Verzekeraars

Aandacht voor kwaliteit van zorg is een belangrijk speerpunt voor de zorgverzekeraars en dus ook voor Welzorg. Samen met onze opdrachtgevers zoeken wij naar nieuwe mogelijkheden om de veiligheid en het comfort van de cliënten telkens weer te verbeteren. Gedreven vanuit onze overtuiging van Maartschappelijk Verantwoord Ondernemen, stellen wij de gebruikers van de hulpmiddelen centraal. Omdat wij uitgaan van de mogelijkheden en niet de beperkingen van de gebruikers, komen wij vaak tot andere inzichten op vlak van dienstverlening en bedenken wij net iets andere producten, of stellen hogere eisen aan het te behalen resultaat. Daarbij is een belangrijke uitgangspunt het verbeteren van de kwaliteit van leven van uw en onze klanten.  

Met een groeiend aantal moderne, goed bereikbare en klantvriendelijke winkels bieden de verzekerden de mogelijkheid om de beschikbare producten persoonlijk te ervaren. Wij geven de verzekerde advies met betrekking tot de verschillende financieringen en zorgen ervoor dat de declaraties op de juiste manier en bij de juiste partij worden ingediend.

Door onze landelijke dekking bieden wij de zorgverzekeraars een aantal unieke voordelen.

Wij kunnen een breed scala aan hulpmiddelen, binnen zeer korte tijd, in iedere hoek van Nederland leveren, aanpassen, herstellen, onderhouden of weer ophalen. Omdat Welzorg volkomen merkonafhankelijk is, spelen wij direct in op de specifieke wensen en eisen van onze opdrachtgevers en hun cliënten.

Wij zijn goed voorbereid op de veranderingen die op ons afkomen. Wij delen onze ideeën met de zorgverzekeraars en zorgkantoren om zodoende, ook binnen de nieuwe systematiek, de vertrouwde kwaliteit en dienstverlening blijvend te waarborgen. 

Natuurlijk bieden wij u altijd een maatgemaakte oplossing, of dat nu een hulpmiddel, een dienst of een samenwerkingsverband betreft.

Voor meer informatie neem contact op met uw Welzorg contactpersoon of met Welzorg Hoofdkantoor, 020-584 0100 of info@welzorg.nl.

Mogen wij u een paar korte vragen stellen?

Als dank ontvangt u 10% korting op een aankoop in onze webwinkel.

Ja, ik doe mee Nee, ik doe liever niet mee