Welzorg Velsen

Welzorg is de leverancier voor hulpmiddelen voor de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) in de gemeente Velsen.

WMO Hulpmiddelen in de gemeente Velsen

Welzorg is specialist op het gebied van WMO hulpmiddelen, diensten en services voor mobiliteit, wonen en zelfredzaamheid. Wij bieden voor iedereen met een lichamelijke beperking een oplossing op maat. Als de gemeente heeft bepaald dat u gebruik mag maken van een hulpmiddel vanuit de WMO zal Welzorg contact met u opnemen om samen met u te bepalen, binnen de kaders van de WMO, wat de meeste adequate oplossing voor u is. Wij hopen uiteraard dat de persoonlijke service van Welzorg u aanspreekt. Op deze pagina vindt u meer informatie over de dienstverlening van Welzorg in de gemeente Velsen.

De persoonlijke aanpak van Welzorg in de gemeente Velsen

Welzorg in Velsen brengt u graag verder met oplossingen op maat. Wij geloven in een persoonlijke aanpak waarbij een goede match tussen u en één van onze adviseurs het belangrijkste is. Samen met uw adviseur kijkt u naar uw wensen en behoeften om zo tot de juiste hulpmiddelen in Velsen te komen. Dit hoeft niet alleen een WMO hulpmiddel te zijn. Ook voor aanpassingen in huis of een auto op maat kunt u contact met ons opnemen

Welzorg komt naar u toe in gemeente Velsen

Maandelijks heeft Welzorg een servicepunt bij u in de buurt. Met dit servicepunt staan we op de plaatselijke markt. We staan hier met de Welzorg servicebus. Bij deze servicebus vindt u een adviseur die u kan helpen met al uw vragen over uw hulpmiddel. 

Naast vragen kunt u ook bij onze servicebus terecht voor: kleine reparaties, het oppompen van de banden, het laten doormeten van de accu’s en het wijzigen van kleine instellingen aan uw hulpmiddel als u nog niet comfortabel genoeg zit.

Iedere 1e dinsdagmiddag van de maand staat de Welzorg servicebus op de markt op het Aurora Bastion in Velserbroek

Iedere 3e donderdagmiddag van de maand vanaf 12:30 uur kunt u ons vinden op de markt op het Velserduinplein in IJmuiden. Wij zien u graag daar!

Naast de markt in Velserbroek en IJmuiden staan we met onze servicebus ook in andere gemeenten:
Gemeente Heemskerk: iedere 4de vrijdagmiddag van de maand
Gemeente Beverwijk: iedere 2de woensdagmiddag van de maand

Wat mag u van Welzorg in de gemeente Velsen verwachten?

  • Welzorg is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar via telefoonnummer 088 – 0016 700 . Voor spoedeisende storingen (buiten kantooruren) wordt u in contact gebracht met de monteur bij u in de buurt.
  • Persoonlijk contact met onze gespecialiseerde adviseurs
  • Onze ervaren servicemonteurs staan 24/7 voor u klaar
  • Ook helpen wij u graag via Whatsapp op 088 – 0016 700 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:30)
  • Met de Welzorg Pechhulp app voor smartphones en tablets, heeft u altijd het servicenummer binnen handbereik (te downloaden via de
    App Store of Play Store )
  • U heeft de mogelijkheid om zelf afspraken in te plannen wanneer het u uitkomt met ons klantportaal: Mijn Welzorg

Nieuw: klantportaal ‘Mijn Welzorg’

Vol trots bieden wij u onze nieuwe en unieke dienst aan: Mijn Welzorg. In dit online portaal kunt u zelf uw gegevens inzien en wijzigen, afspraken voor reparaties of innames inplannen wanneer het u het beste uitkomt en leveringen volgen. Wilt u gebruikmaken van deze dienst? Bezoek Mijn Welzorg en meld u aan.

Klanten geven onze dienstverlening een 8,4!

U wilt, net als iedereen natuurlijk, de beste hulpmiddelenzorg. Daarvoor bent u bij Welzorg op de juiste plek. Niet voor niets waarderen klanten onze dienstverlening met een 8,4 en beveelt maar liefst 85% ons aan. Daarom is Welzorg de beste plek voor iedereen die mee wil blijven doen en veilig thuis en onderweg wil zijn. Wij houden u écht mobiel

Eigen bijdrage WMO

In 2021 is de eigen bijdrage WMO in de gemeente Velsen maximaal € 19,-. Vanaf 2021 is de eigen bijdrage voor hulp en ondersteuning vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) voor iedereen maximaal € 19,- per periode van 4 weken. Kijk op de site van het CAK voor meer informatie.