Welzorg Den Bosch

Welzorg is dé leverancier van hulpmiddelen voor de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) in de gemeente Den Bosch . Op deze pagina vindt u alle informatie over de dienstverlening van Welzorg in de gemeente ‘s-Hertogenbosch. 

WMO hulpmiddelen in de gemeente Den Bosch

Welzorg is specialist op het gebied van WMO hulpmiddelen, diensten en services voor mobiliteit, wonen en zelfredzaamheid. Wij bieden voor iedereen met een lichamelijke beperking een oplossing op maat. Inwoners van de gemeente ‘s-Hertogenbosch bij de gemeente een aanvraag voor een Wmo hulpmiddel indienen. Bezoek de website WMO gemeente Den Bosch voor meer informatie over het aanvragen van een WMO hulpmiddel. Via de gemeente worden de voorzieningen toegekend en Welzorg verstrekt de hulpmiddelen. Als de gemeente Den Bosch heeft bepaald dat u gebruik mag maken van een hulpmiddel vanuit de WMO. Dan neemt Welzorg contact met u op om samen met u te bepalen wat de meeste adequate oplossing voor u is. Op deze pagina vindt u meer informatie over de dienstverlening van Welzorg in de gemeente Den Bosch.

De persoonlijke aanpak van Welzorg in de Gemeente Den Bosch

Woont u in de gemeente Den Bosch en bent u op zoek naar een WMO hulpmiddel? Dan brengt Welzorg in de gemeente Den Bosch u graag verder met oplossingen op maat. Wij werken altijd met een persoonlijke aanpak waarbij een goede match tussen u en één van onze adviseurs voorop staat. Samen met uw persoonlijke adviseur kijkt u naar uw wensen en behoeften om zo de juiste hulpmiddelen in Den Bosch te vinden. Dit hoeft niet per sé een WMO hulpmiddel in Den Bosch te zijn. Ook voor een auto op maat of aanpassingen in huis kunt u ons bereiken.

Wat mag u van Welzorg Den Bosch verwachten?

  • Welzorg is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar via telefoonnummer 088 – 0016 700. Voor spoedeisende storingen (buiten kantooruren) wordt u in contact gebracht met de monteur bij u in de buurt.
  • Persoonlijk contact met onze gespecialiseerde adviseurs.
  • Onze ervaren servicemonteurs staan 24/7 voor u klaar.
  • Ook helpen wij u graag via Whatsapp op 06-22415870 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:30).
  • Met de Welzorg Pechhulp app voor smartphones en tablets, heeft u altijd het servicenummer binnen handbereik (te downloaden via de
    App Store of Play Store).
  • U heeft de mogelijkheid om zelf afspraken in te plannen wanneer het u uitkomt met ons klantportaal: Mijn Welzorg

Nieuw: klantportaal ‘Mijn Welzorg’

Met trots presenteren wij u onze nieuwe dienst: Mijn Welzorg. In dit online portaal kunt u zelf uw gegevens inzien en wijzigen en afspraken voor reparaties inplannen wanneer het u het beste uitkomt. Wilt u gebruikmaken van deze dienst? Bezoek dan uw Mijn Welzorg en meld u aan.

Klanten geven onze dienstverlening een 8,4!

Net als iedereen wilt u natuurlijk ook de beste hulpmiddelenzorg. Daarvoor bent u bij Welzorg in de gemeente Den Bosch op de juiste plek. Niet voor niets waarderen klanten onze dienstverlening met een 8,4 en beveelt maar liefst 85% ons aan. Daarom is Welzorg De Bosch de beste plek voor iedereen die veilig thuis en onderweg wil zijn. Met onze WMO hulpmiddelen in Den Bosch blijft u écht mobiel!

Eigen bijdrage WMO

In 2019 is de eigen bijdrage WMO in de gemeente Den Bosch maximaal € 17,50. Vanaf 2019 is de eigen bijdrage voor hulp en ondersteuning vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO) voor iedereen maximaal € 17,50 per 4 weken. Kijk op de site van het CAK voor meer informatie.