Meegroeien

Goede instelmogelijkheden en de juiste accessoires zijn onontbeerlijk. Het hulpmiddel moet daarom zoveel mogelijk met het kind kunnen meegroeien. Ook is een goede nachtrust erg belangrijk om de dag fris tegemoet te gaan.

Welzorg Junior cmykElke kinderspecialist van Welzorg heeft uitgebreide productkennis op dit gebied en kan zo het gehele “groeiproces”optimaal begeleiden, waardoor het kind ook voldoende uitdaging wordt geboden in zijn ontwikkeling.

_DDX4093

Anita (moeder Willem en Suus): “Lekker ravotten op het strand. Ik wil dat mijn kind dat ook kan. Dus moest het een gave rolstoel worden, waarmee we echt goed naar buiten konden. gelukkig groeit Willem als kool. Elk kwartaal nieuwe schoenen. Hij verslijt alles, daar word je echt gek van. Je begrijpt dus dat die rolstoel super stevig moest zijn en op de groei is berekend.”

Kayserbetten voor kinderen met een beperking

Kinderen met een handicap brengen vaak meer tijd door in bed. De bewegingsruimte van het kind in bed is in zo’n geval ook een essentieel aandachtspunt. KayserBetten ontwikkelt vanuit die gedachte innovatieve kinderbedden voor de zorg thuis en in het ziekenhuis. Elk bed kan worden aangepast aan de behoeften en wensen van het kind en de ouders. Lees hier meer over alle mogelijkheden.

Wilt u meer informatie over Welzorg Junior?

Vul het contactformulier in en kinderadviseur Cecile Koolen neemt binnen twee werkdagen contact met u op voor een geheel vrijblijvend gesprek.

Mogen wij u een paar korte vragen stellen?

Als dank ontvangt u 10% korting op een aankoop in onze webwinkel.

Ja, ik doe mee Nee, ik doe liever niet mee