Zonnebloemauto huren

Zonnebloem_logo_vert_CMYK-BIGWat is de Zonnebloemauto?

De Zonnebloemauto is een comfortabele rolstoelauto met een bodemverlaging, exclusief voor mensen die gebruik maken van een rolstoel of scootmobiel. Deze Zonnebloemauto kunt u in vele steden door heel Nederland huren. De ruime personenauto biedt plaats aan maximaal vier personen én een rolstoel of scootmobiel. Zo kunt er heerlijk op uit. Net als mevrouw Ria Verhappen die een dagje naar het strand is geweest. Lees hier haar hele verhaal.

Hoe reserveert u de Zonnebloemauto?

Voor het reserveren heeft u een Zonnebloemautopas nodig. Heeft u nog geen eigen pas? Vraag deze aan in stap 1. Heeft u zich al wel geregistreerd bij de Zonnebloem? Reserveer in stap 2 direct een Zonnebloemauto.

Wilt u gebruikmaken van de speciale najaarsactie? Vergeet niet de actiecode najaarsactie in te vullen!

Stap 1: Vraag uw Zonnebloemautopas aan
De persoon met de lichamelijke beperking moet de pas aanvragen via de website van de Zonnebloem. De administratiekosten hiervoor zijn éénmalig € 10,-. Bij het betalen, ontvangt u direct per e-mail uw pasnummer voor het reserveren van de auto.

Stap 2: Reserveer een auto
U heeft uw eigen Zonnebloemautopas. Met uw pasnummer reserveert u eenvoudig de Zonnebloemauto. Ga hier naar het reserveringsformulier. U kunt de auto ook telefonisch reserveren via het nummer 088 – 0016 717 of bij een van onze locaties.

Let op: De Zonnebloemauto is niet aangepast om bestuurt te worden door iemand met een beperking. De bestuurder is daarom in veel gevallen een andere persoon dan de pashouder. De bestuurder moet in het bezit zijn van een geldig rijbewijs (B) zonder beperkte rijbevoegdheid.

Wat kost de Zonnebloemauto?

Een Zonnebloemauto kost € 40,- per dag. U betaalt wel zelf de kosten voor de verbruikte brandstof. Voor de eerste 100 km zijn er verder geen extra kosten. Daarna zijn de meerkosten € 0,20 per kilometer.

Wat is er verzekerd?

De auto is WA-Casco verzekerd. Een ongevallen-inzittende verzekering is bij de prijs inbegrepen. Het eigen risico is € 350,-, maar dit is af te kopen voor € 6,- per dag.

Huurvoorwaarden

Lees hier de algemene autohuurvoorwaarden voor het huren van de Zonnebloemauto.
Lees hier de actievoorwaarden van onze actie*.

Button zonnebloemauto

Ons aanbod

Meer producten

Mogen wij u een paar korte vragen stellen?

Als dank ontvangt u 10% korting op een aankoop in onze webwinkel.

Ja, ik doe mee Nee, ik doe liever niet mee