Antislip trap voorkomt uitglijden

Neem contact op of ontdek de mogelijkheden in een vrijblijvend gesprek.

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Deskundig advies bij aanvragen vergoedingen
  • Van advies tot offerte, plaatsing en onderhoud
  • Spoed aanpassing mogelijk

Antislip voor op de trap

Een houten trap die niet behandeld is kan erg glad zijn. Een valpartij van de trap is één van de meest voorkomende ongelukken binnenshuis, wanneer je moeite hebt met traplopen. Om dit te voorkomen kun je de trap van antislip voorzien. Zo kun je veilig en zelfstandig gebruik blijven maken van de trap.

Welzorg Woning op Maat heeft altijd een oplossing voor jou op het gebied van aanpassingen aan de trap. Deze oplossing stemmen we af op jouw lichamelijke beperking. Met onze ruim 20 jaar ervaring zijn wij specialist op het gebied van aanpassingen in en om het huis. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek over het plaatsen van antislip voor op de trap.

Voordelen van antislip op de trap

Een toiletverhoger is een losse toiletzitting die op ieder normaal toilet geplaatst kan worden. Het verhogen is een eenvoudige ingreep, omdat de verhoger op de bestaande toiletpot te bevestigen is. Daarnaast heeft een toiletverhoger met armleuningen nog meer voordelen:

Voorkomt uitglijden

Een trap met antislip voorkomt dat iemand uitglijdt. De trapstrip zorgt ervoor dat de trede niet meer glad is. Hierdoor heb je meer grip en kun je veilig gebruik maken van de trap.

Beschermt tegen slijtage

Het plaatsen van een antislip strip beschermt de trap tegen slijtage. Zo kun je ook nog eens langer plezier hebben van je trap. Vooral bij intensief gebruik is dit mooi meegenomen.

Houdt je langer zelfstandig

Door de antislip op de trap kun je weer langer zelfstandig gebruik blijven maken van de trap. Je hoeft niet meer bang te zijn dat je onnodig van de trede afglijdt.

antislip trapstrips

Antislip voor bestaande trap

De trapstrips kunnen vrijwel op alle bestaande trappen worden geplaatst. Hierdoor hoeft er geen nieuwe trap te worden aangeschaft en kun je een traplift nog even uitstellen. Voor de specialisten van Welzorg Woning op Maat is dit routine werk. Zij weten daarom als geen ander hoe je een trap perfect van antislip kunt voorzien. Graag gaan we eerst met je in gesprek om te achterhalen wat jouw behoeften en wensen zijn. Wij leveren altijd 100% maatwerk en passen daarom onze trap aanpassingen naadloos op jou aan.

De trapstrips met antislip zijn er in diverse materialen. Bijvoorbeeld riet, rubber of roestvrijstaal. Welk materiaal je het beste kunt kiezen is afhankelijk van je huidige trap. Onze specialist helpt je graag verder met het kiezen van het juiste materiaal.

Daarom Welzorg Woning op Maat

Alles onder één dak

Welzorg Woning op Maat is een full-service partij waarbij je terecht kunt voor advies, installatie en onderhoud van woningaanpassingen.

Voorziening onafhankelijk

Wij kijken wat écht bij jouw persoonlijke situatie past en op korte en lange termijn verder helpt. Welzorg is niet afhankelijk van vaste voorzieningen en merken.

Landelijk actief

Welzorg Woning op Maat is actief door het hele land. Onze specialisten zijn dus overal te vinden. Voor zowel gemeenten, particulieren en woningcorporaties.

15-jaar-ervaring

15 jaar expertise

15 jaar expertise in woning-aanpassingen voor ouderen en mensen met een fysieke beperking. Ook adviseren wij over eventuele vergoedingen binnen de Wmo.

Wmo-vergoeding voor aanpassingen in huis

Soms heb je recht op een vergoeding voor een aanpassing in huis. Deze vergoeding loopt via de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) of de Wet langdurige zorg (Wlz). Of je recht hebt op één van deze vergoedingen is afhankelijk van de aard en zwaarte van de zorg die je nodig hebt. Welzorg Woning op Maat mag en kan dit niet voor je bepalen. Daarom adviseren we om dit zelf na te vragen bij je eigen gemeente.

Wmo woningaanpassingen
Marnix Welzorg

Nu alles is aangepast denk ik: waarom heb ik dit niet eerder gedaan?

 

Marnix Brienne

Klant Welzorg Woning op Maat