Zorgeloos op pad met de slimme scootmobiel van Welzorg

U kunt zonder zorgen op pad met uw slimme scootmobiel. Het ingebouwde TiM-kastje maakt verbinding met het internet, zodat medewerkers van Welzorg op afstand uw scootmobiel kunnen uitlezen. Zo kunnen zij eventuele problemen met uw scootmobiel snel en goed oplossen, en vaak ook helemaal voorkomen. Is er een probleem met uw scootmobiel, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van Welzorg. Een medewerker kijkt op afstand mee in uw scootmobiel. Kunt u het probleem niet samen telefonisch oplossen? Dan wordt een afspraak ingepland met een servicemonteur om uw scootmobiel te repareren.

3 voordelen van de slimme scootmobiel van Welzorg

Wij nemen proactief contact met u op

Welzorg kan u waarschuwen wanneer er iets met uw scootmobiel aan de hand is. Zo voorkomt u vervelende situaties onderweg en kunt u langer en beter gebruikmaken van uw scootmobiel.

U belt ons en wij helpen u op afstand

Is er iets met uw scootmobiel aan de hand? Dankzij dit handige kastje kunnen medewerkers van Welzorg op afstand uw scootmobiel uitlezen, en zo eventuele problemen snel en goed oplossen en vaak ook helemaal voorkomen.

In veel gevallen begeleiden zij u telefonisch bij het oplossen van het probleem. Zo hoeft u niet te wachten op een monteur en kunt u zo snel mogelijk weer op pad.

Wij helpen u in een keer

Kan het probleem niet telefonisch worden opgelost? Geen zorgen, Welzorg stuurt gewoon een monteur bij u langs. Maar omdat de foutmelding al op afstand uit te lezen is, kan de monteur direct de juiste onderdelen meebrengen. Zo hoeft u minder lang te wachten tot het probleem verholpen is.

De slimme scootmobiel uitgelegd in een korte animatie

 

Wat kan Welzorg allemaal zien?

De medewerkers van Welzorg beoordelen via een dashboard de status van uw slimme scootmobiel.
Zij kunnen zien:

  • of beide accu’s het goed doen
  • of de accu’s goed worden opgeladen
  • wat de oorzaak is wanneer de accu’s niet goed worden opgeladen
  • of de motor niet te veel stroom verbruikt, waardoor u minder kilometers kunt afleggen
  • of de accu’s niet te ver leeggereden worden
  • of de scootmobiel foutmeldingen geeft zoals bijvoorbeeld de vrijloopstand

De slimme scootmobiel is een service van Welzorg. Hieraan zijn voor u geen extra kosten verbonden.

Download het informatieboekje

slimme scootmobiel
Klik op de afbeelding om te downloaden

Standaard wordt het informatieboekje aan u overhandigd door de servicemonteur wanneer uw scootmobiel slim wordt gemaakt. U kunt in deze digitale versie alles nalezen over de slimme scootmobiel van Welzorg. Klik op onderstaande afbeelding om het informatieboekje te downloaden.