aangepaste auto Waalre

Welzorg Auto op Maat Waalre

Autorijden zorgt voor vrijheid en zelfstandigheid. Bij Welzorg Auto op Maat Waalre willen we dit met de juiste mobiliteitsoplossing voor iedereen bereikbaar maken.

 • Al ruim 45 jaar dé specialist in aangepaste auto’s
 • Alles onder één dak: Aanpassingen, leasing en rijschool
 • Ruim 2.000 aangepaste en aanpasbare auto’s

Aangepaste auto's in Waalre

Erop uit gaan waarheen en wanneer je wilt, dat moet voor iedereen mogelijk zijn. Ook met een functie- of mobiliteitsbeperking wil je deze vrijheid ervaren. Welzorg Auto op Maat helpt je hier graag bij. Met ruim 45 jaar ervaring én 2.000 occasions zijn we specialist op het gebied van autoaanpassingen en mobiliteitsoplossingen, ook in Waalre.

Ben je nieuw in de wereld van aangepaste auto’s? Onze specialisten gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden. Weet je al waar je naar op zoek bent? Bekijk dan ons aanbod en neem vrijblijvend contact op. Bij Welzorg Auto op Maat kun je een auto en de aanpassingen kopen, leasen of huren. Ook kun je hiervoor een vergoeding van de gemeente, het UWV of je persoonsgebonden budget (pgb) inzetten.

Moet je nog een (aangepast) rijbewijs halen, of wil je wennen aan je aanpassingen? Daarvoor kun je terecht bij onze eigen rijschool. Mag of kun je niet meer rijden? Dan kunnen we je ook helpen met een rijbewijsvrij voertuig, zoals de elektrische MAX Mobiel, Canta of brommobiel.

Hoe vind je jouw aangepaste auto in Waalre?

Kies uw aangepaste auto

Kies een auto / bus

Je kunt kiezen uit ruim 2.000 occasions die we op maat aanpassen. Ook hebben we occasions op voorraad die al aangepast zijn.

Advies en offerte auto op maat

Advies & offerte

Tijdens een gratis adviesgesprek met een van onze adviseurs bespreek je de mogelijkheden en ontvang je een geheel vrijblijvende offerte.

Afleveren aangepaste auto

Aflevering

Wij maken de auto volledig rijklaar. Deze leveren wij thuis bij jou af of je kunt het ophalen bij één van de 70 showrooms bij jou in de buurt.

Een greep uit ons aanbod

Welke auto je ook kiest en welke aanpassing je ook nodig hebt: bij Welzorg Auto op Maat sleutelen we net zo lang tot je 100% tevreden bent. De meeste auto's bevatten nog geen aanpassing en zijn volledig op maat te maken. Kom er hier achter welke aangepaste auto bij jou past.

Aangepast

Het label ‘aangepast’ houdt in dat de getoonde auto over één of meerdere autoaanpassingen beschikt. Welke aanpassingen dat precies zijn lees je op de pagina van de auto. Het getoonde tarief is inclusief de aanpassing(en).

Aanpasbaar

Het label ‘aanpasbaar’ houdt in dat de getoonde auto nog niet over aanpassingen beschikt. Je kunt dus zelf de aanpassingen kiezen, waardoor de auto perfect bij jouw situatie past. Onze adviseurs helpen hier graag bij.

Daarnaast is aanbod van aanpasbare auto’s erg groot, zo kun je altijd een geschikte auto vinden bij Welzorg Auto op Maat!

Aangepast

Het label ‘aangepast’ houdt in dat de getoonde auto over één of meerdere autoaanpassingen beschikt. Welke aanpassingen dat precies zijn lees je op de pagina van de auto. Het getoonde tarief is inclusief de aanpassing(en).

Aanpasbaar

Het label ‘aanpasbaar’ houdt in dat de getoonde auto nog niet over aanpassingen beschikt. Je kunt dus zelf de aanpassingen kiezen, waardoor de auto perfect bij jouw situatie past. Onze adviseurs helpen hier graag bij.

Daarnaast is aanbod van aanpasbare auto’s erg groot, zo kun je altijd een geschikte auto vinden bij Welzorg Auto op Maat!

Zonnebloemauto huren Waalre

Zonnebloemauto huren in Waalre?

