Welzorg Vlissingen

Welzorg is per 1 juli 2019 de nieuwe leverancier voor hulpmiddelen in de gemeente Vlissingen.

Welzorg brengt u verder met hulpmiddelen, diensten en services op het gebied van mobiliteit, wonen en zelfredzaamheid voor een vitaal leven. Door samen met u te kijken naar uw behoeften en wensen, vinden onze gespecialiseerde adviseurs altijd de best passende oplossing. Dit kan een hulpmiddel zijn, maar ook de aanpassing van uw woning of auto. Naast kwaliteit en een klantgerichte benadering onderscheidt Welzorg zich in het streven naar het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken. Uniek hierbij is ons klantportaal ‘Mijn Welzorg’. 

Wat mag u van Welzorg verwachten?

  • Welzorg is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar via telefoonnummer 088 – 0016 700 . Voor spoedeisende storingen (buiten kantooruren) wordt u in contact gebracht met de monteur bij u in de buurt.
  • Persoonlijk contact met onze gespecialiseerde adviseurs
  • Onze ervaren servicemonteurs staan 24/7 voor u klaar
  • Ook helpen wij u graag via WhatsApp op 06-22415870 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:30).
  • Met de Welzorg Pechhulp app voor smartphones en tablets, heeft u altijd het servicenummer binnen handbereik (te downloaden via de App Store of Play Store)
  • Wij bieden u graag de mogelijkheid om zelf afspraken in te plannen wanneer het u uitkomt met ons klantportaal: Mijn Welzorg

Nieuw: klantportaal Mijn Welzorg

Met trots bieden wij u onze nieuwe en unieke dienst ‘Mijn Welzorg’ aan. In dit online portaal kunt u zelf uw gegevens inzien en wijzigen, afspraken voor reparaties- of innames inplannen en leveringen volgen. Bezoek
Mijn Welzorg voor meer informatie over deze dienst. Wilt u ook gebruikmaken van deze dienst? Meld u dan alvast
hier aan.

Contactgegevens

Telefoonnummer: 088 – 0016 700 (24 uur per dag, 7 dagen in de week)
WhatsApp: 06-22415870 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:30)
E-mail: info@welzorg.
Website: www.welzorg.nl