Welzorg Veere

Welzorg is per 1 juni 2019 de nieuwe leverancier voor hulpmiddelen voor de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) in de gemeente Veere.

WMO-hulpmiddelen in de gemeente Veere

Welzorg is dé specialist op het gebied van WMO hulpmiddelen, diensten en services voor mobiliteit, wonen en zelfredzaamheid. Wij bieden oplossingen voor iedereen met een lichamelijke beperking. Bij de aanvraag van WMO hulpmiddelen bij de gemeente Veere mag u zelf een keuze maken welke leverancier uw hulpmiddelen levert en onderhoudt. Zo houdt u inspraak op de hulpmiddelen die u krijgt. Wij hopen natuurlijk dat u voor de persoonlijke aanpak van Welzorg kiest. Met uw eigen WMO hulpmiddelen in Veere blijft u actief!

De persoonlijke aanpak van Welzorg in Veere

Welzorg Veere brengt u verder met WMO hulpmiddelen en oplossingen op maat. Met onze persoonlijke aanpak willen wij een goede match realiseren tussen u en uw eigen deskundige adviseur. U kijkt samen met uw adviseur naar uw wensen en behoeften, om vervolgens op zoek te gaan naar het juiste hulpmiddel. Met uw ervaring en de kennis van uw adviseur komen jullie samen tot de beste WMO-oplossing in gemeente Veere. Ook voor aanpassingen in huis of een auto op maat kunt u contact met ons opnemen

Wat mag u van Welzorg verwachten?

  • Welzorg is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar via telefoonnummer 088 – 0016 700. Voor spoedeisende storingen (buiten kantooruren) wordt u in contact gebracht met de monteur bij u in de buurt.
  • Persoonlijk contact met onze gespecialiseerde adviseurs.
  • Onze ervaren servicemonteurs staan 24/7 voor u klaar.
  • Ook helpen wij u graag via Whatsapp op 06-22415870 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:30).
  • Met de Welzorg Pechhulp app voor smartphones en tablets, heeft u altijd het servicenummer binnen handbereik (te downloaden via de
    App Store of Play Store).
  • U heeft de mogelijkheid om zelf afspraken in te plannen wanneer het u uitkomt met ons klantportaal: Mijn Welzorg

Contactgegevens Welzorg Veere

Nieuw: klantportaal ‘Mijn Welzorg’

Vol trots bieden wij u onze nieuwe en unieke dienst aan: Mijn Welzorg. In dit online portaal kunt u zelf uw gegevens inzien en wijzigen, afspraken voor reparaties of innames inplannen wanneer het u het beste uitkomt en leveringen volgen. Bezoek Mijn Welzorg voor meer informatie over deze dienst.

Klanten geven onze dienstverlening een 8,4!

U wilt, net als iedereen natuurlijk, de beste hulpmiddelenzorg. Daarvoor bent u bij Welzorg op de juiste plek. Niet voor niets waarderen klanten onze dienstverlening met een 8,4 en beveelt maar liefst 85% ons aan. Daarom is Welzorg de beste plek voor iedereen die mee wil blijven doen en veilig thuis en onderweg wil zijn. Wij houden u écht mobiel

Eigen bijdrage WMO

In 2019 is de eigen bijdrage WMO in de gemeente Veere maximaal € 17,50. Vanaf 2019 is de eigen bijdrage voor hulp en ondersteuning vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) voor iedereen maximaal € 17,50 per periode van 4 weken. Kijk op de site van het CAK voor meer informatie.