Welzorg Gorinchem

Welzorg is per 1 mei 2019 de nieuwe leverancier voor voor hulpmiddelen en mobiliteitsoplossingen voor de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) in de gemeente Gorinchem.

Klanten geven onze dienstverlening een 8,4!

U wilt, net als iedereen natuurlijk, de beste hulpmiddelenzorg. Daarvoor bent u bij Welzorg op de juiste plek. Niet voor niets waarderen klanten onze dienstverlening met een 8,4 en beveelt maar liefst 85% ons aan. Daarom is Welzorg de beste plek voor iedereen die mee wil blijven doen en veilig thuis en onderweg wil zijn. Wij houden u écht mobiel!

WMO Hulpmiddelen in Gorinchem

Welzorg is dé specialist in de gemeente Gorinchem op het gebied van WMO hulpmiddelen, diensten en services voor mobiliteit, wonen en zelfredzaamheid. Wij bieden voor iedereen met een lichamelijke beperking een oplossing op maat. Via de gemeente worden de voorzieningen toegekend en Welzorg verstrekt de hulpmiddelen. Als de gemeente heeft bepaald dat u gebruik mag maken van een hulpmiddel vanuit de WMO. Dan neemt Welzorg contact met u op om samen met u te bepalen wat de meeste adequate oplossing voor u is. Wij hopen uiteraard dat de persoonlijke service van Welzorg u aanspreekt. Op deze pagina vindt u meer informatie over de dienstverlening van Welzorg in gemeente Gorinchem.

De persoonlijke aanpak van Welzorg in de gemeente Gorinchem

Welzorg in Gorinchem brengt u graag verder met oplossingen op maat. Wij geloven in een persoonlijke aanpak waarbij een goede match tussen u en één van onze adviseurs het belangrijkste is. Samen met uw adviseur kijkt u naar uw wensen en behoeften om zo tot de juiste hulpmiddelen te komen. Dit hoeft niet alleen een WMO hulpmiddel te zijn. Ook voor aanpassingen in huis of een auto op maat kunt u contact met ons opnemen.

Wat mag u van Welzorg in Gorinchem verwachten?

  • Welzorg is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar via telefoonnummer 088 – 0016 700. Voor spoedeisende storingen (buiten kantooruren) wordt u in contact gebracht met de monteur bij u in de buurt.
  • Persoonlijk contact met onze gespecialiseerde adviseurs
  • Onze ervaren servicemonteurs staan 24/7 voor u klaar
  • Ook helpen wij u graag via Whatsapp op 088 – 0016 700 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:30)
  • Met de Welzorg Pechhulp app voor smartphones en tablets, heeft u altijd het servicenummer binnen handbereik (te downloaden via de
  • App Store of Play Store )
  • U heeft de mogelijkheid om zelf afspraken in te plannen wanneer het u uitkomt met ons klantportaal: Mijn Welzorg

Samenwerking met Vegro Gorinchem

Ben je woonachtig in de gemeente Gorinchem én gebruik je een hulpmiddel van Welzorg? Dan kun je vanaf nu terecht bij de Vegro in Gorinchem voor het kosteloos laten uitvoeren van kleine reparaties.

Denk bijvoorbeeld aan het volgende:
✅ Vastdraaien van een spiegel,
✅ Verstellen van de remmen van een handbewogen rolstoel,
✅ Oppompen van banden,
✅ Vastdraaien van een armlegger of stokhouder.

Hoe werkt het? Je kunt gewoon langsgaan bij de winkel op een tijdstip dat het jou uitkomt. Je hoeft dus vooraf geen afspraak te maken. Twijfel je of jouw reparatieverzoek toch een monteur nodig heeft, dan bel je gewoon met de klantenservice voor een reparatieverzoek.

Waar vind je Vegro Gorinchem?

Marinus Spronklaan 53-55
4205 CG   GORINCHEM

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 09.00-17.30
Zaterdag 10.00 -16.00
Zondag gesloten

Nieuw: klantportaal Mijn Welzorg

Vol trots bieden wij u onze nieuwe en unieke dienst aan: Mijn Welzorg. In dit online portaal kunt u zelf uw gegevens inzien en wijzigen, afspraken voor reparaties of innames inplannen wanneer het u het beste uitkomt en leveringen volgen. Wilt u meer informatie over Mijn Welzorg? Klik dan hier.

Eigen bijdrage WMO

In 2020 is de eigen bijdrage voor hulp en ondersteuning vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) voor iedereen maximaal € 19,00 per maand. Kijk op de site van het CAK voor meer informatie.

Handige Links