Welzorg Rotterdam

Heel Rotterdam kan rekenen op Welzorg!

Van harte welkom bij Welzorg! Wij zijn per 1 mei 2019 een van de leveranciers van hulpmiddelen voor de Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO) in de gemeente Rotterdam. 

Waar staan wij voor? 

Welzorg brengt u graag verder met hulpmiddelen, diensten en services op het gebied van mobiliteit, wonen en zelfredzaamheid voor een vitaal leven. Door samen met u te kijken naar uw behoeften en wensen, vinden onze gespecialiseerde adviseurs altijd de beste passende oplossing. Dit kan een hulpmiddel zijn, maar ook de aanpassing van uw woning of auto. Naast kwaliteit en een klantgerichte benadering onderscheidt Welzorg Rotterdam zich in het streven naar het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken. Uniek hierbij is ons klantportaal ‘Mijn Welzorg’.

Welzorg Adviseur Rotterdam, altijd het beste advies.

Wat mag u van Welzorg verwachten?

  • Welzorg is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar via telefoonnummer 088–0016700 .
  • Persoonlijk contact met onze gespecialiseerde adviseurs
  • Onze ervaren servicemonteurs staan 24/7 voor u klaar
  • Ook helpen wij u graag via WhatsApp op 06-22415870 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:30).
  • Met de Welzorg Pechhulp App voor smartphones en tablets, heeft u altijd het servicenummer binnen handbereik (te downloaden via de App Store of Play Store)
  • Wij bieden u graag de mogelijkheid om zelf afspraken in te plannen wanneer het u uitkomt met ons klantportaal: Mijn Welzorg

Nieuw: klantportaal Mijn Welzorg

Met trots bieden wij u onze nieuwe dienst ‘Mijn Welzorg’ aan. In dit online portaal kunt u zelf uw gegevens inzien en wijzigen, afspraken voor reparaties- of innames inplannen en leveringen volgen. Bezoek
Mijn Welzorg voor meer informatie over deze dienst. Wilt u ook gebruikmaken van deze dienst? Meld u dan alvast hier aan.

Contactgegevens

Telefoonnummer: 088 – 0016 700 (24 uur per dag, 7 dagen in de week)
WhatsApp: 06-22415870 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:30)
E-mail: info@welzorg.
Website: www.welzorg.nl

Werkzaam in de wijken

Wij zijn werkzaam in alle wijken van Rotterdam: Centrum, Charlois, Delfshaven, Hoek van Holland, Hoogvliet, Pernis, Rozenburg, Hillegersberg-Schiebroek, Noord, Overschie,  Prins-Alexander, Feijenoord, IJsselmonde, Kralingen-Crooswijk

U mag als inwoner van Rotterdam zelf een keuze maken voor één van drie leveranciers van WMO-hulpmiddelen in de gemeente Rotterdam. Welzorg is de voorkeursleverancier in de wijken Overschie, Hillegersberg-Schiebroek, Noord en Prins Alexander. Woont u in een andere wijk en heeft u vragen of interesse in onze dienstverlening? U bent van harte welkom. Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.