elektrische brommobiel

Onafhankelijke vrijheid met de elektrische brommobiel

Rijbewijsvrij en duurzaam mobiel zijn?

 • Lease voor een vast bedrag per maand vanaf €209,-
 • Inclusief verzekering, onderhoud en pechhulp
 • Aanpassingen mogelijk, zoals handgas en bedrijfsrem

Welke elektrische brommobiel is geschikt?

Canta rijbewijsvrij voertuig

Ik gebruik een hulpmiddel of heb een (medische) verwijzing

Dan is het mogelijk een gehandicaptenvoertuig zoals de elektrische MAX Mobiel te leasen. Natuurlijk mag je ook een (aangepaste) brommobiel gebruiken.

Brommobiel leasen Opel Rocks-e

Ik wil blijven rijden, maar heb of wil geen autorijbewijs

Wil je het comfort van autorijden, maar heb je geen auto (B) rijbewijs en ook geen doorverwijzing of hulpmiddel? Dan is de elektrische brommobiel geschikt.

Uitleg over leasen elektrische brommobiel

45 km voertuig kiezen

Stel samen

Kies de elektrische brommobiel en bereken het tarief via onze calculator. Vraag een offerte aan of neem contact op.

Wil je leasen via de Wmo, neem dan eerst contact op met de gemeente. Er volgt een gesprek met een Wmo-consulent om te bepalen of je een vergoeding kunt krijgen. Daarna kun je bij ons een elektrische brommobiel aanvragen.

Advies en offerte auto op maat

Advies & kredietcheck

We nemen je vragen, wensen en/of offerte door en plannen een gratis adviesgesprek. Dit gesprek kan telefonisch of in de showroom plaatsvinden.

Na het adviesgesprek volgt een kredietcheck. Hiermee toetsen we of je inkomen en de lasten voldoen aan de landelijk gestelde eisen (draagkrachtnorm) om te mogen leasen.

Afleveren aangepaste auto

Contract en aflevering

Alles rond en goedgekeurd? Dan stellen wij het definitieve leasecontract op. Wij leveren de elektrische brommobiel zo spoedig mogelijk bij je af. Dit is echter ook afhankelijk van de levertijd vanuit de dealer.

Daarna geniet je van volledige vrijheid tegen een vast bedrag per maand, inclusief verzekering, belasting, onderhoud en pechhulp.

Brommobiel leasen Opel Rocks-e

Elektrische brommobiel vanaf €209,- per maand

Hoe ziet jouw dagelijks leven eruit wanneer je zelf de boodschappen kunt doen? Of op visite gaat wanneer het jóu uitkomt? Een bezoek aan de huisarts brengt en daarbij niet afhankelijk hoeft te zijn van anderen? Met een elektrische brommobiel ervaar je enorme vrijheid. Bovendien duurzaam én zonder B-rijbewijs. 

Een elektrische brommobiel kan in de aanschaf een flinke hap uit de portemonnee zijn. Bij Welzorg kun je daarom een elektrische brommobiel uitsluitend leasen. Al vanaf van €209,- per maand. Hiermee rijd je in de nieuwe hippe Opel Rocks-e. Wil je rijden in elektrisch gehandicaptenvoertuig zonder rijbewijs? Dan is de MAX Mobiel geschikt. Deze lease je vanaf €409,- per maand.

Aanpassingen aan de brommobiel

Wil je graag je vrijheid behouden of terugkrijgen, maar zijn er een aantal specifieke wensen of eisen aan het voertuig voordat het geschikt is? Welzorg Auto op Maat is al ruim 45 jaar specialist en dienstverlener in het maken van autoaanpassingen. Ook aan brommobielen. Zo kun je onder andere denken aan:

 • Aangepaste autostoelen
 • Handgas en handrem
 • Stuurknop
 • Handgreep

Bespreek jouw wensen in een persoonlijk gesprek met een adviseur.

Max mobiel actieradius

Daarom een elektrische brommobiel

Elektrisch rijden met Max Mobiel

Volledig elektrisch

Het voertuig is elektrisch aangedreven en daarmee een duurzame oplossing. Volledig opgeladen kan het voertuig 60 tot 80 kilometer rijden. Je laadt het op via het stopcontact.

Lage instap Max Mobiel

Lage eenvoudige instap

Wanneer in- en uitstappen moeilijk gaat, biedt dit een oplossing. Beide elektrische brommobielen zijn uitgerust met een lage instap, waardoor je eenvoudig in- en uitstapt.

Kofferbakruimte Max Mobiel

Kofferbakruimte

Zowel de MAX mobiel als de Opel Rocks-e zijn compacte modellen. Tegelijkertijd kunnen er 2 personen in en bagage zoals tas in, een rollator of opvouwbare rolstoel.

Rijbewijsvrij voertuig Max Mobiel

Rijbewijsvrij rijden

Het voertuig is zonder autorijbewijs te besturen. Het heeft een maximale snelheid van 45 kilometer per uur. De MAX Mobiel mag zelfs op fietspaden en trottoirs rijden.

