Welzorg Middelburg

Welzorg is per 1 juni 2019 de nieuwe leverancier voor hulpmiddelen voor de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) in de gemeente Middelburg.

WMO hulpmiddelen in de gemeente Middelburg

Welzorg is de specialist op het gebied van WMO hulpmiddelen, diensten en services voor mobiliteit, wonen en zelfredzaamheid. Wij bieden oplossingen op maat voor iedereen met een lichamelijke beperking. Bij de aanvraag van WMO hulpmiddelen bij de gemeente Middelburg mag u zelf de keuze maken welke leverancier uw hulpmiddelen levert en onderhoudt. Zoekt u bijvoorbeeld een scootmobiel in Middelburg? Dan kiest u zelf waar deze vandaan komt. Wij hopen uiteraard dat u voor de persoonlijke oplossingen van Welzorg kiest.

De persoonlijke aanpak van Welzorg in Middelburg

Welzorg Middelburg brengt u verder met een oplossing op maat. Wij werken met een persoonlijke benadering waarbij we het belangrijk vinden om een goede match te realiseren tussen u en één van onze deskundige adviseurs. Samen met uw eigen adviseur kijkt u vervolgens naar uw wensen en behoeften om zo het juiste hulpmiddel of de juiste WMO-hulpmiddelen in Middelburg te vinden. Ook voor aanpassingen in huis of een auto op maat kunt u contact met ons opnemen

Wat mag u van Welzorg verwachten?

  • Welzorg is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar via telefoonnummer 088 – 0016 700. Voor spoedeisende storingen (buiten kantooruren) wordt u in contact gebracht met de monteur bij u in de buurt.
  • Persoonlijk contact met onze gespecialiseerde adviseurs.
  • Onze ervaren servicemonteurs staan 24/7 voor u klaar.
  • Ook helpen wij u graag via Whatsapp op 06-22415870 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:30).
  • Met de Welzorg Pechhulp app voor smartphones en tablets, heeft u altijd het servicenummer binnen handbereik (te downloaden via de
    App Store of Play Store).
  • U heeft de mogelijkheid om zelf afspraken in te plannen wanneer het u uitkomt met ons klantportaal: Mijn Welzorg

Contactgegevens Welzorg Middelburg

Nieuw: klantportaal ‘Mijn Welzorg’

Vol trots bieden wij u onze nieuwe en unieke dienst aan: Mijn Welzorg. In dit online portaal kunt u zelf uw gegevens inzien en wijzigen, afspraken voor reparaties of innames inplannen wanneer het u het beste uitkomt en leveringen volgen. Bezoek Mijn Welzorg voor meer informatie over deze dienst.

Klanten geven onze dienstverlening een 8,4!

U wilt, net als iedereen natuurlijk, de beste hulpmiddelenzorg. Daarvoor bent u bij Welzorg op de juiste plek. Niet voor niets waarderen klanten onze dienstverlening met een 8,4 en beveelt maar liefst 85% ons aan. Daarom is Welzorg de beste plek voor iedereen die mee wil blijven doen en veilig thuis en onderweg wil zijn. Wij houden u écht mobiel

Eigen bijdrage WMO

In 2019 is de eigen bijdrage WMO in de gemeente Veere maximaal € 17,50. Vanaf 2019 is de eigen bijdrage voor hulp en ondersteuning vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) voor iedereen maximaal € 17,50 per periode van 4 weken. Kijk op de site van het CAK voor meer informatie.