Welzorg Midden-Brabant

Welzorg is per 1 juni 2019 de nieuwe leverancier voor hulpmiddelen in de regio Midden-Brabant. Hieronder vallen de gemeenten Tilburg, Dongen, Gilze-Rijen, Goirle, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Oisterwijk en Waalwijk (Midden-Brabant).

WMO Hulpmiddelen in Midden-Brabant

Welzorg is specialist op het gebied van WMO hulpmiddelen, diensten en services voor mobiliteit, wonen en zelfredzaamheid. Wij bieden voor iedereen met een lichamelijke beperking een oplossing op maat. Bij de aanvraag van WMO hulpmiddelen in de regio Midden-Brabant mag u zelf de keuze maken welke leverancier uw hulpmiddelen gaat leveren en onderhouden. Uiteraard hopen wij dat u voor de oplossingen op maat van Welzorg kiest. Op deze pagina vindt u meer informatie over de dienstverlening van Welzorg in Midden-Brabant.

De persoonlijke aanpak van Welzorg in Midden-Brabant

Welzorg in Midden-Brabant brengt u graag verder met oplossingen op maat. Wij geloven in een persoonlijke aanpak waarbij een goede match tussen u en één van onze adviseurs het belangrijkste is. Samen met uw adviseur kijkt u naar uw wensen en behoeften om zo tot de juiste hulpmiddelen in Midden-Brabant te komen. Dit hoeft niet alleen een WMO hulpmiddel te zijn. Ook voor aanpassingen in huis of een auto op maat kunt u contact met ons opnemen

Wat mag u van Welzorg Midden-Brabant verwachten?

  • Welzorg is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar via telefoonnummer 088 – 0016 700 . Voor spoedeisende storingen (buiten kantooruren) wordt u in contact gebracht met de monteur bij u in de buurt.
  • Persoonlijk contact met onze gespecialiseerde adviseurs
  • Onze ervaren servicemonteurs staan 24/7 voor u klaar
  • Ook helpen wij u graag via Whatsapp op 06-22415870 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:30)
  • Met de Welzorg Pechhulp app voor smartphones en tablets, heeft u altijd het servicenummer binnen handbereik (te downloaden via de
    App Store of Play Store )
  • U heeft de mogelijkheid om zelf afspraken in te plannen wanneer het u uitkomt met ons klantportaal: Mijn Welzorg

Heeft u interesse in onze dienstverlening?

Heeft u vragen over Welzorg of bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met on op. Wij staan voor u klaar en helpen u graag met al uw vragen.


Telefoonnummer: 088 – 0016 700 (24 uur per dag, 7 dagen in de week)
WhatsApp: 06-22415870 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:30)
E-mail: info@welzorg.
Website: www.welzorg.nl