Meer foto's

Mercedes-Benz GLC 350E 4-Matic Exclusive  |  58.784 km  2018

Garanties en zekerheden

  • Kwaliteitscheck op ruim 100 punten
  • 12 maanden BOVAG-garantie
  • 2 jaar garantie op nieuwe aanpassingen

Meer informatie

€ 39.945

Logo's louwman - thuiswinkel waarborg - BOVAG en NAP
Klanttevredenheidsonderzoek

Een 8,5 gegeven door onze klanten

Om de dienstverlening te verbeteren, voert een onafhankelijk onderzoeksbureau jaarlijks een klanttevredenheidsonderzoek uit. Onze klanten beoordelen Welzorg Auto op Maat gemiddeld met een 8,5!

Aanpasbare Mercedes-Benz GLC

Deze Mercedes-Benz GLC is volledig op maat aan te passen naar al je wensen. Onze adviseurs gaan daarover graag met je in gesprek. Aan de hand van je wensen stellen we een offerte op, inclusief de aanpassing(en), zodat je precies weet wat de totale kosten zijn. Neem daarvoor contact met ons op over deze auto.

Accu: 6 kWh, Type lithium-ion
Accu snelladen: nee
Bekledingcode: 225
Onderhoudsboekjes: Digitaal

Behalve een markant design biedt de Mercedes-Benz GLC-klasse ook uitstekende rijkwaliteiten en zeer veel ruimte. De aandrijving van deze SUV komt voor rekening van een viercilinder motor en een automatische transmissie. Mooi hoe luxe en gemak hier samengaan. Een fraai lederen interieur en een elektrisch bedienbare achterklep. Een koude start op frisse dagen? Niet met de behaaglijke stoelverwarming. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 19 inch lichtmetalen velgen, dynamisch onderstel, aluminium dakrails, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, LED-achterlichten, adaptieve remlichten, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Hoog, laag, midrange: het high performance audiosysteem is volledig afgestemd op de akoestiek in deze auto. Dankzij de spraaksturing bedien jij verschillende functies zonder jouw handen van het stuur te halen. Van A naar B zonder omwegen: altijd je eigen Comand online navigatiesysteem aan boord! De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Het drukke verkeer eist onderweg al jouw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Mercedes-Benz is voorzien van diverse systemen die je assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren voor en achter helpen jou om strak en veilig in te parkeren. Radarsensoren aan de achterkant van de auto zorgen voor een achteropkomend verkeer waarschuwing als de afstand tot het verkeer achter te klein wordt. Deze auto is eenkennig en start alleen voor z′n baas dankzij de keyless start. Deze Mercedes-Benz is bovendien voorzien van cruise control. Dus comfortabel en zuinig rijden verzekerd! En deze auto heeft ook sportstuur met schakelpaddels, dvd-systeem, automatisch dimmende buitenspiegels, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bekerhouder als standaard uitrusting.

In de Mercedes-Benz GLC-klasse heeft jouw veiligheid en die van jouw omgeving prioriteit. In het instrumentarium kun je bovendien de verkeersborden zien die je onderweg tegenkomt. Zo helpt deze Mercedes-Benz jou om veiliger te rijden. Een noodsituatie? Dan is remmen cruciaal. Daarom heeft deze Mercedes-Benz GLC-klasse Brake Assist als remondersteuning. Vermoeidsheidsherkenning neemt tekenen van vermoeidheid waar bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er daardoor ongelukken gebeuren.

Natuurlijk wordt deze auto geleverd met Bovag Garantie. Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Bel of mail ons nu voor een proefrit.

Met zijn inventieve techniek is de hybride Mercedes-Benz GLC tegelijk comfortabel en zuinig met brandstof. Dit exemplaar is van het bouwjaar 2018, hij heeft 58784 kilometer op de teller staan. Onder de motorkap een elektromotor en een verbrandingsmotor. Veel duurzame kilometers dus! Wat trekt jou meer aan: een lederen interieur of een elektrisch bedienbare achterklep? Wacht, je hoeft niet te kiezen. Deze auto heeft het allebei! De meegeleverde stoelverwarming zorgt in no time voor een behaaglijk gevoel als het buiten koud is. Ook 19 inch lichtmetalen velgen, dynamisch onderstel, aluminium dakrails, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, LED-achterlichten, adaptieve remlichten, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank zijn aan boord.

