Elektrische invalideauto

Elektrische invalideauto

  • Ruim 2.000 aangepaste en aanpasbare auto’s, ook elektrische invalideauto’s
  • Altijd een vrijblijvend adviesgesprek en offerte
  • Je kunt terecht in ruim 70 vestigingen

Hoe kom je aan een elektrische invalideauto?

auto op maat en aanpassingen

Ik zoek een aanpasbare / aangepaste auto

Je kan kiezen uit ruim 2.000 occasions die we op maat aanpassen. Ook hebben we occasions die al aangepast zijn.

Meer over aangepaste auto of bus

Ik wil mijn eigen auto laten aanpassen

Door je kenteken in te voeren kun je direct zien welke aanpassingen aan jouw auto mogelijk zijn.

MAX Mobiel

Ik wil een rijbewijsvrij voertuig

Heb je geen rijbewijs en wil je wel mobiel blijven? Kies dan voor een elektrische MAX Mobiel of Opel Rocks-e.

Auto's, bussen en rijbewijsvrije voertuigen

Duurzaam autorijden heeft de toekomst en daar doe je natuurlijk graag aan mee. Als je een mobiliteitsbeperking hebt, is het dan natuurlijk belangrijk dat je in een elektrische invalideauto rijdt die helemaal op jou is afgestemd.

Of je nu zelf al een elektrische auto hebt die je wilt aanpassen, of dat je op zoek bent naar een geschikte, nieuwe elektrische invalideauto. Bij Welzorg Auto op Maat krijg je altijd de oplossing die het beste bij je past.

Je kan ook kiezen voor de elektrische MAX Mobiel of de Opel Rocks-e. Dit zijn beide een 45 km auto die volledig elektrisch aangedreven is. Dit type elektrische invalideauto kun je voor een vast bedrag per maand leasen. Daarnaast heb je ook de keuze uit een breed aanbod elektrische auto’s. Deze zijn volledig aan te laten passen op je persoonlijke wensen.

elektrische invalideauto zonder rijbewijs

Een greep uit onze elektrische invalideauto's

Kies uit het grootste aanbod van Nederland. De meeste auto's bevatten nog geen aanpassing en zijn volledig op maat te maken. Kom er hier achter welke elektrische invalideauto bij jou past.

Aangepast

Het label ‘aangepast’ houdt in dat de getoonde auto over één of meerdere autoaanpassingen beschikt. Welke aanpassingen dat precies zijn lees je op de pagina van de auto. Het getoonde tarief is inclusief de aanpassing(en).

Aanpasbaar

Het label ‘aanpasbaar’ houdt in dat de getoonde auto nog niet over aanpassingen beschikt. Je kunt dus zelf de aanpassingen kiezen, waardoor de auto perfect bij jouw situatie past. Onze adviseurs helpen hier graag bij.

Daarnaast is aanbod van aanpasbare auto’s erg groot, zo kun je altijd een geschikte auto vinden bij Welzorg Auto op Maat!

invalideauto op maat

Altijd een aanpassing op maat

Niet iedereen is hetzelfde. En dat geldt natuurlijk zeker als je het hebt over verschillende soorten lichamelijke beperkingen. Daarom is het belangrijk om een elektrische invalideauto of rolstoelwagen te hebben die helemaal bij jouw situatie past. Het kan hierbij gaan om een elektrische invalide bus, waar je zelf met een rolstoel inrijdt. Maar ook de elektrische personenauto’s die je bij Welzorg Auto op Maat vindt, kunnen helemaal aangepast worden aan jouw behoeftes. Daarbij heb je verschillende mogelijkheden.

Draaistoel voor in- en uitstappen auto

Aanpassing van de stoelen

Om het in- en uitstappen gemakkelijker te maken kan de stoel zo gemaakt worden dat hij draait. Dit kan zowel bij de passagiersstoel als bij de bestuurdersstoel. Ook is het mogelijk om het portier of het dashboard te voorzien van extra handgrepen.

Handgas en rem aangepaste auto

Handgas en bedrijfsrem

Kun je niet met je voeten of benen de pedalen bedienen, dan installeren we handbediening voor het gas geven en voor het remmen. Of je kiest ervoor kiezen om het gaspedaal links van het rempedaal te laten monteren. Dit is alleen mogelijk bij een elektrische auto, dus een bijkomend voordeel als je voor een elektrische invalideauto kiest.

Verlengde stoelslede instappen auto

Een verlengde stoelslede

Voor extra bewegingsvrijheid tijdens het in- en uitstappen kan de stoel op een slede gezet worden. Hierdoor schuift de stoel verder naar voren en naar achter dan bij de fabrieksuitvoering van de auto. Dit zorgt ervoor dat je minder lichamelijk inspanning hebt al je in de auto plaatsneemt of uitstapt.

Kies een elektrische invalideauto die bij jou past

Een elektrische invalideauto hoeft dus niet alleen op de passagier afgestemd te zijn. Je kunt de auto ook laten aanpassen als je zelf de auto bestuurt. Bij Welzorg Auto op Maat is het niet alleen mogelijk om je eigen elektrische auto aan te passen, maar het is ook mogelijk om uit het brede assortiment een nieuwe of tweedehandsauto te kiezen. In beide gevallen worden alle gewenste aanpassingen dan daarop uitgevoerd. Kies je voor een elektrische invalideauto via Welzorg Auto op Maat, dan kun je de auto’s desgewenst ook leasen.

elektrische invalideauto passagier

Daarom Welzorg Auto op Maat

45-jaar-expertise

45 jaar expertise

Wij hebben meer dan 45 jaar ervaring in maatwerk oplossingen voor aangepaste auto's.

Gratis passing en proefrit

Gratis passing en proefrit

Een aangepaste auto is volledig maatwerk. Daarom ontvang je altijd een gratis passing en proefrit.

Alles onder 1 dak

Alles onder één dak

Je kunt terecht voor auto aanpassingen, occasions, private lease en onze rijschool.

Vrijblijvend en deskundig advies

Ruim 2.000 auto's

Het grootste aanbod van Nederland in aangepaste en aanpasbare auto's verspreid over 70 vestigingen.

Familie Rutten ervaring met rolstoelbus

“We zijn daar gewoon heel eerlijk en transparant geholpen. En dat vind ik belangrijk.”

Familie Rutten

Klant bij Welzorg Auto op Maat

Elektrische invalideauto

Advies over een elektrische invalideauto

Heb je belangstelling voor het aanpassen van je elektrische invalideauto zodat je voortaan ook zelf in de auto kunt rijden? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij bespreken graag de mogelijkheden die er zijn om je eigen elektrische auto aan te passen. Of we adviseren je graag over het aanschaffen van een nieuwe of tweedehands elektrische invalidenauto. Natuurlijk kun je daarbij ook gebruik maken van de optie om de auto voor een periode te leasen.

Gratis rolstoel autosticker

Gratis rolstoel-autosticker

Je kunt nu geheel gratis officiële Welzorg rolstoel-autostickers aanvragen.

Auto op maat brochure

Gratis brochure

Vraag de brochure aan voor meer informatie over onze auto’s en aanpassingen.