Drempelvervanger

Rubberen drempelhulp voor vlotte mobiliteit en veiligheid

Bespreek de mogelijkheden van een rubberen drempelhulp in een vrijblijvend gesprek.

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Deskundige hulp bij aanvragen vergoedingen
  • Van advies tot offerte, plaatsing en onderhoud
  • Spoed aanpassing mogelijk

Rubberen drempelhulpen voor thuis

Met onze rubberen drempelhulp kun je moeiteloos met jouw rolstoel, rollator of scootmobiel over drempels bij jou thuis rijden. Met een drempel oplossing van Welzorg op Maat kun je weer eenvoudig en zelfstandig je woning in en uit of je verplaatsen door diverse ruimtes. Onze rubberen drempelhulp zijn zowel geschikt voor buiten als binnen. We hebben diverse maatoplossingen zodat het perfect aansluit op jouw persoonlijke wensen en behoeften.

Met onze rubberen drempelhulp is het overbruggen van hoogteverschillen weer eenvoudig. Indien nodig passen we de deuren ook aan, zodat jij nog gemakkelijker van de een naar de andere ruimte kunt verplaatsen. Bovendien zorgen we ervoor dat je zonder moeite je tuin of balkon kunt bereiken. De opties zijn eindeloos. Onze specialisten staan voor je klaar om je advies op maat te geven.

Voordelen van een rubberen drempelhulp

Het gebruik van een rubberen drempelhulp biedt een aantal voordelen:

Schegplaat drempelhulp voor obstakels

Stabiele overgang

Een rubberen drempelhulp zorgt voor een stevige en veilige overgang. Hierdoor kun je hoogteverschillen eenvoudig overwinnen en gemakkelijk tussen ruimtes verplaatsen.

Rubberen drempelhulp

Antislip oppervlak

Dankzij het antislip oppervlak op de rubberen drempelhulp heb je altijd een betrouwbare grip. Ook in het geval van natte omstandigheden, zoals in een badkamer.

Rubberen drempelverhoger

Veelzijdig inzetbaar

Of het gaat om een drempelhulp bij de voordeur, balkondeur of tuindeur: een rubberen drempelhulp is flexibel en geschikt voor diverse situaties.

Drempelhulpen voor oprit en balkon

Drempeloprit of balkonverhoging

Naast een rubberen drempelhulp behoort een drempeloprit of balkonverhoging ook tot de mogelijkheden. Met dit soort hulpmiddelen overwin je moeiteloos obstakels op de weg naar huis of de ingang van je woning of appartement. Of het nu gaat om een kleine oprijlaan of een drempeloprit op de galerij of balustrade: Welzorg Woning op Maat staat voor je klaar om de toegankelijkheid naar je woning te verbeteren. We bieden op maat gemaakte oplossingen aangepast aan jouw persoonlijke situatie, of je nu een rolstoel, scootmobiel of rollator gebruikt. Bij ons vind je altijd een stabiele en passende drempelhulp.

  • Drempelhulp aangepast aan je persoonlijke situatie
  • Geschikt voor om en in uw woning
  • Mogelijk als balkonverhoging
  • Geschikt als galerijophoging

Andere drempelhulp oplossingen

Is een rubberen drempelhulp toch niet helemaal wat je zoekt? Je vindt diverse drempel oplossingen:

Schegplaat drempelhulp voor obstakels

Schegplaat

Met een schegplaat overbrug je eenvoudig obstakels van 2 tot 15 cm. Deze plaat is geschikt voor zowel binnen als buiten. Het biedt goede grip, is onderhoudsvrij en geluidsarm. Ideaal voor een rolstoel, scootmobiel, trippelstoel of rollator.

Aluminium dorpelvervanger

Drempelvervanger

Maak gebruik van een drempelvervanger, waardoor je hoogteverschillen tot 1,5 cm kunt overbruggen. Hierdoor kun je alle ruimtes in huis weer gemakkelijk bereiken. De drempelvervanger is geschikt voor rolstoel, trippelstoel of rollator.

Aluminium traanplaat drempelhulp

Aluminum traanplaat

De traanplaat van aluminium is zowel geschikt voor buiten als binnen. Het reliëf op dit soort platen zorgt voor extra grip. Hierdoor kun je er zorgeloos overheen rijden met een rolstoel, trippelstoel, rollator of scootmobiel.

Vergoeding voor rubberen drempelhulp

Ben je benieuwd of je recht hebt op een vergoeding voor een rubberen drempelhulp? Neem dan vandaag nog contact op met je gemeente. Zij kunnen je alles vertellen over mogelijkheden op het gebied van vergoedingen. Een vergoeding verloopt via de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Of je recht hebt op een vergoeding wordt bepaald op basis van de zwaarte en aard van de zorg die je ontvangt.

Wmo gesprek over drempelhulp