Formidabele geluidskwaliteit en een compleet spectrum van klank wordt geleverd door het high performance audiosysteem. Natuurlijk is het systeem ook voorzien van: Comand online navigatiesysteem, multifunctioneel sportstuur en dashboard met spraakbediening. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. De auto neemt je werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Op een drukke weg heb je soms ogen in je achterhoofd nodig. De sensoren aan de achterzijde nemen die functie over en geven een achteropkomend verkeer waarschuwing als een achterligger te dicht op je zit. Op een rustige weg komt de cruise control helemaal tot z′n recht. De uitrusting van deze Mercedes-Benz is met sportstuur met schakelpaddels, dvd-systeem, automatisch dimmende buitenspiegels, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bekerhouder behoorlijk compleet.

In de Mercedes-Benz GLC heeft jouw veiligheid en die van jouw omgeving prioriteit. Verkeersborddetectie herkent tijdelijke en permanente verkeersborden langs en boven de weg. Wanneer u hard moet remmen, is elke decimeter verkorting van de remweg essentieel. Voor extra remkracht zorgt dan de Brake Assist. Het laatste wat je wilt is dat je achter het stuur indommelt. Om dat te voorkomen is deze auto uitgerust met vermoeidheidsherkenning.

Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Heb je serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.

Duitse auto′s blijven onveranderd vertegenwoordigd in de top van wereldmerken. En dat is geen toeval. Het beste van twee werelden komt samen in de hybride motor. Daarmee wordt deze Mercedes-Benz GLC aangedreven door zowel brandstof als door de elektrische accu, die al rijdend of remmend wordt bijgeladen. Twee interessante extra's vallen direct op: de elektrisch bedienbare achterklep en het lederen interieur. Luxe én gemak! Winter… Eerst krabben, dan genieten van de stoelverwarming. Tot de uitrusting van deze Mercedes-Benz behoren ook 19 inch lichtmetalen velgen, dynamisch onderstel, aluminium dakrails, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, LED-achterlichten, adaptieve remlichten, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Rijplezier en luisterplezier gaan hand in hand dankzij het high performance audiosysteem. Met dit systeem profiteer je onder andere ook van: Comand online navigatiesysteem, multifunctioneel sportstuur en dashboard met spraakbediening. De automatische airconditioning zorgt voor een prettige binnentemperatuur. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze je veel werk uit handen. Bij het wisselen van rijbaan kan een dode hoek ontstaan waardoor achterliggers te dichtbij kunnen komen. De achteropkomend verkeer waarschuwing geeft in dat geval automatisch een signaal. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kun je je volledig op het verkeer concentreren. Ook sportstuur met schakelpaddels, dvd-systeem, automatisch dimmende buitenspiegels, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bekerhouder zijn aan boord.

Zoals je mag verwachten van deze Mercedes-Benz GLC is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie. Brake assist is jouw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat je sneller stilstaat. Het systeem voor vermoeidheidsherkenning neemt het waar als jouw concentratie verslapt en geeft je dan een waarschuwing.

Daarbij wordt deze auto aan je geleverd met BOVAG Garantie. Hebben we jou nieuwsgierig gemaakt? Grijp dan je kans en plan direct online een proefrit.
Bouwjaar 2018
Kenteken R-358-FD
Km stand 58.784 km
Vermogen 235 pk
Transmissie Automaat
Milieu Energielabel A
Aantal deuren 5 deurs

Beschikbare aanpassingen

Draaistoel
Bodemverlaging
Pedaalaanpassing
Handgas en bedrijfsrem
Losse oprijplaten
Smartsteer
Rolstoel- en kofferbaklift
Rem- en stuurbekrachtiging
Rolstoelvastzetsysteem
Verlengde stoelslede
Handgreep
Bekijk alle vanaf prijzen

Opties

  • Buitenspiegel(s) automatisch dimmend
  • Buitenspiegel(s) automatisch dimmend
  • Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
  • Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
  • Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
  • Buitenspiegels met verlichting
  • Buitenspiegels met verlichting
  • Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
  • Chroom delen exterieur
  • Chroom delen exterieur
Bekijk alle opties

Specificaties

Topsnelheid 239 km/u
Carrosserie SUV
Motorinhoud 1991 cc
Aantal cilinders 4
Lengte 4,68 meter
Breedte 1,93 meter
Wielbasis 2,87 meter
Max. toelaatbare massa 2.605 kilogram
Bekijk alle specificaties

Mercedes-Benz GLC 350E 4-Matic Exclusive  |  58.784 km  2018

Garanties en zekerheden

  • Kwaliteitscheck op ruim 100 punten
  • 12 maanden BOVAG-garantie
  • 2 jaar garantie op nieuwe aanpassingen

Meer informatie

€ 39.945

Logo's louwman - thuiswinkel waarborg - BOVAG en NAP
Klanttevredenheidsonderzoek

Een 8,5 gegeven door onze klanten

Om de dienstverlening te verbeteren, voert een onafhankelijk onderzoeksbureau jaarlijks een klanttevredenheidsonderzoek uit. Onze klanten beoordelen Welzorg Auto op Maat gemiddeld met een 8,5!

