Welzorg Zaltbommel

Welzorg Zaltbommel: waar mobiliteit voorop staat

Voor jou is vrijheid en mobiliteit erg belangrijk. Ook wanneer de situatie om een langdurige of permanente verandering vraagt. Bij Welzorg hebben we een groot scala aan hulpmiddelen, aanpassingen aan jouw woning of auto. Zo vergroot je jouw vrijheid én kun je goed meedoen in de maatschappij. Wij helpen je graag!

Jouw mobiliteitspartner in Zaltbommel

Wanneer je langdurig of permanent ondersteuning nodig hebt verkent Welzorg Zaltbommel voor jou alle mogelijkheden van mobiliteit. Dit doen we als je hulpmiddelen nodig hebt voor in huis als ook buitenshuis. Of het u gaat om lopen, fietsen, rennen, rijden of wonen. Wij helpen jou zodat jij je gemakkelijker kunt bewegen én zelfstandig kunt zijn. Wij zijn al meer dan 25 jaar dé mobiliteitspartner voor mensen met een lichamelijke beperking. We zijn er van jong tot oud. Zowel kinderen en senioren kunnen bij ons terecht.

We hebben een team van gedreven specialisten wat 24/7 voor jou klaar staat. Zij hebben de benodigde kennis van de laatste innovaties en klantwensen. Hierdoor kunnen zij jou als geen ander adviseren. Kwaliteit én een oplossing op maat staan daarbij hoog in het vaandel. Ruim 13.000 cliënten beoordelen ons niet voor niets met een 8,7.

Bovendien krijg je ook inzicht in jouw hulpmiddelen en gegevens. Dit gaat via het online klantportaal ‘Mijn Welzorg’. Kom je er even niet uit of heb je een specifieke vraag? Geen probleem. Onze klantenservice helpt je graag weer op weg.

Mobiliteitshulpmiddel aanvragen

wmo gesprek gemeente

Neem contact op met je gemeente over jouw hulpvraag. Er volgt een persoonlijk gesprek waarbij de gemeente jouw situatie in kaart brengt.

leverancier van uw wmo hulpmiddel

Kom je in aanmerking voor een mobiliteitshulpmiddel? Dan koppelt de gemeente je aan een leverancier. Bijvoorbeeld Welzorg.

hulpmiddel leverancier

De leverancier komt langs voor een passing en bespreekt welk mobiliteitshulpmiddel optimaal aansluit bij jouw hulpvraag.

hulpmiddel uitleg en gebruik

Alles rond? De leverancier levert het mobiliteitshulpmiddel bij je af en geeft duidelijke instructies over het gebruik en onze service.

Download Mijn Welzorg

Houd de regie met Mijn Welzorg

In het online klantenportaal Mijn Welzorg heb je 24/7 inzage in jouw gegevens en hulpmiddelen, en plan je zelf reparatie-afspraken. Mijn Welzorg is ook beschikbaar als app voor je telefoon of tablet.

Daarom Welzorg

Welzorg is 24/7 bereikbaar

24/7 bereikbaar

Welzorg is 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar. Bij spoedeisende storingen brengen we je in contact met een monteur bij jou in de buurt.

deskundig advies en hulp over hulpmiddelen

Deskundig advies

Bij Welzorg zijn we je snel en deskundig van dienst. Wat je vraag ook is. Onze gespecialiseerde adviseurs en servicemonteurs staan altijd voor je klaar.

Welzorg klantbeoordeling 8,7

Klantbeoordeling 8,7

Welzorg scoort hoog op klantenservice, het nakomen van afspraken rondom leveringen en reparaties en helder informeren over de Wmo.

Klantportaal mijn welzorg

Mijn Welzorg

Wil je je gegevens inzien? Een afspraak maken om je hulpmiddel te laten repareren? Dat kan via het klantenportaal Mijn Welzorg. Ook beschikbaar als app.

Verschillende vergoedingen

Verschillende vergoedingen: Wmo & UVW

Wil je in aanmerking komen voor een Wmo-vergoeding (Wet maatschappelijke ondersteuning) om jouw hulpmiddel te financieren? Dan kan je contact opnemen met de gemeente Zaltbommel. Word je aanvraag goedekeurd, dan kom je in aanmerking voor een ‘individuele voorziening’. Er zijn dan twee vormen waar je uit kan kiezen:

Voorziening in natura
Bij een voorziening in natura ontvang je een hulpmiddel in bruikleen van jouw gemeente. Sommige gemeenten vragen hier een eigen bijdrage van maximaal €19 per maand voor. Als wij samenwerken met jouw gemeente, dan zorgt de Wmo-consulent dat je met ons in contact komt.

