Welzorg Beuningen

Welzorg Beuningen: alles voor goede mobiliteit

In mobiliteit vind je vrijheid. Om te gaan waar je wilt. En wanneer daar langdurige of permanente hulp bij nodig hebt door bijvoorbeeld een lichamelijke beperking, biedt Welzorg ondersteuning. In de vorm van mobiliteitshulpmiddelen als rolstoelen, maar ook aanpassingen aan jouw woning of auto.

Specialist in mobiliteit in Beuningen

Lopen, fietsen, rennen, rijden en zorgeloos wonen. Allemaal aspecten die vanzelfsprekend lijken. Maar wanneer je een lichamelijke beperking hebt door welke reden dan ook, kan je hier ondersteuning in gebruiken. Welzorg Beuningen helpt je daarom met alle mogelijkheden op gebied van mobiliteit. Zodat jij je vrijheid kan terugvinden en/of behouden. Al 25 jaar zijn wij de specialist op gebied van mobiliteit voor jong en oud.

Een gemiddelde beoordeling van een 8,7 door ruim 13.000 cliënten laat zien dat je kunt vertrouwen op een betrouwbaar team. Bovendien staan zij 24/7 voor je klaar. Om je te adviseren, om hulp te bieden wanneer nodig. Kwaliteit en een oplossing op maat is wat we beloven.

Uniek is ons online klantportaal ‘Mijn Welzorg’. Met deze app heb je inzicht in jouw hulpmiddelen en gegevens. Kom je er even niet uit of heb je een specifieke vraag? Onze klantenservice helpt je graag.

Mobiliteitshulpmiddel aanvragen

wmo gesprek gemeente

Neem contact op met je gemeente over jouw hulpvraag. Er volgt een persoonlijk gesprek waarbij de gemeente jouw situatie in kaart brengt.

leverancier van uw wmo hulpmiddel

Kom je in aanmerking voor een mobiliteitshulpmiddel? Dan koppelt de gemeente je aan een leverancier. Bijvoorbeeld Welzorg.

hulpmiddel leverancier

De leverancier komt langs voor een passing en bespreekt welk mobiliteitshulpmiddel optimaal aansluit bij jouw hulpvraag.

hulpmiddel uitleg en gebruik

Alles rond? De leverancier levert het mobiliteitshulpmiddel bij je af en geeft duidelijke instructies over het gebruik en onze service.

Download Mijn Welzorg

Houd de regie met Mijn Welzorg

In het online klantenportaal Mijn Welzorg heb je 24/7 inzage in jouw gegevens en hulpmiddelen, en plan je zelf reparatie-afspraken. Mijn Welzorg is ook beschikbaar als app voor je telefoon of tablet.

Daarom Welzorg

Welzorg is 24/7 bereikbaar

24/7 bereikbaar

Welzorg is 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar. Bij spoedeisende storingen brengen we je in contact met een monteur bij jou in de buurt.

deskundig advies en hulp over hulpmiddelen

Deskundig advies

Bij Welzorg zijn we je snel en deskundig van dienst. Wat je vraag ook is. Onze gespecialiseerde adviseurs en servicemonteurs staan altijd voor je klaar.

Welzorg Wmo klantbeoordeling 8,5

Klantbeoordeling 8,5

Welzorg scoort hoog op klantenservice, het nakomen van afspraken rondom leveringen en reparaties en helder informeren over de Wmo.

Klantportaal mijn welzorg

Mijn Welzorg

Wil je je gegevens inzien? Een afspraak maken om je hulpmiddel te laten repareren? Dat kan via het klantenportaal Mijn Welzorg. Ook beschikbaar als app.

hulpmiddel adviesgesprek

Vergoedingen die wij vaak zien

Het financieren van een hulpmiddel of aanpassing kan ondersteund worden door een vergoeding. Vaak vanuit de gemeente via de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) of het UWV. Er zijn meerdere vormen:

Voorziening in natura (Wmo)
Je ontvangt een hulpmiddel vanuit de Wmo die je leent van jouw gemeente. Sommige gemeenten vragen hier een eigen bijdrage van maximaal €19 per maand voor. Werkt jouw gemeente samen met Welzorg, dan koppelt de consulent je aan ons.

Pgb (persoonsgebonden budget, Wmo)
Je ontvangt een budget om zelf een hulpmiddel aan te schaffen. Dit kan ook via Welzorg Shop. We begeleiden je altijd bij het maken van de juiste keuze. Ook zonder pgb mogelijk.