Elektrische brommobiel stuur en dashboard

De elektrische brommobiel samengevat

Het gemak en de voordelen van een elektrische brommobiel uitproberen? Dat kan bij onze vestiging in Amsterdam of Den Bosch. Ook thuis is mogelijk. Plan nu een proefrit in.

 • Al vanaf €209,- per maand
 • Inclusief onderhoud, reparatie en bandenservice
 • 24-uurs pechhulp mogelijk
 • Aanpassingen aan voertuig mogelijk
 • Mogelijke vergoeding vanuit Wmo of UWV

Kan ik een elektrische brommobiel leasen?

Een elektrische brommobiel leasen kan al vanaf €209,- per maand. Voordat je kunt leasen, is Welzorg altijd verplicht om een kredietcheck uit te voeren. In deze check bekijken we of je aan de landelijke ‘draagkrachtnorm’ voldoet en het maandelijkse tarief dus zonder problemen kunt voldoen. Zowel je inkomen als vaste lasten spelen hierin een rol.

Je mag een Wmo-vergoeding of Pgb als inkomen meerekenen. Let op: om aanspraak te maken op een vergoeding, dien je eerst contact op te nemen met de gemeente of UWV.

Opel Rocks-E brommobiel specificaties

Veelgestelde vragen

 • Er zijn verschillende 45 km auto’s waar je mogelijk voor in aanmerking komt:

  • De Canta of MAX Mobiel: indien je een medische reden of aandoening hebt of door ouderdom slecht er been bent, kom je in aanmerking voor de Canta of MAX mobiel. De reden hiervoor is dat deze twee modellen gezien worden als ‘gehandicaptenvoertuigen’. Wanneer je deze voertuig via de Wmo wilt verkrijgen, dan beslist de gemeente of je daarvoor in aanmerking komt.
  • De brommobiel: voor deze variant kom je in aanmerking wanneer je geen rijbewijs hebt (B), maar wel graag comfortabel wilt rijden. De voorwaarde is dat je wel over het AM-rijbewijs beschikt. Wanneer je een brommobiel via de Wmo wilt verkrijgen, dan beslist de gemeente of je daarvoor in aanmerking komt.
 • Leasen betekent dat je een 45 km auto rijdt voor een vast maandelijks tarief, inclusief onderhoud, reparatie, verzekering en bandenservice. De exacte maandelijkse kosten zijn afhankelijk van jouw persoonlijke wensen, duur van het leasecontract, aantal kilometers en eventuele aanpassingen. De leasetarieven starten vanaf:

  • Canta: €409,- per maand
  • MAX Mobiel: €409,- per maand
  • Opel Rocks-e brommobiel: €209,- per maand

  Neem voor een vrijblijvende prijsopgave contact op met onze adviseurs of door te bellen naar 073 – 750 5749.

 • Ja, een pgb wordt als inkomsten gezien. Dit kun je dus gebruiken om de lease lasten te verlagen. Bijvoorbeeld door het pgb als aanbetaling te gebruiken of om de maandelijkse tarieven mee te betalen.

 • Dit verschilt per type 45 km auto. Een Canta of MAX mobiel kun je zonder rijbewijs besturen. Indien je een medische reden hebt of door ouderdom slecht ter been bent, mag je deze mogelijk gebruiken. Voor een brommobiel is het AM-rijbewijs (brommer rijbewijs) vereist.

 • Een kredietcheck, ook wel BKR-check, is een toetsing van de inkomsten en de uitgaven. Bij de kredietcheck wordt er een draagkrachtnorm gehanteerd. Dit betekent dat je inkomen en uitgaven in balans moeten zijn en dat je voldoende geld overhoudt voor levensonderhoud wanneer je alle vasten lasten hebt betaald. Er is dus geen vast minimaal inkomen vereist, omdat ook de lasten worden meegerekend. De kredietcheck vindt plaats conform de private lease kredietcheck procedure.

 • Jazeker, echter dient dit wel in verhouding te zijn met de waarde van het voertuig. Deze mag niet meer zijn dan ongeveer ¼ van de waarde.

 • Nee, het voertuig blijft eigendom van Welzorg Auto op Maat. Aan het einde van het private lease contract wordt echter wel een verlenging voorgesteld. Of, indien mogelijk, een aanbod gedaan voor overname, waardoor het voertuig wel jouw eigendom kan worden.

 • De hoogte van het maandbedrag hangt af van het aantal kilometers dat je per maand rijdt én de duur van de leaseovereenkomst. Hoe langer de contractduur, hoe lager de maandelijkse kosten. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om extra aanpassingen te laten doorvoeren. De kosten hiervan worden in het maandbedrag verrekend.

Gratis rolstoel autosticker

Gratis rolstoel-autosticker

Je kunt nu geheel gratis officiële Welzorg rolstoel-autostickers aanvragen.

Auto op maat brochure

Gratis brochure

Vraag de brochure aan voor meer informatie over onze auto’s en aanpassingen.