Welzorg Haarlemmermeer

Welzorg is per 1 juni 2019 de nieuwe leverancier voor hulpmiddelen voor de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) in de gemeente Haarlemmermeer.

WMO hulpmiddelen in de gemeente Haarlemmermeer

Welzorg is de specialist op het gebied van diensten en services voor mobiliteit, wonen, zelfredzaamheid en natuurlijk WMO hulpmiddelen in Haarlemmermeer. Wij bieden u oplossingen op maat wanneer u kampt met een lichamelijke beperking. Tijdens de aanvraag naar WMO hulpmiddelen bij de gemeente Haarlemmermeer kunt u zelf uw leverancier kiezen. Deze leverancier levert niet alleen uw hulpmiddel, maar onderhoudt deze ook. Wij hopen uiteraard dat u voor de persoonlijke service van Welzorg Haarlemmermeer kiest.

Klanten geven onze dienstverlening een 8,4!

U wilt, net als iedereen natuurlijk, de beste hulpmiddelenzorg. Daarvoor bent u bij Welzorg op de juiste plek. Niet voor niets waarderen klanten onze dienstverlening met een 8,4 en beveelt maar liefst 85% ons aan. Daarom is Welzorg de beste plek voor iedereen die mee wil blijven doen en veilig thuis en onderweg wil zijn. Wij houden u écht mobiel

De persoonlijke aanpak van Welzorg Haarlemmermeer

Welzorg Haarlemmermeer brengt u verder met een oplossing op maat. Wij werken met een persoonlijke aanpak waarbij we het belangrijk vinden om een goede match te realiseren tussen u en uw eigen deskundige adviseur. Samen met uw adviseur kijkt u naar uw wensen en behoeften om een hulpmiddel op maat te vinden. Zo houdt u altijd inspraak in de keuze voor een WMO-hulpmiddel in Haarlemmermeer. Uw eigen ervaringen spelen immers een grote rol bij de keuze voor een hulpmiddel.

Wat mag u van Welzorg verwachten?

  • Welzorg is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar via telefoonnummer 088 – 0016 700. Voor spoedeisende storingen (buiten kantooruren) wordt u in contact gebracht met de monteur bij u in de buurt.
  • Persoonlijk contact met onze gespecialiseerde adviseurs
  • Onze ervaren servicemonteurs staan 24/7 voor u klaar
  • Ook helpen wij u graag via Whatsapp op 088 – 0016 700 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:30)
  • Met de Welzorg Pechhulp app voor smartphones en tablets, heeft u altijd het servicenummer binnen handbereik (te downloaden via de
  • App Store of Play Store )
  • U heeft de mogelijkheid om zelf afspraken in te plannen wanneer het u uitkomt met ons klantportaal: Mijn Welzorg

Nieuw: klantportaal ‘Mijn Welzorg’

Vol trots bieden wij u onze nieuwe en unieke dienst aan: Mijn Welzorg. In dit online portaal kunt u zelf uw gegevens inzien en wijzigen, afspraken voor reparaties of innames inplannen wanneer het u het beste uitkomt en leveringen volgen. Bezoek Mijn Welzorg voor meer informatie over deze dienst.

Eigen bijdrage WMO

In 2020 is de eigen bijdrage voor hulp en ondersteuning vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) voor iedereen maximaal € 19,00 per maand. Kijk op de site van het CAK voor meer informatie.