Heb je vragen?

Neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs. Wij bekijken met je de situatie en adviseren je geheel verblijvend.

Vrijblijvend contact opnemen

of bel 0800 - 020 0142

welzorg-occasion-team

Mercedes-Benz GLC Automaat 350E 4-Matic Exclusive

Algemeen

Merk Mercedes-Benz
Model GLC
Uitvoering 350E 4-Matic Exclusive
Jaar 2018
Kilometerstand 58.784 kilometer
Kenteken R-358-FD
Kleur Exterieur Blauw
Kleur Interieur Beige
Carrosserie SUV
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 5
Schakeling Automaat

Technische specificaties

Vermogen 235 pk
Topsnelheid 239 kilometer per uur
Motorinhoud 1991 cc
Aantal cilinders 4

Milieugegevens

Energielabel A
Gemiddeld verbruik 2.5 liter per 100 km
CO2-uitstoot 59 gram per 1 km
Tankinhoud 50 L

Meten en gewicht

Rijklaargewicht 1.925 kilogram
Maximale toelaatbare massa 2.605 kilogram
Laadruimte 680 liter
Lengte 4,68 meter
Breedte 1,93 meter
Wielbasis 2,87 meter

Mercedes-Benz GLC Automaat 350E 4-Matic Exclusive

Uitrusting

Exterieur

  • Buitenspiegel(s) automatisch dimmend
  • Buitenspiegel(s) automatisch dimmend
  • Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
  • Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
  • Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
  • Buitenspiegels met verlichting
  • Buitenspiegels met verlichting
  • Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
  • Chroom delen exterieur
  • Chroom delen exterieur
  • Dakrails
  • Dakrails
  • Dimlichten automatisch
  • Elektrisch bedienbare achterklep
  • Elektronische remkrachtverdeling
  • Extra getint glas
  • LED achterlichten
  • LED dagrijverlichting
  • LED koplampen
  • Lichtmetalen velgen 18"
  • Parkeer assistent
  • Parkeersensor voor en achter
  • Trekhaak
  • Warmtewerend glas

Infotainment

  • 360°-camera
  • Comand online
  • Navigatiesysteem full map
  • Rondomzicht camera
  • Audioinstallatie met cd-speler
  • Audio installatie premium
  • Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
  • DVD speler
  • Multimedia-voorbereiding
  • Spraakbediening
  • Stuurwiel multifunctioneel

Interieur

  • 12Volt aansluiting
  • Achterbank in delen neerklapbaar
  • Airco (automatisch)
  • Armsteun achter
  • Armsteun voor
  • Automatische airconditioning THERMATIC
  • Binnenspiegel automatisch dimmend
  • Binnenspiegel automatisch dimmend
  • Cruise control
  • Elektrische ramen voor en achter
  • Elektrisch verstelbare voorstoel(en)
  • Hoofdsteunen achter
  • Interieur accenten
  • Interieur accenten
  • Keyless start
  • Lederen interieurdelen
  • Lederen interieurdelen
  • Lederen stuurwiel
  • Regensensor
  • Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
  • Voorstoelen verwarmd

Milieu

  • Start/stop systeem

Veiligheid

  • Adaptieve remlichten
  • Airbag(s) hoofd achter
  • Airbag(s) hoofd voor
  • Airbag(s) knie
  • Airbag(s) side voor
  • Airbag bestuurder
  • Airbag passagier
  • Alarm klasse 1(startblokkering)
  • Anti Blokkeer Systeem
  • Anti doorSlip Regeling
  • Autonomous Emergency Braking
  • Bandenspanningscontrolesysteem
  • Brake Assist System
  • Elektronisch Stabiliteits Programma
  • Hill hold functie
  • Isofix bevestiging voor kinderzitjes
  • Verkeersbord detectie
  • Verkeersbordenassistent
  • Vermoeidheids herkenning

