Welzorg Noord en Midden Drenthe

Welzorg is de leverancier voor hulpmiddelen en mobiliteitsoplossingen voor de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo) in de regio Noord en Midden Drenthe (Gemeente Midden-Drenthe, Gemeente Aa en Hunze, Gemeente Assen, Gemeente Tynaarlo, Gemeente Noordenveld)

Bij de aanvraag bij de gemeente van een rolstoel, scootmobiel, driewielfiets, tillift of ander hulpmiddel mag u zelf de keuze maken welke leverancier dit hulpmiddel gaat leveren en onderhouden.

Uiteraard hopen wij dat u de keuze voor Welzorg gaat maken. Op deze pagina vindt u meer informatie over ons en hoe onze dienstverlening er in uw gemeente uit ziet.

Klanten geven onze dienstverlening een 8,4!

U wilt, net als iedereen natuurlijk, de beste hulpmiddelenzorg. Daarvoor bent u bij Welzorg op de juiste plek. Niet voor niets waarderen klanten onze dienstverlening met een 8,4 en beveelt maar liefst 85% ons aan. Daarom is Welzorg de beste plek voor iedereen die mee wil blijven doen en veilig thuis en onderweg wil zijn. Wij houden u écht mobiel!

WMO Hulpmiddelen in Noord en Midden Drenthe

Welzorg is dé specialist op het gebied van WMO hulpmiddelen, diensten en services voor mobiliteit, wonen en zelfredzaamheid. Wij bieden voor iedereen met een lichamelijke beperking een oplossing op maat. Via de gemeente worden de voorzieningen toegekend en Welzorg verstrekt de hulpmiddelen. Als de gemeente Midden-Drenthe, Gemeente Aa en Hunze, Gemeente Assen, Gemeente Tynaarlo, Gemeente Noordenveld heeft bepaald dat u gebruik mag maken van een hulpmiddel vanuit de WMO, dan neemt Welzorg contact met u op om samen met u te bepalen wat de meeste adequate oplossing voor u is. Wij hopen uiteraard dat de persoonlijke service van Welzorg u aanspreekt. Op deze pagina vindt u meer informatie over de dienstverlening van Welzorg in de regio Noord en Midden Drenthe.

Teamfoto Welzorg Zwolle

De persoonlijke aanpak van Welzorg in de regio Noord en Midden Drenthe (gemeenten Midden-Drenthe, Aa en Hunze, Assen, Tynaarlo en Noordenveld)

Welzorg in de regio Noord en Midden Drenthe brengt u graag verder met oplossingen op maat. Wij geloven in een persoonlijke aanpak waarbij een goede match tussen u en één van onze adviseurs het belangrijkste is. Samen met uw adviseur kijkt u naar uw wensen en behoeften om zo tot de juiste hulpmiddelen te komen. Dit hoeft niet alleen een WMO hulpmiddel te zijn. Ook voor aanpassingen in huis of een auto op maat kunt u contact met ons opnemen.

Wat mag u van Welzorg in de regio Noord en Midden Drenthe verwachten?

  • Welzorg is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar via telefoonnummer 088 – 0016 700. Voor spoedeisende storingen (buiten kantooruren) wordt u in contact gebracht met de monteur bij u in de buurt.
  • Persoonlijk contact met onze gespecialiseerde adviseurs
  • Onze ervaren servicemonteurs staan 24/7 voor u klaar
  • Ook helpen wij u graag via Whatsapp op 088 – 0016 700 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:30)
  • Met de Welzorg Pechhulp app voor smartphones en tablets, heeft u altijd het servicenummer binnen handbereik (te downloaden via de
  • App Store of Play Store )
  • U heeft de mogelijkheid om zelf afspraken in te plannen wanneer het u uitkomt met ons klantportaal: Mijn Welzorg

Nieuw: klantportaal ‘Mijn Welzorg’

Vol trots bieden wij u onze nieuwe en unieke dienst aan: Mijn Welzorg. In dit online portaal kunt u zelf uw gegevens inzien en wijzigen, afspraken voor reparaties of innames inplannen wanneer het u het beste uitkomt en leveringen volgen. Wilt u meer informatie over Mijn Welzorg? Klik dan hier.

Eigen bijdrage WMO

In 2021 is de eigen bijdrage voor hulp en ondersteuning vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) voor iedereen maximaal € 19,00 per maand. Kijk op de site van het CAK voor meer informatie.

Handige Links