatie.

Heeft u interesse in onze dienstverlening?

Heeft u vragen over Welzorg of bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar en helpen u graag met al uw vragen.

Telefoonnummer: 088 – 0016 700 (24 uur per dag, 7 dagen in de week)
WhatsApp: 06-22415870 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:30)
E-mail: info@welzorg.nl