Er een dag op uit trekken? Zonder eigen vervoer is dat niet altijd vanzelfsprekend. Als je onvoldoende mobiel bent en bijvoorbeeld gebruik maakt van een rolstoel of scootmobiel, kun je een Zonnebloemauto huren. Met deze rolstoelauto of -bus, kun je voor het lage tarief van €45,- per dag er toch heerlijk op uit. Een Zonnebloemauto biedt plaats aan 3 tot 6 andere personen.

Iets voor jou? Bekijk de locaties in de buurt en reserveer online.

Daarom Welzorg Auto op Maat

45-jaar-expertise

45 jaar expertise

Wij hebben meer dan 45 jaar ervaring in maatwerk oplossingen voor aangepaste auto's.

Gratis passing en proefrit

Gratis passing en proefrit

Een aangepaste auto is volledig maatwerk. Daarom ontvang je altijd een gratis passing en proefrit.

Alles onder 1 dak

Alles onder één dak

Je kunt terecht voor auto aanpassingen, occasions, private lease en onze rijschool.

Vrijblijvend en deskundig advies

Ruim 2.000 auto's

Het grootste aanbod van Nederland in aangepaste en aanpasbare auto's verspreid over 70 vestigingen.

Fleur Megens

Zodra ik mijn rijbewijs heb, ga ik de zomer vieren.

Fleur Megens

Klant bij Welzorg Auto op Maat

Uniek bij Welzorg: pgb inzetten bij lease

Ontvang je vanuit de gemeente of het UWV een vergoeding, zoals het persoonsgebonden budget (pgb)? Dat kun je bij Welzorg Auto op Maat inzetten voor de aanschaf of lease van een aangepaste auto of autoaanpassing. Op deze manier verlaag je de eenmalige uitgaven bij de aanschaf, of het maandelijkse tarief bij het leasen.

Benieuwd? Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten, ze adviseren je graag over de mogelijkheden.

pgb voor aangepaste auto

Rijbewijsvrije voertuigen

Opel Rocks-e brommobiel als invalideauto

Opel Rocks-e

Elektrisch, hip en rijbewijsvrij. Een duurzame brommobiel in een heel modern jasje waarmee je gezien mag worden. Binnen 4 uur volledig opgeladen, een actieradius tot 75 kilometer en al te leasen vanaf €209 per maand.

Canta rijbewijsvrij voertuig

Canta

Als autorijden niet meer gaat, wil je wel mobiel blijven. En het liefst warm en overdekt. Een Canta of brommobiel is dan een perfect alternatief voor een auto. Rijbewijsvrij (of AM-rijbewijs) en plaats voor twee personen.

Max mobiel rijbewijsvrij voertuig

Elektrische MAX Mobiel

Een duurzame variant van de Canta. Ga zonder rijbewijs op pad met de MAX Mobiel. Volledig elektrisch, plaats voor twee personen, een lage instap en 300 liter kofferbakruimte. Lease vanaf €259* per maand. Maak een gratis proefrit.

brommobiel leasen tegen maandelijks tarief

Overige brommobielen

Robuust, ruim en betrouwbaar. Met een brommobiel kom je snel van A naar B. Twee comfortabele zitplekken en voldoende bagageruimte. Naast de Opel Rocks-e heb je ook de mogelijkheid om andere merken bij ons te leasen.

Het team van Welzorg Auto op Maat

Desirée – Commercieel Medewerker Binnendienst

”Wat mij blij maakt is dat ik de mensen die de Zonnebloemauto huren een dagje onbezorgd erop uit kunnen gaan.”

Nieuws en tips

Welzorg Nieuws

Louwman divisie Care met Welzorg, RSR en Mango Mobility blinkt uit in Sociaal Ondernemerschap: nu bij 10% van best presterende bedrijven in Nederland

PERSINFORMATIE Den Haag, 23 april 2024 Op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is Koninklijke Louwman Group doorgegroeid naar Trede 3. Hierdoor behoort ook de Louwman …
Welzorg Nieuws

Opening gratis hulpmiddelenpool in Deventer

In de wijk Keizerslanden in Deventer kunnen bewoners nu gratis een driewielfiets of Scoot2Go deelscootmobiel lenen. Om naar de supermarkt te gaan, om vrienden of …
Scoot2Go Middelburg
Welzorg Nieuws

Scoot2Go, de nieuwe deelscootmobiel van Welzorg! 

