Welzorg Tilburg

Welzorg is per 1 juni 2019 de nieuwe leverancier voor hulpmiddelen in de gemeente Tilburg.

Bij de aanvraag bij de gemeente van een rolstoel, scootmobiel, driewielfiets, tillift of ander hulpmiddel mag u zelf de keuze maken welke leverancier dit hulpmiddel gaat leveren en onderhouden.

Uiteraard hopen wij dat u de keuze voor Welzorg gaat maken. Op deze pagina vindt u meer informatie over ons en hoe onze dienstverlening er in uw gemeente uit ziet.

Welzorg is dé leverancier voor Wmo hulpmiddelenzorg in Tilburg. Door de focus die wij op deze activiteit zetten, zijn we er handiger en bekwamer in dan ieder ander. Bijvoorbeeld als het gaat om een goede match te realiseren tussen u en onze adviseur. We willen u echt leren kennen. De adviseur wil weten wat u kan en wilt. Hij stemt hier zorgvuldig zijn advies op af. Daardoor krijgt u het beste hulpmiddel, zodat u (binnen uw mogelijkheden) kunt gaan waar u wilt.

Iedereen wil – net als u – natuurlijk de beste hulpmiddelenzorg. Daarvoor bent u bij Welzorg op de juiste plek. Niet voor niets waarderen klanten onze dienstverlening met een 8,4 en beveelt maar liefst 85% van hen ons aan. Daarom is Welzorg de beste plek voor iedereen die mee wil blijven doen en veilig thuis en onderweg wil zijn. Wij houden u écht mobiel.

Wat mag u van Welzorg verwachten?

  • Welzorg is bereikbaar via telefoonnummer 088 – 0016700 . Voor spoedeisende storingen (buiten kantooruren) wordt u in contact gebracht met de monteur bij u in de buurt
  • Ervaren servicemonteurs staan 24/7 voor u klaar
  • Niet spoedeisende reparaties kunt u e-mailen naar: info@welzorg.nl
  • Met de Welzorg Pechhulp app voor smartphones en tablets, heeft u altijd het servicenummer binnen handbereik (te downloaden via de App Store of Play Store)


Klanten geven onze dienstverlening een 8,4 !

zonnebloem tilburg

Tijdelijk een auto nodig?
In Tilburg leveren we een Zonnebloemauto.

Huur de auto hier!

eigen bijdrage wmo

In 2019 is eigen bijdrage Wmo maximaal € 17,50. Vanaf 2019 is de eigen bijdrage voor hulp en ondersteuning vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) voor iedereen maximaal € 17,50 per periode van 4 weken. Kijk op de site van het CAK voor meer informatie.