Welzorg Maastricht

Welzorg is de leverancier voor hulpmiddelen en mobiliteitsoplossingen voor de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) in de gemeente Maastricht (Limburg).  

WMO Hulpmiddelen in Maastricht

Welzorg is dé specialist in Limburg op het gebied van WMO hulpmiddelen, diensten en services voor mobiliteit, wonen en zelfredzaamheid. Wij bieden voor iedereen met een lichamelijke beperking een oplossing op maat. Via de gemeente worden de voorzieningen toegekend en Welzorg verstrekt de hulpmiddelen. Als de gemeente Maastricht heeft bepaald dat u gebruik mag maken van een hulpmiddel vanuit de WMO. Dan neemt Welzorg contact met u op om samen met u te bepalen wat de meeste adequate oplossing voor u is. Wij hopen uiteraard dat de persoonlijke service van Welzorg u aanspreekt. Op deze pagina vindt u meer informatie over de dienstverlening van Welzorg in de gemeente Maastricht.

Welzorg Maastricht Limburg leverancier van hulpmiddelen rolstoel scootmobiel WMO

De persoonlijke aanpak van Welzorg in de gemeente gemeente Maastricht

Welzorg in de gemeente Maastricht (provincie Limburg) brengt u graag verder met oplossingen op maat. Wij geloven in een persoonlijke aanpak waarbij een goede match tussen u en één van onze adviseurs het belangrijkste is. Samen met uw adviseur kijkt u naar uw wensen en behoeften om zo tot de juiste hulpmiddelen in Maastricht. Dit hoeft niet alleen een WMO hulpmiddel te zijn. Ook voor aanpassingen in huis of een auto op maat kunt u contact met ons opnemen.

Wat mag u van Welzorg in de gemeente Maastricht verwachten?

 • Welzorg is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar via telefoonnummer 088 – 0016 700 . Voor spoedeisende storingen (buiten kantooruren) wordt u in contact gebracht met de monteur bij u in de buurt.
 • Persoonlijk contact met onze gespecialiseerde adviseurs
 • Onze ervaren servicemonteurs staan 24/7 voor u klaar
 • Ook helpen wij u graag via Whatsapp op 06-22415870 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:30)
 • Met de Welzorg Pechhulp app voor smartphones en tablets, heeft u altijd het servicenummer binnen handbereik (te downloaden via de
  App Store of Play Store )
 • U heeft de mogelijkheid om zelf afspraken in te plannen wanneer het u uitkomt met ons klantportaal: Mijn Welzorg
 • Maak gratis gebruik van de scootmobiel uitleena

Maak gratis gebruik van de scootmobiel uitleen

Bent u woonachtig in de gemeente Maastricht? En kunt u niet meer overal te voet of met openbaar vervoer komen? Zou u op sommige dagen een scootmobiel willen gebruiken om uw dagelijkse dingen te doen, zoals de boodschappen of een bezoek aan de kapper of bieb? Dat kan! Bij de scootmobiel uitleen kunt u gratis een scootmobiel lenen. Voor een hele of een halve dag.

U kunt een scootmobiel lenen als u voldoende rijvaardig bent. Wij komen graag naar u toe voor het afnemen van een rijvaardigheidstest.

U kunt ons op verschillende manieren bereiken voor een afspraak te maken voor de rijvaardigheidstest:

 • WhatsApp via 06 – 22 41 58 70
 • telefonisch via 088 001 6700 of
 • per e-mail, via info@welzorg.nl

Klik hier voor de lijst met de locaties en de openingstijden van de uitleen.

Nieuw: klantportaal ‘Mijn Welzorg’

Vol trots bieden wij u onze nieuwe en unieke dienst aan: Mijn Welzorg. In dit online portaal kunt u zelf uw gegevens inzien en wijzigen, afspraken voor reparaties of innames inplannen wanneer het u het beste uitkomt en leveringen volgen. Wilt u meer informatie over Mijn Welzorg? Klik dan hier.

Eigen bijdrage WMO

In 2019 is de eigen bijdrage WMO in de gemeente Maastricht maximaal € 17,50. Vanaf 2019 is de eigen bijdrage voor hulp en ondersteuning vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) voor iedereen maximaal € 17,50 per periode van 4 weken. Kijk op de site van het CAK voor meer informatie.

Handige Links