Canta / Brommobiel / MAX Mobiel

 • Hoe wordt mijn maandelijkse leasebedrag bepaald bij een brommobiel?

  Bij Welzorg Auto op Maat leaset u een brommobiel tegen zeer scherpe tarieven. De hoogte van uw maandbedrag hangt af van het aantal kilometers dat u per maand rijdt én de duur van de leaseovereenkomst. Hoe langer de contractduur, hoe lager de maandelijkse kosten. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om extra aanpassingen te laten doorvoeren. De kosten hiervan worden in het maandbedrag verrekend.

 • Krijg ik een vergoeding voor het leasen van een brommobiel?

  Sommige gemeenten bieden een vergoeding voor de aanschaf of lease van een brommobiel vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Echter geldt dit niet voor iedere gemeente en is dit per situatie verschillend. Kijk daarom op de website van uw gemeente of neem contact met ze op om erachter te komen of u in aanmerking komt voor een vergoeding.

 • Welke aanpassingen zijn er mogelijk bij een Canta, brommobiel en MAX Mobiel?

  Onder de standaard opties vallen handmatig gasgeven en remmen, een draaistoel en een verlengde stoelslede om makkelijk in- en uit te stappen. Daarnaast zijn er ook vele andere maatwerk autoaanpassingen te realiseren. Neem daarvoor gerust contact op met de specialisten van Auto op Maat.

 • Is een brommobiel een elektrisch voertuig?

  De brommobielen van Welzorg Auto op Maat zijn allemaal benzine-uitvoeringen. Wilt u toch liever een elektrische 45 km-voertuig rijden? Kiest u dan voor de MAX Mobiel. Deze zijn volledig elektrisch en hebben een actieradius van 60 tot 80 kilometer.