Mobiliteit voor meer mensen mogelijk maken, dat is het doel van Scoot2Go. Vanaf deze week kunnen bewoners van twee wooncomplexen in Middelburg gebruik maken van …

Veelgestelde vragen

 • Gemeenten bieden in bepaalde situaties een vergoeding voor de aanschaf of lease van een auto, aanpassing of 45 km auto. Dit wordt door de gemeente aangeboden vanuit de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning). Of in het geval de auto, aanpassing of 45 km auto voor werk of studie betreft, vanuit het UWV. Soms is het ook mogelijk om een verogeidng te krijgen vanuit de de Wet langdurige zorg (Wlz-pgb). Ook dit verschilt per gemeente.

  Helaas kan Welzorg hierin geen toezeggingen doen. We adviseren je contact op te nemen met het Wmo-loket van de gemeente waarin je woonachtig bent of het UWV. Indien er een offerte gewenst is, willen we deze uiteraard graag voor je verzorgen.

 • Om in aanmerking te komen voor private lease heb je, logisch natuurlijk, voldoende budget nodig. Om te bepalen of er voldoende budget is, zal er een kort gesprek zijn met de leasemaatschappij. Zij zullen ook een BKR-toetsing / kredietcheck uitvoeren om zeker te weten dat het inkomen-uitgaven patroon in balans is. Voor een private lease overeenkomst moet je bij aanvang van de looptijd minimaal 18 jaar en aan het einde van de looptijd maximaal 80 jaar oud zijn. Een rijbewijs is natuurlijk ook vereist indien het om een personenauto of bus gaat. Voor de Canta en Max Mobiel is geen rijbewijs vereist. Voor een brommobiel geldt het AM-rijbewijs (brommer).

 • Via Welzorg is het mogelijk om online een Zonnebloemauto te huren. Wanneer het u uitkomt. Om een reservering te plaatsen heeft u een Zonnebloempas nodig.

  Stap 1: Locatie en auto

  1. Ga naar onze reserveringsmodule.
  2. Kies voor “Ja, ik wil een Zonnebloemauto reserveren”. Heeft u nog geen Zonnebloempas? Vraag deze dan aan via De Zonnebloem. Wilt u alleen de beschikbare Zonnebloemauto’s bekijken? Dan kiest u voor “Ik wil beschikbare Zonnebloemauto’s zien”.
  3. Selecteer of typ de plaats waar u de Zonnebloemauto wilt huren. Bijvoorbeeld uw woonplaats of daar in de buurt.
  4. Geef de huurperiode op dat u gebruik wilt maken van de auto.
  5. U krijgt nu een overzicht te zien van (beschikbare) auto’s in uw omgeving. Selecteer de auto die u wilt reserveren en klik onderaan de pagina op “volgende”.

  Stap 2: Persoonsgegevens

  1. Geef op wie de bestuurder wordt van de auto. Dat kan uzelf zijn (de Zonnebloempashouder) of iemand die u kent (bijvoorbeeld familie). Kunt u of iemand anders niet rijden? Dan kunt u ook kiezen voor een vrijwilliger.
  2. Voor uw pasnummer in van de Zonnebloempas.

  Stap 3: Overig

  1. Geef uw overige gegevens op zoals uw e-mail adres voor de reserveringsbevestiging en de factuur.
  2. Ook krijgt u de optie om uw eigen risico af te kopen, een passing in te plannen en/of uitleg te krijgen over het gordelsysteem op locatie.

  Stap 4: Bevestigen

  1. Alles in orde? Gegevens gecontroleerd? Het laatste wat u moet doen is akkoord gaan met de voorwaarden om uw reservering af te ronden. Klik vervolgens op “Bevestigen”.
  2. Na een succesvolle reservering ontvangt u op het opgegeven e-mailadres een bevestiging.
 • Ook als je pech krijgt met je voertuig buiten onze kantooruren, kun je contact opnemen met onze algemene pechhulp service via 073-750 57 49. Dit nummer is dag en nacht bereikbaar. Houd tijdens het bellen je voertuiggegevens bij de hand en geef aan dat het een leaseauto van Welzorg Auto op Maat is, zodat de medewerker in de centrale direct de juiste gegevens bij de hand heeft.

Gratis rolstoel autosticker

Gratis rolstoel-autosticker

Je kunt nu geheel gratis officiële Welzorg rolstoel-autostickers aanvragen.

Auto op maat brochure

Gratis brochure

Vraag de brochure aan voor meer informatie over onze auto’s en aanpassingen.