Drempelvervanger

Drempelvervanger op maat

Ervaar meer comfort binnenshuis met een drempelvervanger van Welzorg Woning op Maat.

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Deskundige hulp bij aanvragen vergoedingen
  • Van advies tot offerte, plaatsing en onderhoud
  • Spoed aanpassing mogelijk

Bespreek de mogelijkheden in een vrijblijvend gesprek.

Drempelvervanger voor binnen in huis

Met een drempelvervanger kun je een bestaande drempel in huis vervangen. Ook kan het dienen als drempelhulp bij een minimaal hoogteverschil van ongeveer 1,5 cm. Dit is soms het geval bij de overgang van laminaat of tegels naar vloerbedekking. Met de drempelvervanger kun je dan weer veilig door huis bewegen en heb je geen last meer van de ondergrond verschillen.

Welzorg Woning op Maat plaatst deze dergelijke drempelvervangers helemaal zelf. Indien nodig verbreden wij de deuren. Ook zit je bij ons helemaal goed als je de toegang tot je balkon of tuin wilt verbeteren. Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos. Vraag ernaar in een vrijblijvend gesprek.

Drempelvervanger voordelen

Een vervanger van de bestaande drempel in huis heeft diverse voordelen. We vertellen je hieronder er graag meer over:

Schegplaat drempelhulp voor obstakels

Op maat gemaakt

Welzorg maakt de vervanger van de drempel geheel op maat. Hierdoor sluit het bijvoorbeeld naadloos aan op verschillende ondergronden. Denk hierbij aan van vloerbedekking naar tegels of naar laminaat. Verder is een drempelvervanger ook geschikt voor de smalste gangen of deuren.

Aluminium dorpel drempelhulp

Snel gemonteerd

De drempelvervangers zijn eenvoudig en snel te monteren door de specialisten van Welzorg Woning op Maat. Onze specialist zal eerst alles komen opmeten, zodat de vervanger geheel op maat gemaakt kan worden. Daarna wordt de huidige dorpel verwijderd en de nieuwe geplaatst.

Aluminium traanplaat drempelhulp

Voorkomt vallen en struikelen

Met een drempelvervanger kun je jouw woning eenvoudig drempelvrij maken. Huidige obstakels binnenshuis worden verkleint en in sommige gevallen zelfs weggenomen. In combinatie met een antislip oppervlak zorgt het ervoor dat de kans op vallen en struikelen aanzienlijk wordt verkleind.

Drempelhulpen voor oprit en balkon

Meer drempeloplossingen bij Welzorg

Welzorg Woning op Maat biedt naast drempelvervangers ook diverse andere oplossingen. Denk aan bijvoorbeeld:

Staat jouw oplossing er (nog) niet tussen? Neem dan contact op via de telefoon of e-mail.

Wlz of Wmo-vergoeding voor drempelvervanger

Het is in sommige gevallen mogelijk om een vergoeding te krijgen voor een hulpmiddel. Deze vergoeding verloopt via de Wet langdurige zorg (Wlz) of de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Of jij ook recht hebt op een dergelijke vergoeding hangt af van de zwaarte en de aard van de zorg. Het is niet aan ons om te bepalen of je recht hebt op een vergoeding. Daarom adviseren wij ten alle tijden om contact op te nemen met je gemeente. Zij kunnen je alles vertellen over de Wlz of Wmo-vergoeding en of je hier recht op hebt.

Wmo drempelhulp