Pgb (persoonsgebonden budget)
Je kan ook kiezen voor een PGB. Met dit budget kun je zelf een hulpmiddel aanschaffen, waarbij je zelf nog een deel bij moet leggen. Dit kan in onze Welzorg Shop. Ook in dat geval begeleiden onze deskundige adviseurs je graag bij het maken van de juiste keuze. Je kan ook bij de Welzorg Shop terecht zonder vergoeding.

UWV
Als je voor je werk en/of studie een hulpmiddel of aanpassing nodig hebt kan het UWV je daarbij helpen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een stoel die aangepast is of een auto om naar je studie of werk te rijden.

Klantervaring Welzorg Marja de Koning

Mijn zelfstandigheid is terug. Ik vind het een verademing!

Marja de Koning

Klant bij Welzorg

Leverancier in ruim 150 gemeenten in Nederland

Welzorg heeft jarenlange ervaring in het realiseren en leveren van mobiliteitshulpmiddelen en aanpassingen. Wij doen ons werk in ruim 150 gemeenten in Nederland. In deze gemeenten zijn wij leverancier. En dus ook in Zaltbommel.

Wil je weten in welke gemeenten je gebruik kunt maken van de dienstverlening en service van Welzorg? Gebruik dan onze gemeentekaart.

Wmo-leverancier in ruim 150 gemeenten

Nieuws uit de gemeente Zaltbommel

Wmo hulpmiddelen
Welzorg Nieuws

Verdubbel vrijheid door te delen

Ter ere van het 100-jarig bestaan van Louwman te maken, zamelen we dit jaar geld in voor goede doelen die in het teken staan van mobiliteit.
FietsFlex abonnement
Welzorg Nieuws

FietsFlex: Het abonnement dat met jou meebeweegt

Heb je tijdelijk een driewielfiets nodig? Bijvoorbeeld omdat je tijdelijk minder mobiel bent , om de wachttijd op een fiets via de Wmo te overbruggen …
Welzorg Auto op Maat rolstoelauto
Welzorg Nieuws

Welzorg Auto op Maat levert rolstoelauto’s voor Stichting ALS op de weg

Welzorg Auto op Maat is een samenwerking gestart met Stichting ALS op de weg. Deze bijzondere stichting helpt mensen met ALS die buiten de reguliere …

Veelgestelde vragen

 • Heeft u een beperking of chronische ziekte? Via het Wmo-loket van uw gemeente of het wijkteam kunt u een rolstoel, scootmobiel, aangepaste fiets of een Regiotaxi regelen. Afhankelijk van uw indicatie, het soort hulpmiddel of vervoer moet u wel of niet een eigen bijdrage betalen. Uw gemeente kan u hiermee helpen of lees meer over hoe u uw hulpmiddel of aanpassing vergoed krijgt.

  Bij ons behoort het zelf kopen van een hulpmiddel ook tot de mogelijkheden. Dit kunt u doen via welzorgshop.nl.

  Overige hulpmiddelen, zoals een trippelstoel of hoog laag bed kunt u aanvragen via uw zorgverzekeraar. Heeft u het hulpmiddel minder dan een half jaar nodig, dan kunt u het direct lenen bij een Vegro of andere thuiszorgwinkel. U hoeft hier in de meeste gevallen niet voor te betalen.

 • Download het Schadeformulier, vul het in en stuur het naar Welzorg.

  Is er sprake van vandalisme?
  Doe dan aangifte bij de politie. Stuur het aangiftebewijs vervolgens naar Welzorg. Ons adres vindt u op de contactpagina.

  Kunt u door schade niet meer rijden?
  Vul hier het formulier reparatieverzoek in.

 • Wilt u uw eigen auto of een occasion laten aanpassen? Of wilt u een aangepaste auto leasen? Auto op Maat helpt u graag verder. Onze medewerkers informeren u ook over de verschillende financieringsvormen. Ontdek hier wat het beste bij u past of bel naar 0800 0200 142.

 • Wilt u uw woning laten aanpassen? Woning op Maat adviseert u graag en voert de aanpassingen ook uit. Van simpele aanpassingen, zoals een traplift of drempelhulp tot een compleet aangepaste badkamer en slaapkamer. Ontdek hier alle mogelijkheden of bel met 020 431 3561.

 • Helaas kunnen wij hierin geen toezeggingen doen. We adviseren u contact op te nemen met de afdeling WMO van de gemeente waarin u woonachtig bent, of in geval van werk / studie het UWV. Indien er een offerte gewenst is, willen we deze uiteraard graag voor u verzorgen.