Tweedehands invalidewagen om zelf te rijden

Tweedehands invalidenwagens

  • Ruim 2.000 invalidewagens en personenauto’s
  • Altijd een vrijblijvend adviesgesprek en offerte
  • Je kunt terecht in ruim 70 vestigingen

Hoe kom je aan een tweedehands invalidenwagen?

auto op maat en aanpassingen

Een invalidenwagen kopen of leasen

We hebben diverse invalidenwagens die aangepast kunnen worden óf al aangepast zijn.

MAX Mobiel

Rijbewijsvrije invalidenwagen

Heb je geen rijbewijs en wil je wel mobiel blijven? Kies dan voor een Canta, brommobiel, Opel Rocks-e of MAX Mobiel.

Meer over aangepaste auto of bus

Mijn eigen auto laten aanpassen

Door je kenteken in te voeren kun je direct zien welke aanpassingen aan jouw auto aan te brengen zijn.

Diverse aanpassingen bij een tweedehands invalidenauto

Een nieuwe auto aanschaffen is niet iets wat je dagelijks doet, ook geen invalidenwagen. Misschien heb je een auto nodig waar je zelf in kunt rijden met je lichamelijke beperking of een auto met veel ruimte om een rolstoel mee te nemen. In beide gevallen bieden de tweedehands invalidenwagens van Welzorg Auto op Maat uitkomst. Je hoeft namelijk geen splinternieuwe auto aan te schaffen om met een lichamelijke beperking mobiel te blijven.

Niemand is hetzelfde. Kies je voor een occasion invalidenauto, dan kun je deze helemaal naar eigen wens en behoeften aan laten passen. Dit geldt zowel voor de aanpassingen voor de bestuurder als voor de bijrijder. Hierbij maken we niet alleen het besturen van de auto gemakkelijker, maar verhogen we ook het rijcomfort.

Tweedehands invalidenwagen die je zelf kan besturen
Handgas en rem aangepaste auto

Aangepaste bediening

Wil je zelf de auto besturen, dan kunnen we de bediening aanpassen aan je mogelijkheden. Een mogelijkheid is om de auto volledig met de hand bedienen. De functies om te remmen en gas te geven, regel je dan via het stuur. Ook is het mogelijk om pedaalaanpassingen te krijgen voor een eenvoudigere voetbediening.

Draaistoel voor in- en uitstappen auto

Eenvoudig in- en uitstappen

Voor zowel de bestuurder als de bijrijder kunnen er verschillende aanpassingen aan de stoelen gedaan worden. De zitting kan worden verhoogd of de hele vulling wordt aangepast aan je lichaamsbouw. Dit bevordert een ergonomische zithouding. Tot slot kunnen we de stoelen voorzien van een draaimechanisme voor eenvoudiger in- en uitstappen.

Rolstoelauto of rolstoelbus

Rolstoel meenemen

Om het meenemen van je rolstoel in de auto gemakkelijker te maken, kies je voor een kofferbaklift. Hiermee neem je eenvoudig je rolstoel mee in de achterbak van je auto. Maar, afhankelijk van het model auto, zijn er ook mogelijkheden om met je rolstoel plaats te nemen in de auto. Denk hierbij aan een bodemverlaging en oprijplaten.

Een greep uit onze tweedehands invalidenwagens

Kies uit het grootste aanbod van Nederland. De meeste auto's bevatten nog geen aanpassing en zijn volledig op maat te maken. Kom er hier achter welke invalidewagen bij jou past.

Aangepast

Het label ‘aangepast’ houdt in dat de getoonde auto over één of meerdere autoaanpassingen beschikt. Welke aanpassingen dat precies zijn lees je op de pagina van de auto. Het getoonde tarief is inclusief de aanpassing(en).

Aanpasbaar

Het label ‘aanpasbaar’ houdt in dat de getoonde auto nog niet over aanpassingen beschikt. Je kunt dus zelf de aanpassingen kiezen, waardoor de auto perfect bij jouw situatie past. Onze adviseurs helpen hier graag bij.

Daarnaast is aanbod van aanpasbare auto’s erg groot, zo kun je altijd een geschikte auto vinden bij Welzorg Auto op Maat!

Occasion invalidewagen leasen

Occasion invalidenwagens leasen of kopen

Bij Welzorg Auto op Maat vind je een ruim assortiment tweedehands invalidenwagens. Je hebt keuze uit verschillende merken en modellen. Er is dus altijd wel een auto die bij jouw wensen aansluit. Ga je voor een compacte auto om in de stad te rijden of een luxe auto voor het rijden van langere afstanden? Ons aanbod bevat zowel personenauto’s als rolstoelbussen. Heb je liever een nieuwe auto die je aan laat passen? Bij Welzorg Auto op Maat koop of lease je ook nieuwe auto’s om aan te passen.

Kies een passende tweedehands invalidenauto

De beste plek voor een geschikte tweedehands invalidenwagen is bij Welzorg Auto op Maat. Is de occasion al deels aangepast? Dan kunnen er op verzoek nog andere aanpassingen op maat gedaan worden. Bovendien biedt Welzorg ook rijlessen om deze aangepaste auto’s te besturen.

Onze ervaren medewerkers helpen je graag om een keuze te maken uit onze tweedehands invalidenwagens. Neem daarom vrijblijvend contact op voor een adviesgesprek. Zodra je een keuze hebt gemaakt, vertellen we je wat de mogelijkheden zijn en passen we de auto naar je wensen en behoeften aan. Vervolgens maak je een proefrit om er zeker van te zijn dat de aanpassingen naar tevredenheid zijn uitgevoerd. Tevreden met de auto? Dan wensen we je veel rijplezier in je tweedehands invalidenwagen!

elektrische invalideauto passagier
Private lease auto's en voertuigen

Liever private leasen? Al vanaf €209,- per maand

Met private lease via Welzorg Auto op Maat rijd je voordelig in een nieuwe aangepaste auto, 45 km auto of rolstoelgeschikte bus.

  • Vast maandbedrag zonder verrassingen
  • Inclusief autoaanpassingen
  • Inclusief hulp bij het aanvragen van vergoedingen bij instanties

Daarom Welzorg Auto op Maat

45-jaar-expertise

45 jaar expertise

Wij hebben meer dan 45 jaar ervaring in maatwerk oplossingen voor aangepaste auto's.

Gratis passing en proefrit

Gratis passing en proefrit

Een aangepaste auto is volledig maatwerk. Daarom ontvang je altijd een gratis passing en proefrit.

Alles onder 1 dak

Alles onder één dak

Je kunt terecht voor auto aanpassingen, occasions, private lease en onze rijschool.

Vrijblijvend en deskundig advies

Ruim 2.000 auto's

Het grootste aanbod van Nederland in aangepaste en aanpasbare auto's verspreid over 70 vestigingen.

Familie Rutten ervaring met rolstoelbus

“We zijn daar gewoon heel eerlijk en transparant geholpen. En dat vind ik belangrijk.”

Familie Rutten

Klant bij Welzorg Auto op Maat

Gratis rolstoel autosticker

Gratis rolstoel-autosticker

Je kunt nu geheel gratis officiële Welzorg rolstoel-autostickers aanvragen.

Auto op maat brochure

Gratis brochure

Vraag de brochure aan voor meer informatie over onze auto’s en aanpassingen.