UWV
Heb je een aanpassing of hulpmiddel nodig om je werk uit te voeren? Zoals aan je auto? Dan start de aanvraag van een vergoeding bij het UWV.

Klantervaring Welzorg Marja de Koning

Mijn zelfstandigheid is terug. Ik vind het een verademing!

Marja de Koning

Klant bij Welzorg

Leverancier in ruim 150 gemeenten in Nederland

Welzorg heeft in ruim 150 gemeenten in Nederland al jarenlange ervaring in de branche van hulpmiddelen en aanpassingen. En we zijn ook Wmo-leverancier in Beuningen.

Weten in welke gemeenten je gebruik kunt maken van de dienstverlening en service van Welzorg? Gebruik dan onze gemeentekaart.

Wmo-leverancier in Beuningen en 150 gemeenten

Nieuws uit de gemeente Beuningen

Welzorg Nieuws

Louwman divisie Care met Welzorg, RSR en Mango Mobility blinkt uit in Sociaal Ondernemerschap: nu bij 10% van best presterende bedrijven in Nederland

PERSINFORMATIE Den Haag, 23 april 2024 Op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is Koninklijke Louwman Group doorgegroeid naar Trede 3. Hierdoor behoort ook de Louwman …
Welzorg Nieuws

Opening gratis hulpmiddelenpool in Deventer

In de wijk Keizerslanden in Deventer kunnen bewoners nu gratis een driewielfiets of Scoot2Go deelscootmobiel lenen. Om naar de supermarkt te gaan, om vrienden of …
Scoot2Go Middelburg
Welzorg Nieuws

Scoot2Go, de nieuwe deelscootmobiel van Welzorg! 

Mobiliteit voor meer mensen mogelijk maken, dat is het doel van Scoot2Go. Vanaf deze week kunnen bewoners van twee wooncomplexen in Middelburg gebruik maken van …

Veelgestelde vragen

 • Heeft u een beperking of chronische ziekte? Via het Wmo-loket van uw gemeente of het wijkteam kunt u een rolstoel, scootmobiel, aangepaste fiets of een Regiotaxi regelen. Afhankelijk van uw indicatie, het soort hulpmiddel of vervoer moet u wel of niet een eigen bijdrage betalen. Uw gemeente kan u hiermee helpen of lees meer over hoe u uw hulpmiddel of aanpassing vergoed krijgt.

  Bij ons behoort het zelf kopen van een hulpmiddel ook tot de mogelijkheden. Dit kunt u doen via welzorgshop.nl.

  Overige hulpmiddelen, zoals een trippelstoel of hoog laag bed kunt u aanvragen via uw zorgverzekeraar. Heeft u het hulpmiddel minder dan een half jaar nodig, dan kunt u het direct lenen bij een Vegro of andere thuiszorgwinkel. U hoeft hier in de meeste gevallen niet voor te betalen.

 • Download het Schadeformulier, vul het in en stuur het naar Welzorg.

  Is er sprake van vandalisme?
  Doe dan aangifte bij de politie. Stuur het aangiftebewijs vervolgens naar Welzorg. Ons adres vindt u op de contactpagina.

  Kunt u door schade niet meer rijden?
  Vul hier het formulier reparatieverzoek in.

 • Wilt u uw eigen auto of een occasion laten aanpassen? Of wilt u een aangepaste auto leasen? Auto op Maat helpt u graag verder. Onze medewerkers informeren u ook over de verschillende financieringsvormen. Ontdek hier wat het beste bij u past of bel naar 0800 0200 142.

 • Wilt u uw woning laten aanpassen? Woning op Maat adviseert u graag en voert de aanpassingen ook uit. Van simpele aanpassingen, zoals een traplift of drempelhulp tot een compleet aangepaste badkamer en slaapkamer. Ontdek hier alle mogelijkheden of bel met 020 431 3561.

 • Gemeenten bieden in bepaalde situaties een vergoeding voor de aanschaf of lease van een auto, aanpassing of 45 km auto. Dit wordt door de gemeente aangeboden vanuit de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning). Of in het geval de auto, aanpassing of 45 km auto voor werk of studie betreft, vanuit het UWV. Soms is het ook mogelijk om een verogeidng te krijgen vanuit de de Wet langdurige zorg (Wlz-pgb). Ook dit verschilt per gemeente.

  Helaas kan Welzorg hierin geen toezeggingen doen. We adviseren je contact op te nemen met het Wmo-loket van de gemeente waarin je woonachtig bent of het UWV. Indien er een offerte gewenst is, willen we deze uiteraard graag voor je verzorgen.