Overige

  • 48,3 cm (19 inch) tienspaaks lichtmetalen velgen
  • Burmester® Surround-Soundsystem
  • EASY PACK achterklep
  • Exclusive Exterieur
  • Exclusive exterieur
  • Exclusive interieur
  • Exclusive Interieur
  • Led-Intelligent Light System (linkse besturing)
  • Parkeerpakket
  • Parkeerpilot met PARKTRONIC
  • Sfeerverlichting
  • Spiegel-pakket
  • Spiegelpakket
  • Stoelverwarming vooraan
  • Trekhaak met aanhangwagenstabilisatie
  • Warmtewerend, donkergetint glas voor de achterruit en de zijruiten achteraan
  • Zitcomfortpakket
  • 4-voudig verstelbare lendensteun vooraan
  • 7g-tronic plus
  • Achteropkomend verkeer waarschuwing
  • Actieve remassistent
  • Automatische uitschakeling voorpassagiersairbag
  • Bandendrukcontrole
  • Brandblusser gemonteerd
  • Buitenspiegel links en rechts verwarmd, elektrisch instelbaar
  • Charging cable for domestic plug socket, 4 m, coiled
  • Chroompakket exterieur
  • CoC documenten
  • Communicatiemodule (3G) voor het gebruik van Mercedes me connect-services
  • Connected services
  • Dakrails in aluminium
  • Dashboard en bovenkant portieren in lederlook ARTICO
  • Dubbele bekerhouder voor
  • Dvd-speler
  • Dynamic select
  • EASY PACK-bagageafdekking
  • electronic climate control
  • Elektrisch inklapbare buitenspiegels
  • Emissienorm EU6
  • Essenhout zwart
  • GPS Antenne
  • ii-Size kinderzitsbevestiging
  • Indicator voor veiligheidsgordels achteraan
  • Instaplijsten met opschrift 'Mercedes-Benz', verlicht
  • Interieurhemel in stof porselein
  • Interieurverlichtingspakket
  • KEYLESS GO-startfunctie
  • Knieairbag bestuurderszijde
  • kunstlederen/stof bekleding
  • kunstlederen/stof bekleding
  • Laadkabel voor wallbox en openbaar laadstation, 4 meter, spiraal
  • Mercedes-benz noodoproepsysteem
  • Onderstel met grotere bodemvrijheid
  • Oplaadmogelijkheid
  • Ruitenwisser met regensensor
  • Schakelmogelijkheid aan stuurwiel
  • Snelheidsregelaar TEMPOMAT met variabele snelheidsregelaar SPEEDTRONIC
  • Technische modificatie
  • Telefoonantenne
  • Tirefit
  • Touchpad
  • Voetgangerbescherming
  • zwarte glans (piano)lak interieur afwerking

Garanties en zekerheden

Keuze uit meer dan 2.000 occasions

Nergens in Nederland vind je een groter aanbod in auto’s. die aangepast kunnen worden dan bij Welzorg Auto op Maat.

Altijd in de buurt, keuze uit 70+ showrooms

We hebben showrooms door heel het land waar je van harte welkom bent voor een kop koffie en natuurlijk je auto. Samen met een adviseur bespreken we graag de mogelijkheden die passen bij jouw situatie.

Uitgebreide kwaliteitscheck op meer dan 100 punten

Je rijdt weg met een veilig en goed gevoel. Je auto is van te voren op meer dan 100 punten gecontroleerd aan de hand van onze kwaliteitscheck.

Ruim 40 jaar ervaring

Door onze ruime ervaring en expertise hebben wij veel verschillende situaties gezien, waardoor we iedere dag weer een stukje beter worden. Daarom zijn we ervan overtuigt dat onze experts ook een oplossing vinden die past bij jou.

Gratis proefrit aan huis

Kan je een van onze showrooms niet bezoeken? Geen probleem. Dan bezoeken we je graag met de auto van uw keuze voor een gratis proefrit.

12 maanden BOVAG-garantie & geldige APK

Welzorg Auto op Maat is aangesloten bij BOVAG. Dat betekent kopen met zekerheid én 12 maanden garantie. Wel zo fijn natuurlijk. Daarnaast rijd je weg met een ruim geldige APK.

Iedere aanpassing is mogelijk

Wij leveren maatwerk van het hoogste niveau. Daarom staan we eerst uitgebreid stil bij jouw situatie en wensen en bekijken we samen welke auto geschikt is. Daarna gaan onze experts aan de slag, zodat u comfortabel en veilig de weg op kan.

2 jaar garantie op aanpassingen & gratis inspectie

Je krijgt 2 jaar garantie op nieuw aangebrachte aanpassingen. En tijdens de jaarlijkse inspectie en kan je de aanpassingen aan je auto kosteloos laten controleren.

Keuze in iedere prijsklasse

Wij hebben een ruim 2000 auto’s op voorraad, in allerlei soorten, maten, merken en modellen. In bijna alle segmenten hebben wij een antwoord op je wensen.