scootmobielstalling

Scootmobiel parkeren in eigen scootmobielstalling

Benieuwd naar de mogelijkheden van een scootmobielstalling? Ontdek het in een vrijblijvend gesprek met Welzorg Woning op Maat.

  • Ruim 20 jaar ervaring op het gebied van woningaanpassingen
  • Deskundige hulp bij aanvragen vergoedingen
  • Van advies tot offerte, plaatsing en onderhoud
  • Spoed aanpassing mogelijk

Scootmobielstalling op maat

Op zoek naar een scootmobielstalling die past bij jouw woonsituatie? Dan ben je bij Welzorg Woning op Maat aan het juiste adres. Onze specialisten leveren uitsluitend maatwerk en kunnen de scootmobielstalling geheel op jouw wensen en woonsituatie afstemmen. Zij zorgen ervoor dat jij gemakkelijk je scootmobiel kunt parkeren in je eigen stalling. Op deze pagina vertellen we je graag meer over het parkeren van je scootmobiel op eigen terrein.

Scootmobielstalling naar wens uitbreiden

De stalling wordt standaard voorzien van een stopcontact, zodat je de scootmobiel meteen kunt opladen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de stalling met diverse opties uit te breiden. Hieronder sommen we een aantal van de mogelijkheden op:

Afstandsbediening voor de deur

Maak het jezelf gemakkelijk met een afstandsbediening. Hiermee open je automatisch de deur van je scootmobielstalling. Hierdoor kun je meteen je scootmobiel parkeren in de stalling, zonder dat je hoeft af te stappen. Ideaal toch?

Anti slip oprijplaat

De bodem van een scootmobielstalling kunnen we voorzien van antislip en combineren met een oprijplaat. Hierdoor kun je gemakkelijk en veilig je scootmobiel in je eigen stalling parkeren. Het voordeel is dat je tijdens slecht weer niet snel zult uitglijden, wanneer je van de scootmobiel af- of opstapt. Ook de scootmobiel blijft stevig op zijn plek staan.

Automatische verlichting

Ga je graag in de avond nog even erop uit? Dan is het fijn als je in de avond voorzien wordt van automatische verlichting in de scootmobielstalling. Tijdens het parkeren van je scootmobiel zal het licht automatisch aanspringen, omdat deze reageert op beweging. Hierdoor hoef je niet eerst het lichtknopje te zoeken in het donker.

Slimme scootmobiel innovatie

Slimme scootmobiel

Wil je zonder zorgen op pad met je scootmobiel? Overweeg dan een slimme scootmobiel. Onze specialisten plaatsen in je huidige scootmobiel een ingebouwd TiM-kastje, dat verbinding maakt met internet. Dit zorgt ervoor dat je scootmobiel op afstand kan worden uitgelezen. Dit heeft als voordeel dat problemen met je scootmobiel vroegtijdig kunnen worden gesignaleerd en opgelost. Wil je meer over een slimme scootmobiel weten? Vul dan onderaan het contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op met je.

Frans scootmobiel quote

‘Het is alsof de wereld opengaat, ik kan weer overal naartoe.’

Frans Cools

Klant bij Welzorg

Wmo vergoeding voor scootmobielstalling

Vaak heb je bij een scootmobiel recht op een vergoeding via de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Wanneer je recht hebt op Wmo dan ben je ook verplicht om de scootmobiel te beschermen tegen weersinvloeden wanneer je hem niet gebruikt. Heb je geen schuur? Dan kun je via Wmo ook een vergoeding regelen voor een scootmobielstalling die Welzorg Woning op Maat speciaal voor jou kan maken. Controleer wel altijd bij de gemeente of je recht hebt op een Wmo vergoeding voor je scootmobielstalling.

wmo scootmobielstalling